Realistisch en begrijpend

Veel voorbeeld situaties besproken, niet alleen taaie theorie maar veel meer gericht op praktijk voorbeelden en hierdoor zal ik het beter onthouden. Daarnaast is het een realistisch beeld gegeven van gevaren o.a. brand en voorbeelden verlenen eerste hulp, dat komt door hele goede lotus in de middag.

• Pluspunten Vele voorbeelden - lotus

Training is prima opgezet.

Duidelijke instructie door Peter, perfect aangevuld met levensechte situaties door Els.

• Pluspunten training
  • Minpunten catering

goede opfris cursus

Goede opfriscursus, leuk om met z'n allen samen te werken. Fijn dat er ook weer eens wat andere "spel"vormen waren.

• Pluspunten afwisselend.
  • Minpunten geen

Leerzaam op een ontspannen manier

Een ervaren, sympathieke trainer die op een leuke en duidelijke manier de informatie overdraagt.

• Pluspunten Kennis, enthousiasme

Goede uitleg

Zeer leerzaam en goed uitgelegd Ook een mooie locatie

• Pluspunten Leerzame dag met goed eten

Anders dan de vorige docent, maar heel prettig en veel geleerd

• Pluspunten LOTUS
  • Minpunten Lunch

Goed!

Ian gaf de training erg leuk, hij vertelde het luchtig en niet te ingewikkeld en liet ons ook veel zelf meedenken. De lesstof wisselde hij goed af met filmpjes, praktijkvoorbeelden en theorie. Het was goed te volgen en niet langdradig of saai. Top!

• Pluspunten Interactief Makkelijk te volgen Theorie/ Praktijk verhouding goed
  • Minpunten Geen

fijne, rustige, inspirerende, op praktijk gerichte dag

Je merkt dat Dennis veel ervaring heeft in de praktijk en dat geeft hij op een prettige manier aan ons door. De Lotus Ineke deed haar werk erg geloofwaardig en gaf ook nog waardevolle informatie, kortom veel geleerd weer!

• Pluspunten leerzaam praktijk gericht inspirerend

Fijne herhaling

Goed om jaarlijks weer even een update te krijgen om alles weer even scherp te hebben. fijn als er een acteur bij is om zo de situatie nog beter na te bootsen.

• Pluspunten Acteur
  • Minpunten duur

Prima herhaling!

De herhaling was prima. Er werd de tijd voor genomen. Voldoende praktijk oefeningen.

• Pluspunten Duidelijke uitleg, voldoende tijd

Wederom geen brandblusser met geldige keurstikker in het cursuslokaal

De trainer heeft de dag zeer zinvol ingedeeld met zeer veel interactie. Helaas is het BHV Nederland wederom niet gelukt te organiseren dat er een gekeurde brandblusser in het cursuslokaal aanwezig was. De herkeurdatum van de brandblusser was overschreden en het zegel was verbroken. Heb het niet exact bijgehouden, maar volgens mij heb ik dit al minimaal 5 maal in een evaluatie gemeld. Doe er a.u.b. iets mee!!!!

• Pluspunten Trainer met interactieve opzet van de herhalingscursus
  • Minpunten Brandveiligheid wordt niet serieus genomen op cursuslocatie

Goede opfris training

Ik heb 18-04-2024 een herhaling cursus gevolgd via BHV Nederland in Breda. Deze dag was weer zeer leerzaam. Een training dag zonder computer maar veel uit de praktijk en zelf oefenen. In de middag was er een lotus aanwezig, dit zijn altijd de beste oefeningen en heel leerzaam. Het was voor mij weer een leerzame dat.

• Pluspunten Veel praktijk oefeningen

Prima begeleider, ik had meer praktijk verwacht

De training heb ik als zeer prettig ervaren. De begeleider was prettig in de omgang en was gedreven om voorbeelden uit zijn praktijkervaring te delen met ons. De training was nuttig, er werden veel voorbeelden beschreven. Ik had echter meer praktijk oefeningen verwacht. Wellicht zelf een onverwacht rollenspel waarbij wij onze opgedane kennis konden toepassen. Al met al een nuttige dag!

• Pluspunten Duidelijk, veel voorbeelden
  • Minpunten Weinig praktijk

Goede opfrissing van kennis en vaardigheden

René was een erg goede instructeur en heeft ons goed bijgespijkert!

Goede training, fijne locatie

Fijne trainer, met veel praktijkvoorbeelden waardoor de lesstof op een fijne manier wordt behandeld. De locatie is prima, goed bereikbaar en parkeergelegenheid en prima verzorgd.

• Pluspunten Kennis trainer, locatie
  • Minpunten Geen

Interessante en actieve training

Beide docenten wisten op een actieve en boeiende manier te materie over te dragen.

• Pluspunten docenten
  • Minpunten Verouderd lesmateriaal (filmpjes, examen op papier)

Duidelijk

Beide dagen waren erg leerzaam. Ook beide leraren (wat ouder) dus ervaring en duidelijk communiceren. Super fijn. Zal het mijn collega’s aanbevelen

• Pluspunten Goede lunch

Goede opfriscursusdag met prettige docent!

Ik heb de Herhalingscursus als zeer relevant ervaren. De docent Peter liet ons als cursisten goed zelf nadenken voor hij met de juiste uitleg kwam. Op die manier werd het extra inzichtelijk hoe belangrijk de herhaling van de stof is.

• Pluspunten Aanwezigheid lotus voor behandelsituaties was een meerwaarde.
  • Minpunten n.v.t.

Zeer ervaren docenten die veel te vertellen hebben en praktische tips geven..

Drie jaar op rij de BHV-cursus gedaan bij BHV Nederland. Omdat er drie verschillende docenten voor de groepen stonden, werden zaken steeds weer net iets anders belicht en uitgelegd. Dat ervaar ik als een voordeel. Ook de deelname van Lotus voegt steeds veel toe. De lokatie is ook prima.

• Pluspunten ervaren en vriendelijke docenten; variatie in informatie; kracht van de herhaling; praktische tips bij persoonlijke vragen; Lotus; locatie en verzorging goed.
  • Minpunten afgelopen keer te weinig tijd voor praktijkoefeningen brandjes blussen

Leerzaam en gezellig.

De bhv docent was enorm aardig en vertelde heel fijn. De praktijk legde hij goed uit. De cursus was heel erg leerzaam en heb er veel aan.

• Pluspunten Fijne docent, leerzaam, gezellig.
  • Minpunten Geen.

Goede basistraining voor de BHV

Goede mix van BHV onderdelen. En de training met LOTUS persoon is erg waardevol.

• Pluspunten Kleine groep

Dat was eennuttige en waardevolle ervaring

De training was absoluut fantastisch! De instructeur was zeer deskundig en gepassioneerd, wat de sessies boeiend maakte. De inhoud was goed gestructureerd en gemakkelijk te begrijpen, waardoor ik veel nieuwe vaardigheden heb kunnen opdoen. Bovendien was de interactieve aanpak erg verfrissend en hielp het me om de materiaal beter te absorberen. Het werk van Lotus Slachtoffer was verbazingwekkend! Het heeft me echt geholpen om mijn emoties beter te begrijpen tijdens noodsituaties. Een ervaring van onschatbare waarde!

• Pluspunten interactieve, interessant

Toch weer leerzaam

Elke keer wordt er toch weer iets behandeld wat mij niet bekend was, kortom weer een leuke leerzame cursus dag

• Pluspunten Veelzijdig en afwisselend
  • Minpunten Brandveiligheid buiten is wel miniem geworden

Goede instructeur. Prima lesstof.

• Pluspunten Fijn de afwisseling met praktijk erbij
  • Minpunten .

voldoende

Prima cursus

• Pluspunten Cursusleiders prima, veel ervaring, leuke manier van lesgeven, inspirerend. Lunch Redelijk. koffie/thee e.d. Goed. Locatie; ruim voldoende parkeergelegenheid
  • Minpunten Accomodatie Redelijk, vervallen pand, slecht bereikbaar met openbaar vervoer. Administratie onzorgvuldig/slecht Mijn naam is diverse keren verkeert geschreven. Op de email van het certificaat staat mevrouw i.p.v. mijnheer

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!