Positieve en enthousiaste trainer

Ferry was een enthousiaste trainer met veel humor maar ook zeker veel kennis. De combinatie met een LOTUS trainer gaf ook veel inzichten en zorgde voor een totaal andere ervaring dan mijn eerdere jaren. Wat me wel opviel, is dat er altijd weer andere informatie wordt verteld dat soms in strijd gaat met de informatie van eerdere trainers in voorgaande jaren (maar dat ligt niet per se aan deze trainer - maar aan wie wel is natuurlijk de vraag. Er mist toch enige consistentie in de praktijklessen, merk ik).

Fijne BHV cursus

Fijne cursus gehad en goed verzorgd. Erg leerzaam!

• Pluspunten Lotus schetste mooie beelden. Dankjewel Ineke
  • Minpunten -

Duidelijk met wat humor en laagdrempelig.

Even onduidelijk over onze basis en de herhalings cursus op een dag Ook door elkaar, wist niet goed wat we moesten verwachten. Toets of niet, theori of niet, certificaat of niet, geslaagd of niet. Leuke prettige ontspannen dag met heel veel leer momenten. Door de lotus duidelijk hoe moeilijk het is om de echte oorzaak te achterhalen. Vanaf papier is het gemakkelijk bij deze klachten dit doen maar praktijk is echt anders. Fijne dag gehad met humor.

• Pluspunten Zie bovenstaand
  • Minpunten Verwachting

Goede instructies en lotus geeft goede praktijkoefening

Ik vond de groep helaas wat minder, maar de instructies van Christ waren goed en duidelijk. Met leuke en pakkende voorbeelden wordt het verhaal goed duidelijk en blijft het goed hangen. Af en toe wat chaotisch of te lange stiltes omdat hij iets zoekt maar niet kan vinden. Door de lotus komt de theorie meer tot leven en leer je veel.

• Pluspunten Helder, duidelijk, pakkend
  • Minpunten chaotisch, af en toe zoekende

Veel praktijk

De instructeur had naar mijn inzien veel praktijk ervaring. Geen saaie powerpoints maar echte scenario's wat tegenwoordig heel normaal is. Neem bijvoorbeeld het scenario voetbalhooligans niet iets waar je bij BHV aan denkt maar toch realiteit.

Leerzame en leuke dag!

In Tilburg heb ik de eendaagse BHV-cursus gevolgd, gegeven door Erik. Ik heb dit ervaren als een hele leerzame dag, met duidelijke uitleg en praktijkvoorbeelden om de stof tastbaar te maken. Ook de praktische onderdelen maakten het duidelijk wat van mij als BHV-er wordt verwacht. Zeker met betrekking tot de LOTUS (Els), die erg goed kon acteren en zo onze kennis gelijk op de proef stelde.

• Pluspunten Leerzaam, leuk, interactief
  • Minpunten -

Super om de jaarlijkse opfriscursus weer op een afwisselende manier te volgen

Prima dag geweest onder leiding van Ruben met in de ochtend een stuk over het hoe en wat van de ontruiming van een pand. Daarna het stuk brandbestrijding. Na weer een voortreffelijke lunch (dank Lommerrijk) in de middag het stuk eerste hulp en reanimatie doorlopen met tussendoor de zeer realistische situaties nagebootst door lotusslachtoffer Wilma.

• Pluspunten Afwisselend, praktijk in kleine groepjes
  • Minpunten Geen

Goede cursus met veel praktijk!

Fijne en duidelijke cursus met veel voorbeelden. Doordat je ook echt dingen zelf gaat doen, onthoud je het ook goed. Aardige docenten en een goede lotus!

• Pluspunten Voorbeelden
  • Minpunten x

Goed, zoals het moet.

Alles was duidelijk en daar ben ik altijd blij om! De lunch was dit jaar ook erg goed!!

• Pluspunten locatie is goed bereikbaar
  • Minpunten Vergaderruimte was warm

super ervaring

zeker iets wat nodig is , voor en veilig omgeving en werk

Top dag gehad veel bijgeleerd weer

Top is alles wat ik er van kan zeggen , bedankt weer

• Pluspunten Goede locatie en goede gezellige instructeur
  • Minpunten Geen

Goede herhalingscursus

Weer nieuwe dingen geleerd en de reanimeer routine weer op scherp gezet.

• Pluspunten Nieuwe vaardigheden geleerd met verbandmiddelen
  • Minpunten Docent te laat zonder kennisgeving ook hoofdkantoor wist van niets

Leuke en leerzame dag!

Inge gaf de training interessant en op een juist tempo. Gaf goede praktijkvoorbeelden en wist de aandacht er goed bij te houden.

• Minpunten -

Fijne leraar, divers aanbod. Lotus is ook fijn. Jammer dat interne communicatie bij BHV-Nederland ivm verlate leraar niet goed verliep

• Pluspunten Manier lesgeven
  • Minpunten Te laat gekomen

Leerzaam

Ik vond het een duidelijke, leerzame en goede cursus. De afwisseling van theorie en praktijkopdrachten waren goed.

• Pluspunten afwisselend programma
  • Minpunten Te lang dag ()(.00 tot 16.30)

Een heel stuk beter dan vorig jaar.

Veel beter dan vorig jaar. Veel meer geoefend en veel uitleg gekregen. Erg fijn. Enige nadeel was dat de cursusleider een uur te laat was en de communicatie daaromheen niet goed was. Dus moeizame start van de dag, maar de dag eindigde goed.

• Pluspunten Veel uitleg, veel oefeningen.
  • Minpunten communicatie omtrent aankomsttijd cursusleider

Top gezellig en informatief

Was een hele duidelijke en goede sfeer tijdens de les er werd tijd genomen voor vragen en uitleg En werd gewoon leuk les gegeven En de lotus perfect echt goed hoe ze dingen uitbeeld en er bij het ziekte beeld er bij uitlegt

• Pluspunten Alles was goed 1000000 punten
  • Minpunten 0 min punten

Goede herhalingsdag.

• Pluspunten trainer
  • Minpunten nvt

Training was heel educatief en trainer was geweldig

training was niet saai en trainer gaf een hele enthousiaste manier de training. Alles was goed uitgebeeld.

• Pluspunten trainer gaf een leuke training
  • Minpunten niets

Goede en duidelijk training

Alle punten worden herhaald wat erg fijn is na een jaar. Het is fijn dat je alle vragen kan stellen die je hebt en dat er een duidelijke uitleg word gegeven.

• Pluspunten Een heleboel onderwerpen besproken
  • Minpunten Dit is de tweede keer geweest dat de instructeur een uur te laat was

Je leert ook het waarom achter de procedures

Ik heb de Engelse herhalingsles gevolgd samen met mijn internationale collega's. Ik weet niet precies de achtergrond van onze docent, maar ze was zeer deskundig op het gebied van medische ongevallen en kon ons diepgaand uitleggen waarom bepaalde procedures zo zijn gemaakt. Brandje blussen is altijd leuk natuurlijk, maar ook hier werden prima achtergronden gegeven, zodat je echt weet waarom je dingen doet. Erg goede lunch inbegrepen! In voorgaande jaren waren het sandwiches, maar nu was er een buffet.

Inspirerend

Van begin tot eind wordt je bij de cursus betrokken. Goede verhalen, goede doorgang. De dag vloog voorbij!

• Pluspunten Enthousiasme

goeie organisatie

goed georganiseerd fijne leraar duidelijk met de lotus over het geheel gewoon een goeie cursus

Goede (opfris)cursus

Gepassioneerde trainer, heel fijn in de omgang, laagdrempelige en persoonlijke benadering en goed met namen (ook zonder bordjes) heel knap! Ook lotus speelde haar rol erg goed. Soms verliep de training een beetje rommelig (vooral toen lotus erbij kwam), maar dat maakte het tegelijk ook wel erg realistisch. Complimenten voor Jan en Tineke, ze hebben ons meegegeven wat ze konden in de beperkte tijd die ze hadden!

• Pluspunten Informatief
  • Minpunten Rommelig

Prima BHV cursus

Prima BHV cursus, duidelijk, praktisch, leerzaam

• Pluspunten Duidelijk
  • Minpunten geen

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!