Alles wordt in een notedop weer opgehaald voor de uitvoering.

Was een goede ervaring met de trainer, legde alles duidelijk uit en liet iedereen aan bod komen. De aanwezige actrice deed het top! Het was erg leuk om deel te nemen.

• Pluspunten Locatie en horeca

Interactieve leerzame dag

De instructeur gaf iedereen een veilig gevoel om fouten te maken en was duidelijk in de uitleg. Wanneer er vragen waren uit de groep nam de instructeur de tijd om deze te beantwoorden. De Lotus beeldde de ziektebeelden heel goed uit en dit is een grote meerwaarde voor de training.

• Pluspunten Interactief, Lotus heeft een grote meerwaarde, duidelijke uitleg instructeur.

Heel goed duidelijk uitgelegd. Je blijf bij de les. En die lotus deed het ook heel goed. Dus helemaal top

• Pluspunten 9
  • Minpunten 0

Heb er veel van geleerd

Een leerzame, actieve dag.

• Pluspunten De gehele dag met een kleine groep vond ik zeer prettig en duidelijke uitleg van de instructeur
  • Minpunten Nvt

Cursus inhoudelijk naar verwachting

Informatief en onderhoudend

• Pluspunten zowel voordrager als lotus
  • Minpunten geen

Interessant en leerzaam

Ik ben al jaren BHV'er, maar heb nu ook (ongepland waarschijnlijk) al een aantal keer dezelfde BHV-leraar en dezelfde lotus gehad. Deze keer waren het 2 nieuwe gezichten voor mij. Een fijne frisse wind en nieuwe inzichten. Zeer interessant om steeds weer nieuwe situaties voorgespiegeld te krijgen. Het was ook een leuke actieve groep. De lunch was ook heerlijk, goed verzorgd.

• Pluspunten Goede uitleg, voorbeelden, lotus

een zinvolle herhaling

als een zinvolle herhalingscursus

• Pluspunten kleine groep
  • Minpunten niet kunnen vinden

Een goede training.

Inhoud van de training was goed. Trainer was goed en bracht het interresant over. Goed verzorgd, lokatie. Goede themas/onderwerpen behandeld. Groeps grootte was max 10 personen.

• Pluspunten Inhoud, trainer, lokatie, groeps grootte.
  • Minpunten geen.

leerzame opfrisser

leerzame opfrisser van de reeds aanwezige BHV kennis. Weer wat punten kunnen meenemen om op de werkvloer te verbeteren.

• Minpunten zaal was heel koud! en lunch was middelmatig. Droge broodjes. Kou ook aangegeven bij receptie, waren niet hulpvaardig om dit snel op te lossen.

Informatieve dag op een leuke interactieve manier

De BHV cursus was voor mij helemaal nieuw, maar verrassend leuk. Er wordt veel stof behandeld op een afwisselende en interactieve manier. Complimenten aan Wim voor hoe hij deze training heeft gegeven!

• Pluspunten Interactief, fijne sfeer
  • Minpunten Heel veel informatie op één dag

Leerzaam en actief

Beide dagen was er een instructeur die op een actieve en leuke manier de stof behandelde. Daardoor werd de theorie ook goed te begrijpen. Ook het praktijkdeel was leerzaam, het oefenen van de handelingen zorgt er ook voor dat je er verder bij stil staat.

Een absolute aanrader voor een leerzame ervaring!

De afgelopen week heb ik twee dagen lang een cursus gevolgd. Ik zag er tegenop om alle informatie in slechts twee dagen te moeten verwerken. Maar wat een geweldige instructeurs hadden we! De stof werd op een fijne en vooral grappige manier gepresenteerd. We hebben niet alleen gelachen, maar ook ontzettend veel waardevolle dingen geleerd. Bovendien was de locatie verrassend goed, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en om het af te maken, genoten we van een heerlijke lunch. Het is absoluut een dikke aanrader!

• Pluspunten Instructeurs en locatie

Fijne instructeurs en fijne locatie

Beide instructeurs kwamen zeer professioneel en ervaren over. Ze wisten ons op een fijne manier door de leerstof te leiden, met de nodige humor. Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren en ben erg tevreden over hoe deze is opgezet. Daarnaast was de locatie Lommerrijk in Rotterdam erg mooi en goed verzorgd, evenals de lunches op beide dagen (buffet met broodjes, soep, warme snack en salades).

• Pluspunten Instructeurs en locatie
  • Minpunten Geen

Goede cursus, doe deze al jaren..

Fijne en duidelijke cursus

Intensief maar super leuk en interessant

Kort wat theorie besproken, maar daarna de rest van de dag afwisselende praktijkoefeningen gedaan. De enthousiaste instructeur was erg aanstekelijk en ik merkte dat iedereen er veel van heeft geleerd.

• Pluspunten Gevarieerde oefeningen, enthousiaste instructeur, leuke mededeelnemers
  • Minpunten Ik was de enige persoon voor wie het de eerste keer was en vaak werd je wel in het diepe gegooid. Niet echt een minpunt maar toch iets wat me wel opviel.

Leerzaam!

Andere instructeur dan normaal dus ook op een andere manier uitleg. Heel fijn.

Interactieve cursus met interessante praktijkvoorbeelden

De cursus werd gegeven door een enthousiaste trainer met veel praktijkervaring. Deze praktijkervaring kon veelvuldig gebruikt worden tijdens de training door voorbeelden aan te halen die de theorie verduidelijkten. De gehele dag was erg interactief en in een kleine groep, wat het erg leerzaam en leuk maakte.

• Pluspunten Veel interactie en praktijkvoorbeelden
  • Minpunten Veel informatie op een dag

Deskundig en duidelijk

training gegeven op een begrijpelijke, vlotte manier. deskundige instructeur, met een no-nonsense mentaliteit, goed tempo.

• Pluspunten Deskundig en duidelijk
  • Minpunten geen

Great refresher, mix of theoretical and practical insights.

Professional and experienced company. The course was entertaining and fun to attend, while insightful and professional at the same time. The course was mostly a repetition of the first-time program with a 50-50 mix of theory and practice.

• Pros Insightful and entertaining
  • Cons 95% similar to the first course. Would have liked to do more practical exercise and more in-depth knowledge.

Voor het eerst dat mijn aandacht erbij bleef

Ik vond de leraar heel goed lesgeven. Ik heb concentratieproblemen, bij deze leraar blijf je continu gefocust. Ik heb het als een zeer prettige dag ervaren. Ook de locatie was goed

• Pluspunten uitleg
  • Minpunten /

Goede uitleg en een prettige les

Met de LOTUS is het goed om situaties te bespreken en te behandelen

• Pluspunten Duidelijke uitleg
  • Minpunten Geen

Een toegankelijke en zeer praktische BHV herhalingscursusdag

In de ochtend zijn we gestart met eerst enkele achtergrondinformatie waarin gebruik is gemaakt van afwisselende werkvormen, filmpjes, opdrachten in kleine groepjes waarin met materiaal aan de slag gegaan is. Ook buiten met verschillende brandblussers en scenario's geoefend waarna vervolgens verder is gegaan met stukje theorie. Tussentijds kwam er een lotus-patiënt die verschillende situaties nabootsten waarbij we ad hoc met z'n 2en (en twee observatoren) aan de slag konden gaan om te oefenen hoe te handelen in een dergelijke situatie. Dit maakt een mooie praktische vertaalslag vanuit de theorie!

• Pluspunten Veel verschillende werkvormen om blijvend geactiveerd te worden
  • Minpunten vanwege de file later gestart en ook wat later klaar. Inhoudelijk geen minpunten

Informatief en een prettige dag

Veel geleerd, zeker omdat het ook mijn eerste keer was. Fijne leeromgeving. Zeker door de lotus kon in een keer zien hoe iemand zich voordoet als hij ziek

• Pluspunten De Lotus
  • Minpunten -

Mooie locatie

De locatie is mooi. En fijn dat de lunch erbij zat. Uitleg van de begeleider was goed!

• Pluspunten De begeleider
  • Minpunten Kleine ruimte

To the point!

Fijne concrete cursus gehad. Heldere uitleg, man uit het veld waardoor hij goed de informatie weet over te brengen. Leuke materialen zoals bijvoorbeeld plattegrond met lego om vluchtplan bij brand te bespreken en opdrachten zoals met walkie talkie communicatie luisteren en aansturen oefenen. Leuke dag dus!

• Pluspunten Materiaal, ervaren, boeiende verteller
  • Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!