Leerzame dag gehad

Verfrissende dag, prikkelend in de middag, met het sterke LOTUS slachtoffer.

• Pluspunten Creatief, kennis peilen met Kahoot
  • Minpunten Geen radiocommunicatie of ontruiming geoefend (er past ook maar zoveel in 1 dag)

Fijne cursus, veel geleerd

Fijn dat er ook veel aandacht was voor persoonlijke vraagstukken omtrent bhv. We hebben veel scenario's geoefend. Dat was heel leerzaam. Fijne cursusleider.

• Pluspunten Zie hierboven
  • Minpunten Geen

Learning friendly environment, good teacher, and well organized schedule for the whole course day.

Nicely organized, teacher was great - the perfect mixture of competent, and serious but still friendly and open to questions.

Duidelijk en een goede lesvorm.

Ik heb de cursusdag als professioneel ervaren. Goede opgezet, duidelijke vorm van lesgeven, goede opbouw en prettige trainer. Theorie en praktijk waren beide goed in de training verwerkt. Ik had persoonlijk op iets meer praktijkervaring gehoopt, zoals een ontruiming.

• Pluspunten Goede en duidelijke training.
  • Minpunten Misschien iets meer praktische invulling over ontruiming.

Goede en duidelijke cursus, zeer tevreden!

Onze BHV praktijk cursus werd gedaan door Inge, zij was er duidelijk en prettig om naar te luisteren. Ze vertelde goed en gebruikte veel voorbeelden wat het beter te begrijpen maakte. Dikke 10 voor Inge, het was een erg leerzame dag. Gr. Christel & Jasmijn

• Pluspunten Duidelijk
  • Minpunten -

Goede, praktische training - op een boeiende manier gebracht

Goed trainer die de training toespitste op de praktijk van de deelnemers. Vroeg veel feedback in input zodat we alles zouden leren wat relevant was voor ons. Heldere uitleg, op interessante wijze gebracht. Hele dag lekker afwisselend bezig geweest, waardoor de dag voorbij vloog. Met tussendoor een lekkere lunch.

• Pluspunten Toegespitst op de praktijk, interresant gebracht

De docent was super vriendelijk en legt erg goed uit! Door de manier van uitleg raakte we nog meer geïnteresseerd en verloren we onze aandacht niet. Echt de ideale manier om een herhaling te doen. De Lotus zat ook erg goed in haar rol als acteur. Hierdoor kwamen wij ook goed in onze rol als hulpverlener.

• Pluspunten Top uitleg
  • Minpunten Niet te noemen

Twee super leuke dagen gehad!

Beide docenten gaven een leuke interactieve les!

• Pluspunten Leuke docenten, mooie locatie, goede service op locatie!
  • Minpunten geen

Twee fantastisch leerzame, leuke en interactieve dagen

Twee dagen BhV basis gevolgd metbtwee docenten. Leuke actieve groep Docenten hadden beide kennis van zaken er werd gelachen onderwerpen werden goed uitgelegd en geoefend. Fantastisch gehad en veel geleerd

• Pluspunten Kennis, leuke manier van voorbeelden delen
  • Minpunten Heb ik niet

Zeer kundige trainer welke de cursisten op een enthousiaste en prettige manier van een BHV herhaling voorziet. De trainer is goed voorbereid en daagt uit om tot nieuwe inzichten te komen. Alle vragen kunnen worden gesteld en worden toegespitst op de cursist. Locatie bij La Place ook top, lekker eten en drinken op een cursusdag, mooie bijkomstigheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Pluspunten Kundige trainer, actieve cursus.

Zeer goed ervaren

• Pluspunten Alles
  • Minpunten Geen

Deskundig en aardig personeel.

Herhalingsdag is omgevlogen.

• Pluspunten goed opgeleid personeel
  • Minpunten geen

Goede herhalings training

Goede training, duidelijke manier van uitleg en punctuele instructeur. Leuk om een Lotus er bij te hebben, dit maakt het wel realistischer

• Pluspunten Punctueel
  • Minpunten Geen

Een cursusleider vol met passie

Een cursusleider die met passie zijn “verhaal” en kennis deelt met de cursisten.

• Pluspunten Met passie zijn verhaal vertellen

heel goed

We hebben met verschillende scenarios geoefend. Heel leerzaam!

• Pluspunten kennis

Matig

De cursusleider was geen prettig persoon. Hij was erg overtuigd van zijn eigen gelijk en heeft meerdere keren aangeven dat hij vindt dat het zo moet. Ik, maar ook andere cursisten hadden een beetje het idee dat wat we da afgelopen jaren geleerd hebben zo in de prullelbak konden gooien wat als we dat als punt aangaven gaf hij aan dat het anders moest en niet eens met de reden dat het was bijgesteld of dat de richtlijn was aangepast. Daarnaast was het veel droge stof en weinig praktijk voorbeelden of opdrachten. ik heb wel eens leukere cursusleiders gehad en die boeiender konden vertellen.

• Pluspunten De lunch en de groep
  • Minpunten De cursus leider

slecht

De cursusleider was niet zo geschikt voor cursus te geven . Mensen hebben dingen aangeleerd van de orginisatie en een jaar later moet alles volgens zijn manier . uitleg was minimaal er waren ook beginners bij deze cursus ik heb medelijden met ze ze hebben de helft niet gehad

• Pluspunten geen
  • Minpunten alles

Leerzame en gezellige dag

Eerste keer bij jullie organisatie voor herhaling BHV. Erg leuk om met een lotus te werken. Prima herhaling!

• Pluspunten Praktijkgericht met lotus
  • Minpunten lunch, weinig keus

Helemaal goed

Niets op aan te merken

• Minpunten De muziek in de hal van het Mercure Hotel is luid en onnodig!

Leerzame, maar ook gezellige dag

Leuke trainer. Geeft lesstof op een duidelijke manier. Niet te veel, niet te weinig. Hij creëerde een open en gezellige sfeer, en bracht de stof op een leuke manier over. Hij bracht lastig te onthouden informatie terug tot wat je in de praktijk nodig kunt hebben.

• Pluspunten Duidelijk, helder

Leerzame cursus, beide dagen veel geleerd en oude kennis opgefrist.

Er zijn wel een aantal aandachtspunten voor BHV Nederland: - communicatie naar de instructeurs zodat ze op de hoogte zijn van de inhoud van het dictaat en welke onderwerpen daar behandeld worden. - Onze instructeur van vrijdag dacht dat hij een eendaagse cursus moest geven met alle onderwerpen en had ook een Lotus-slachtoffer in de planning, die is afgebeld. - onze instructeur van vrijdag was niet op de hoogte dat wij een examen moesten afleggen, dit moest nog snel via het hotel geregeld worden. - de instructeur die ons op donderdag EHBO gaf heeft een aantal dingen verteld die door de instructeur op vrijdag gecorrigeerd moesten worden, bijvoorbeeld hoe gebruik je de EPI-pen, het ritme van hartmassage. - verschillen in aanwijzingen voor symptomen hartinfarct tussen mannen en vrouwen vind ik belangrijk te weten, dit is ons de eerste dag bij het reanimatie gedeelte niet verteld.

Leuke leerzame dag

De uitleg en verhalen waren duidelijk en we hadden een goede balans tussen theorie en praktijk. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en extra onderwerpen aan te snijden op verzoek.

• Pluspunten goede duidelijke uitleg
  • Minpunten soms niet goed verstaanbaar

extreem professioneel

Onze cursus leider John wist op een uitermate enthousiaste, bekwame, humoristische en getalenteerde wijze een duidelijk BHV verhaal neer te zetten dat doorspekt was met talloze anecdotes uit de praktijk. Daarbij zorgde de Lotus in het tweede gedeelte voor spectaculaire ondersteunende praktijk momenten.

• Pluspunten Professionaliteit
  • Minpunten De bloemkool soep in de lunch-pauze

Leerzame herhaling

Een interesante en leerzame herhaling van mijn BHV-cursus. Cursusleider Ferry heeft goede kennis van zaken en kan veel ondersteunen met praktijk-voorbeelden. Ook de toevoeging van een tweede person (de Lotus) in het middag-gedeelte is erg prettig.

Verhelderend en zeer informatief.

Lotus inzet was zeer goed. Als EHBO'r is het altijd fijn om daar veel 'gevallen' mee te oefenen. Cursusleider had veel variatie in het behandelen van de stof, zodat aandacht erbij houden makkelijker was.

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten Meer aandacht voor ontruiming

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!