Wat een TOP trainer John van Helden

Mijn 8e keer BHV maar de 1e keer dat uitgelegd werd - waarom - je bepaalde handelingen moet doen zoals we ze moeten doen. Hierdoor vond ik het voor de allereerste keer een keertje niet saai doordat John zaken uitlegde en ik snap waarom dingen zijn zoals ze zijn. Dankjewel voor een ontzettend leerzame én leuke dag John!

• Pluspunten interactie, leerzaam, energie, contact maken, lotus

Geweldig!

Ik ben op 19 december aanwezig geweest bij de BHV cursus in Zoetermeer. Ik heb meer dan respect voor de cursusleidsters ze heeft haar vrije dag opgeofferd voor ons en ik vind niets vanzelfsprekend in het leven dus nee petje af voor haar. Voor mij was het de eerste keer maar alles werd er goed uitgelegd en de Lotus was ook een toppertje.

• Pluspunten zie hierboven omschreven
  • Minpunten geen

Zeer aangenaam

De leerkracht die praktijk gaf was duidelijk en geduldig

• Pluspunten 9

Ik vond het een leerzame BHV training.

De BHV training heb ik als "echt" ervaren. Hierdoor heb ik er veel aangehad. Er werden veel praktijk voorbeelden genoemd. Dit maakte het echt.

Leuke leerzame dag

Was een leuke leerzame dag. Instructeur praktisch ingesteld. Veel tips. Ook lotus was erg leuk en goed met veel tips.

• Pluspunten fijne sfeer, goede instructeur. lekkere lunch. lotus
  • Minpunten Niet

Een enerverende, leerzame, interessante en gezellige dag!

De lesstof werd gebracht met verschillende werkvormen, wat het interessant hield. De docent was erg praktijkgericht, luisterde goed naar de vragen en kon de aandacht moeiteloos een hele dag vasthouden. De aanwezigheid van een ‘live’-slachtoffer was ook erg leerzaam. Ik heb voor mijn gevoel veel geleerd en ervaren, waardoor het lang(er) zal beklijven.

• Pluspunten Bevlogen, praktische docent en verschillende werkvormen

Heel goed georganiseerd

De dag was goed te volgen en leuk ook. De cursus was op logische wijzen over de dag heen verspreid en hierdoor bleef de kennis beter zitten naar mijn mening

• Pluspunten Leerzaam
  • Minpunten Niet alles kunnen behandelen

Bij René dit jaar weer de herhalingscursus BHV gedaan. Wat ik erg fijn vond, is dat dit kon met een combinatie van een gezellige, leuke sfeer en dingen leren door serieus te oefenen. Leren (en opfrissen) gaat zoveel beter als je de leerzaam met leuk kunt combineren. René, bedankt voor de heldere en gezellige cursus!

• Pluspunten Kennis, sfeer, veiligheid

Goede uitleg

Goede uitleg

• Pluspunten Goed en duidelijk uitleg.

zinvolle training

Zinvolle herhalings training BHV om alles weer scherp en helder te krijgen, vol op praktijk voorbeelden ook in combinatie met de Lotus. De Lotus maakt het meer werkelijk tijdens de oefeningen.

Geweldige op fris cursus de dag is voorbij gevlogen.

Ik heb de cursus als heel fijn ervaren, het werd duidelijk overgebracht. Het is voor mij weer een ervaring rijker. Je merkt toch wel dat het goed is dat het ieder jaar herhaalt wordt. Zo blijft het bij je hangen. Ook het nabootsen van situaties met de Lotus vond ik top zo kom je toch een stuk dichter bij de werkelijkheid dan met een Annie alleen. Al met al heb ik genoten van de cursus zoals ik al zei de dag is voorbij gevlogen. En je weet wat ze zeggen time flies when you having fun.

• Pluspunten er werd in duidelijk taal informatie overgebracht, je werd er goed bij betrokken, het oefenen met de Lotus.

Indrukwekkend

De praktijk ervaring en de Lotus was een verrijking. Wat ik wel vind omdat je door elkaar zit niet alleen basis personen dat er basis dienen vergeten worden . En persoonlijk geeft het ook een drempel om handelingen voor te doen. Ik bedacht mij thuis dat ik bijvoorbeeld niet de stabiele zijligging uitgelegd heb gekregen. Daarom ook niet meer dan drie sterren met als tip om basiscursiten op 1 moment bij elkaar te laten komen. De locatie en verzorging was goed. Ook E-leurning mag een update hebben over de dingen die nog wel toe gepast worden en wat niet bijvoorbeeld de brandblussers. Schuimblusser en water haspel zijn de enige die nog echt gebruikt worden.

• Pluspunten Lotus en praktijk ervaring docent
  • Minpunten E-leurning is niet up to date Gemengde klas met ervaring en zonder.

Prima praktijkvoorbeelden leuke uitleg

Fijn dat er een lotus was die het lier overkomen of er echt iets aan de hand was. De instructeur deed het prima en leuk . Niet met filmpjes dit vind ik veel fijner ben je niet zo snel afgeleid.

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten Geen

Prettige mentor. Goede uitleg.

• Pluspunten Goede kennis

Prima herhalingscursus BHV gehad

Docent betrok de groep er goed bij, veel interactie

• Pluspunten Duidelijk en helder
  • Minpunten Geen

Was een zeer leuke en leerzame cursus

Vond het erg prettig hoe de les werd gegeven. met stukje theorie maar ook dat je daarvoor aangewezen werd om een antwoord te gaan geven. Praktijk gedeeld heb ik ook als goed ervaren. Kevin was zeer duidelijk in zijn verhaal

• Pluspunten 9
  • Minpunten -

Hele leuke en leerzame training!

Ik vond de BHV training erg leuk en leerzaam. Fijn dat je eerst de theorie kon toetsen met de e-learning en daarna de praktijkdag hebt. De praktijkdag vond ik erg leuk. De training werd gegeven door John en hij deed dit heel goed. Interactief, totaal niet saai en met een fijne dosis humor en luchtigheid. Ook met Jeanette als lotus was het heel leuk en leerzaam!

• Pluspunten Interactie, humor
  • Minpunten geen!

Een prettige maar leerzame dag

Ik vond de dag prettig ingedeeld Peter maakte een goede combinatie van theorie en praktijk dingen waardoor de dag snel ging. De extra toevoeging van de Lotus was ook heel fijn en hielp heel erg van het in zicht krijgen van bepaalde situaties. Persoonlijk vond ik de lunch een beetje tegen vallen er was veel kaas en bijzondere dingen en van de normale vleeswaren was heel weinig.

• Pluspunten De lotus
  • Minpunten De lunch

Een erg verhelderende dag

De cursus gegeven door Peter was goed en duidelijk opgezet. Ik heb uiteindelijk veel nieuwe extra aandachtspunten geleerd bovenop wat er in de E-learning was behandeld. Ook vond ik (lotus) Ingeborg een hele goede toevoeging van de cursus, heel leerzaam om verschillende voorgevallen in het "echt" te ervaren en hoe daarmee om te gaan.

• Pluspunten Fijne instructeur en lotus
  • Minpunten Lange dag

Informatief, gezellige manier van werken met veel interactie

Goede afwisseling van thorie en praktijk voorbeelden. Met een Lotus erbij worden bepaalde situaties het erg realistisch nagespeeld waardoor je ook de verschillen van thorie en de daadwerkelijke vertoning van ongemakken.

• Pluspunten Lotus erbij maakt het een fijne manier van leren.

geslaagde zinvolle dag

De leraar was top. Legde duidelijk uit en het was een nuchtere fijne man

• Pluspunten zinvol, duidelijk, grappig
  • Minpunten /

Het was zeer goed geregeld en we zijn ook weer wat wijzer de leraar was ook zeer kundig.

• Pluspunten Goed geregeld

Goed, deskundig en prettig

Professionele BHV training met goede, duidelijke uitleg en ruim voldoende aandacht voor praktijkoefeningen

• Pluspunten Professioneel met humor
  • Minpunten geen

Heel leerzaam

Hele goede en geduldige trainer. Heel duidelijke uitleg. Goed geoefend met de lotus patiënt. Top

• Pluspunten Kleine groep. Goede trainer
  • Minpunten Geen

goede cursus, leuke leermomenten, top lotus

Leuke instructeur, erg leuke lotus. Goede en leuke uitleg. Lunch was goed maar 1 broodje en kopje soep is niet echt veel. Was koud in de zaal, niet lekker warm te stoken, ivm de plaatsing airco's. Kachels werken niet echt. Beetje gedateerde locatie, niet van deze tijd.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!