Instructeur was erg leuk

Eindelijk eens een instructeur die er een gezellige leerzame dag van maakt. En ook een groep probeert te maken ipv ongemakkelijke situaties bij zo’n ongemakkelijke lotus

• Pluspunten Instrukteur
  • Minpunten Lotus

Prima, kernachtige herhaling en fijne docent!

Alle relevante onderdelen passeerden weer de revue met heldere uitleg en gelegenheid voor interactie. Trouwens ook weer een uitstekend verzorgde lunch!

• Pluspunten alles was positief
  • Minpunten geen

Training die het meest is bijgebleven

Hele fijne herhaling van de BHV gehad. Leuke instructeur die de stof goed overbracht, leuke groep en erg fijn om verschillende situaties met een lotus te kunnen oefenen.

• Pluspunten Goede instructeur
  • Minpunten -

An excellent training!

After the training, I feel extremely confident to apply what I learned in case of emergency! The trainer, the actor and the duration of the training are unique and allow us to learn a lot.

• Pros Actor. Having a real actor was a vital part of our learning, English speaking trainer, very experienced trainer, helped us a lot. I am amazed by the level of quality this training had. Also great food.
  • Cons nothing

Elke keer weer een leerzame dag!

1x per jaar een dag BHV weer opfrissen kan zeker geen kwaad! (en eigenlijk moet je thuis bepaalde handelingen ook blijven herhalen op zijn tijd) Iedereen zou dit moeten volgen... Leuke dag wederom. Maar dat is zeker ook aan instructeur Ferry te danken! Met zijn inzet, gezelligheid, letterlijk "spel(l)enderwijs" , iedereen erbij te betrekken; dan is een dag van negen tot bijna vijf zo voorbij gevlogen! Ook een lotus dame maakt het tot (bijna) werkelijkheid. De mix van theorie aanhoren en discussie met daarbij in praktijk uitoefenen is goed! Op naar volgend jaar (hopelijk weer met dezelfde instructeur!

• Pluspunten zie bovenstaande

Leerzaam met veel lol

Wat een geweldige trainer is Ferry! Met veel humor en actieve spelletjes wordt je gevraagd naar je kennis over de BHV. Lotus Ineke blijft heerlijk om mee te werken, zoeken naar de aandoening die ze nu weer weet uit te beelden.

• Pluspunten De trainer
  • Minpunten geen

Complete lesstof gegeven door kundig instructeur

Complete lesstof met ruimte voor vragen/discussie/uitwisselen van ervaringen. Kundige instructeur die de groep goed aanvoelt en verder brengt. Goede lotus die ook haar steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van kennis en kunde van de cursisten.

• Pluspunten Instructeur, lotus, groepsgrootte
  • Minpunten Locatie (prachtige locatie maar zaten nu in een (te) kleine ruimte, zeker met de lotus

heel leerzaam

Theorie via el-learning was prima evenals het practische deel op locatie

• Pluspunten Zelf veel oefenen, samenwerken en goede tips en leerdoelen
  • Minpunten Geen

Dag is voorbij gevlogen. Dat is positief :-)

De hele dag werd op een hele leuke manier geleid door Ferry. En ervaren man met veel historie in deze business. Hij bracht het op een hele leuke manier waardoor het mijns inziens ook goed zal blijven hangen. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar :-).

• Pluspunten Humor
  • Minpunten Niets

Weer een heerlijke energieke opfriscursus!

Zoals ik inmiddels wel ben gewend is de herhalingscursus BHV weer een feestje! Steeds komen er verschillende docenten die vanuit hun vakgebied de belangrijkste aspecten van het BHV-werk bespreken. De eigen ervaringen, tips en tricks, do's & dont's zorgen voor een levendige cursus. Met de inzet van de lotus worden er veel ziektebeelden geoefend en verduidelijkt. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, vragen en discussie (en oefening met de lotus). Kortom, veel geleerd. Ik kan er zeker weer een jaar tegenaan!

• Pluspunten Zie hiervoor

Very well presented

Really nice stuff and very educative methods to teach and learn. Super good lunch included. Really positive and relaxed but very educative way of teaching from the instructor.

• Pros Enjoyable and very friendly attitude

Voor herhaling vatbaar!

Wederom een goede ervaring met BHV Nederland voor de herhaling van de BHV cursus op locatie Rotterdam. Rene was een fijne trainer, Ineke een professionele lotus. Locatie is altijd goed verzorgd, het enige nadeel was de kleine ruimte maar hier kon BHV Nederland niets aan doen.

• Pluspunten Aanwezigheid van Lotus Ineke
  • Minpunten Kleine zaal, gelukkig waren zalen ernaast vrij voor verspreiding bij uitvoeren oefeningen

Altijd leerzaam, goede instructeur en goede LOTUS

Zoals meestal was het weer een nuttige en goed gegeven herhaling, met goede instructeur. Ook fijn dat er weer een LOTUS aanwezig was, dat draagt toch echt bij aan de beleving.

Ik heb veel geleerd

Gezellige instructeur met kennis van zaken. Ook was het fijn dat er een lotus bij was.

• Pluspunten Lotus, goede uitleg
  • Minpunten Geen

Elke jaar bhv cursus, tot nu toe was dit de leerzaamste bhv cursus

De onderdelen werden goed en logisch verteld.

• Pluspunten Instructeur

Leuke leerzame cursus

Rob de boer die de cursus gaf maakte deze cursus heel erg leuk en leerzaam. Ook de acteur ineke deed het heel erg goed.

• Pluspunten Rob de boer

Leerzame leuke dag

Een hele leerzame en leuke dag gehad. Mooie locatie. Een hele fijne, gezellige groep en cursus leider. Waardoor de sfeer goed was en er een prettige omgeving van leren en proberen gecreëerd kon worden. Er werd ingespeeld op behoeftes.

• Pluspunten Sfeer en overdracht

Prima herhalingstraining gehad.

Goede locatie met prima lunch. Gezellige groep cursisten en een zeer bedreven trainer met heel veel kennis van de leerstof.

• Minpunten geen

Een zeer zinvolle dag waarbij de belangrijkste zaken nog eens de revue passeerden.

Ook leuk om dat met mensen uit allerlei branches te doen. mooie leerzame dag

• Pluspunten duidelijke uitleg, gemoedelijke sfeer en ook serieus.

Uitstekende BHV training met vooral veel praktijk

Henk is een hele fijne trainer die vooral pratische tips geeft. Hij zorgt met zijn training dat je niet alleen weet wat je doet, maar maakt het ook laagdrempelig en geeft je het gevoel dat je ook weet wat je moet doen en het gevoel dat dit ook goed gaat komen.

• Pluspunten Laagdrempelig

Een leerzame dag!

Door de stijl van de trainer werd de materie op een leuke manier gebracht. Het zijn niet de leukste onderwerpen die bij BHV voorbij komen, maar door de losse manier van behandelen met humor was het toch heel leuk! Ook veel goede tips gekregen hoe je je functie als BHV-er kunt vervullen.

• Pluspunten Humor, goede tips, prettige locatie
  • Minpunten n.v.t.

Dit keer was er meer diepgang dan andere jaren.

Dit keer was er meer diepgang dan andere jaren, in die zin dat er meer lastige casussen werden gegeven. Een brandje blussen lukt ondertussen wel, maar wat doe je als er ook een gasfles naast staat e.d....

• Pluspunten Meer uitdaging tijdens de praktijkopdrachten

Duidelijke cursus en fijne opleider

Ik kan niets negatiefs bedenken. Fijne en duidelijke opleider en de Lotus was zeer vakkundig

Een levendige en leerzame dag

De dag was van A tot Z goed georganiseerd. De energie van de trainer spatte ervan af en zorgde ervoor dat de spanningsboog hoog bleef. Noemenswaardig is ook de aanwezigheid van de lotus (Jacob Jan). Elke BHV cursus zou wat mij betreft aangevuld moeten worden met een lotus. Op die manier komt theorie en eenvoudige praktijkcasuïstiek samen in realistische praktijkvoorbeelden. Door het acteerwerk en de nodige schmink / kunstbloed komt de casus dichtbij de realiteit, waardoor je als bhv'er beter voorbereid bent op dergelijke situaties. Top!

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten Geen

Leerzame dag met veel praktijk voorbeelden

Met een klein, maar divers gezelschap een hele leerzame en ook gezellige dag gehad in Zoetermeer. Theorie werd heel duidelijk verteld aan de hand van allerhande situaties, die vanuit de groep naar voren werden gebracht (n.a.v. het voorstelrondje). Dit maakte het voor iedereen heel duidelijk. Geen duffe PowerPoint presentatie, maar alles verteld en besproken ahv alledaagse situaties. De trainer barst van de ervaring en praat vanuit zijn hart. Hij weet, waar hij het over heeft en kan dit heel goed overbrengen op de groep. Na de heerlijke lunch hebben we buiten brandjes geblust en ook diverse situaties nagebootst met een slachtoffer-acteur (Lotus). Wat een geweldige dame was dat! Kortom, het was een geslaagde dag!

• Pluspunten Kleine groep, buitengewoon ervaren trainer, Lotus slachtoffer

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!