Interactieve en praktijk gerichte training

Er fijne instructrice, liet ons vooral zaken zien die wij in de praktijk tegen kunnen komen. Erg veel van kunnen leren en neem weer veel mee naar werk en huis.

Enorm inspirerend

Het was enorm boeiend en inspirerend, het bleef je aandacht pakken. Normaal kan het je nog wel eens in een sleur brengen zo’n dag.

Informatieve dag

Een prima dag om alles weer even op te halen. Het gebruik van de lotus was echt een verrijking!

• Pluspunten Lotus

Zeer leerzame dag met een leuke, aardige opleider

Deze dag heb ik als zeer leerzaam en ook gezellig ervaren. De cursus was tot in de puntjes verzorgd. Alle punten zijn langs gekomen in de cursus en de uitleg was duidelijk met af en toe wat humor. Heel leuk!

• Pluspunten Casuïstieken naspelen, duidelijke uitleg, leuke/aardige opleider, humor.
  • Minpunten Niks

Het was een leuke en leerzame dag

We hebben een goede opfriscursus ontvangen met veel praktische onderdelen. De lotus maakte het leerzame elemant compleet en kon na het uitbeelden van de ziektebeelden nog veel voorbeelden en ervaringen delen die de theorie goed aanvulde. Oh en het eten was erg lekker :)

• Pluspunten Lotus, brandblussen, eten
  • Minpunten Geen

Prima ervaring, kleine groep, praktisch toepasbaar.

Goede training, tijd ging snel en genoeg onderbrekingen. Lotus kwam in de middag en had extra toegevoegde waarde omdat je dan wordt getriggerd om te handelen. Daarnaast krijg je dan ook wat meer ervaring hoe je zelf zou kunnen gaan reageren en wordt je getraind in herkennen van ziektebeelden. Goede afwisseling theorie en praktijk. Omheen was ook goed geregeld met eten en drinken. Wel was het wat simpel met maar één reanimatiepop en één brandje blussen.

• Pluspunten Afwisseling theorie / praktijk

Excellent

Excellent Trainer with excellent demos. Skits were awesome. Very interactive.

• Pros -
  • Cons -

Prima herhaal cursus

De herhaal cursus was in de ochtend zeer goed, er werd meer aandacht besteed aan de praktijk dan bij een vorige herhaal cursus en dat was erg fijn. De middag was goed alleen door de kleine ruimte in combinatie met het aantal deelnemers werd het een beetje een chaotische middag. Ik moet wel zeggen dat er goed en op een leuke/boeiende manier werd uitgelegd.

• Pluspunten hoe de herhaal cursus werd gegeven, theorie en praktijk.
  • Minpunten kleine ruimte en veel deelnemers.

slechte training

Met de jaren gaat de training achteruit. voorheen werd er opgeleid door vakmensen. Ook de gemengde training van herhalers en debutanten haalt de kwaliteit van de training onderuit. Het is duidelijk te merken dat de mensen die dit voor de eerste keer doen hun certificaat niet waardig zijn. Zij krijgen een online cursus met daaropvolgend een praktijk dag waarop je eigenlijk alleen maar aanwezig hoeft te zijn. Het werd al snel duidelijk dat de cursusleider tijd rekte door middel van online vragenlijsten en eigen verhalen, die weinig tot geen betrekking hadden op het te behandelen materiaal. Het te behandelen materiaal hadden we voor 12 uur klaar kunnen hebben. Dat we bij de blusoefening uitleg kregen over hoe de pin uit de blusser verwijderd moest worden gaf mij goede hoop. Verdere uitleg over hoe je een dergelijke brand benaderd of bij wat voor brand je überhaupt zelf moet gaan blussen bleef onduidelijk. Het lijkt me sterk dat dit de kwaliteit is waar BHVnederland voor wil staan.

• Pluspunten De lunch was dit keer goed geregeld

Leerzame dag

Een herhaling was wel weer eens nodig voor mij en ik heb zeker veel geleerd en herhaalt op deze dag. Voor het eerst begrijp ik nu echt de letters op de brandblussers door onze opleider en met de lotus erbij in de middag heb ik ook geleerd hoe ik meerdere mogelijke situaties kan herkennen, in plaats van alleen maar theorie. Kortom, een hele leerzame dag maar ook zeker een gezellige dag!

• Pluspunten Veel geleerd, goede uitbeelding van situaties met slachtoffers
  • Minpunten De lunch

Goede leerzame les

Erg leuke les. Veel informatie gekregen en werd op een leuke manier gebracht. Goede verzorging qua eten en drinken.

• Pluspunten Werd erg duidelijk uitgelegd en veel leerzame dingen
  • Minpunten Geen

Goede uitleg en praktisch.

Erik had goede en duidelijke uitleg. Praktische uitleg en taken zelf uitvoeren was ook goed evenals de in scène gezette opdrachten met Els.

• Pluspunten Praktijk
  • Minpunten Geen

Goede herhaling, alles kwam aan bod, professionele trainer

Alle taken van de BHV'er kwamen aan bod, veel praktijkoefeningen met lotus Jaap. Erg leerzaam.

• Pluspunten Veel informatie, heel interactief

Leuke en educatieve dag

Wij hebben een leuke interessante dag gahd. praktijkgericht en veel (nieuwe) informatie. Erg leuke instructeurs en en pluim voor de lotus.

Super training

Fijne training, inhoudelijk goed en trainers staan open voor vragen.

• Pluspunten Kennis en open staan voor vragen
  • Minpunten Teveel ervaringen, filmpjes beloven en niet aan toekomen

Het was een leerzame en nuttige dag

Zowel de brand en ontruimingsoefeningen als de ehbo met lotus waren weer top geregeld.

• Pluspunten Duidelijke uitleg en ruimte voor eigen inbreng
  • Minpunten geen

Erg positieve ervaring en middag!

Erg leuke cursus, veel van opgestoken (Peter) en ook de lotus (Ineke) was erg leerzaam!

• Pluspunten LOTUS

Prima cursus

Fijne instructeur, duidelijke uitleg en LOTUS

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten Geen

Goede ervaren instructeur en fijne cursus

Mijn ervaring is dat dit een goede BHV-cursus is, ten opzichte van mijn vorige cursus was de lunch iets minder. Maar dit beïnvloed mijn keuze niet. Zou deze cursus zeker aanbevelen

• Pluspunten Ervaring instructeur
  • Minpunten Lunch

Een interessante training die op een luchtige manier werd gegeven

Ik heb de training als positief ervaren. De trainer had veel kennis over de onderwerpen en bracht het op een luchtige manier waardoor het makkelijk was om de aandacht erbij de te houden. Er mochten van mij wel meer onderwerpen besproken worden, maar dat is best lastig in één dag.

• Pluspunten Kennis van de trainer
  • Minpunten Er had meer inhoud besproken mogen worden

Die is goed

• Pluspunten Geen
  • Minpunten Geen

Goede training met uitstekende instructeur en LOTUS

Leerzame dag met ruimte voor inbreng uit de groep qua topics.

• Pluspunten perfecte samenwerking trainer en LOTUS
  • Minpunten geen

Duidelijk, compleet, leuk

Goede en duidelijke instructies gehad voor mijn herhalingscursus BHV. De instructeur was vriendelijk en gaf goede tips en uitleg. Er was ook een lotuspatiënt bij voor het eerste hulp gedeelte, zij was ook vriendelijk en heeft ons goed geholpen bij de oefeningen.

• Pluspunten - persoonlijke tips - oefening aangepast naar onze situatie (kantoor)
  • Minpunten n.v.t.

Really nice and useful experience

Everything was useful and interesting. The course was active and all informations were clear.

• Pros 5
  • Cons 5

Interessant en duidelijk

Het was een fijne cursus. Alles werd goed duidelijk uitgelegd. Er werd goed de tijd genomen voor de vragen die er waren. Veel informatie kon vertaald worden naar het bedrijf waar ik werk. Alle informatie werd beknopt verteld, waardoor het niet een te grote bom informatie werd

• Pluspunten Goede, duidelijke uitleg

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!