Top cursus

Leuke docent en lotus. Praktische en duidelijke uitleg. Lunch was ook goed verzorgd.

• Pluspunten praktisch
  • Minpunten geen

Een goed opgezet training met persoonlijk tintje

In het begin hadden we het over ontruiming. Hierbij zaten we vooral en moesten luisteren. Had wel graag gezien dat we hierin actiever waren. Verder waren verbanden aanleggen, EHBO, brandblussen en AED voldoende actief. Iedereen moest het eventjes proberen. Er zaten ook tussendoor persoonlijke verhaaltjes tussen, van instructeur tot deelnemers. Voldoende koffiepauzes, aanbod frisdrank goed en een zeer goed lunch georganiseerd. Instructeur had training goed opgezet en vertelde zijn verhaal goed over. Aan parkeerplaats mag wat gedaan worden. Was in begin niet duidelijk waar geparkeerd kon worden. Dus niet gelijk voor deur.

• Pluspunten Inhoud- kennis overdracht-persoonlijk tintje- eten en drinken
  • Minpunten Ontruiming informatie

fijne leraar.. Elke leraar heeft zijn eigen kwaliteiten en zo is geen 1 les hetzelfde. Telkens leer je weer iets nieuws wat je weer beter maakt..

• Pluspunten Leraren

Leuke en leerzame herhaling

Het was een leuke en leerzame herhaling.

Prima herhalings dag!

Fijne herhalingsdag achter de rug, duidelijke instructeur, en de lotus is een echte toevoeging aan het geheel! Niet onbelangrijk; de lunch in lommerijk was fantastisch!

• Pluspunten Instructeur / Lotus / Lunch
  • Minpunten -

Goede docent met veel praktijkvoorbeelden en praktijkactiviteiten

Goede docent met veel praktijkvoorbeelden en praktijkactiviteiten

• Pluspunten goede docent en praktijkgericht
  • Minpunten locatie Hoofddorp was te warm

John (instructeur) was fantastisch!

Hele leerzame cursus. Er is ook veel aandacht en gebrip voor als je situaties niet begrijpt of lastig vindt. Onze instructeur, John, was een topper. De lotus was van zeer toegevoegde waarde: door het te doen, onthoud je het beter en weet je wat je in soortgelijke situaties moet doen.

Goede BHV herhaling

Goede BHV herhaling gehad, alles was goed geregeld en werd door een leuke docent gegeven met kennis van zaken. Zeker de aanwezige LOTUS was een goede aanvulling op het programma om echt scenario's te spelen in plaats van enkel theorie. Sowieso goed om de kennis weer opgefrist te hebben.

• Pluspunten LOTUS Docent Lunch
  • Minpunten Brand scenario was erg klein

leerzame dag.

beide dagdelen waren door dezelfde trainer. normaal zijn dit 2 verschillende personen dit heeft wel mijn voorkeur.

• Pluspunten opdrachten
  • Minpunten geen scherm gebruikt.

Hele leuke training

Leuke training, dit komt wel door de trainer. leuk verteld en lekker actief niet alleen maar luisteren. heel fijn. dag is snel gegaan

• Pluspunten Leuke trainer
  • Minpunten Geen

Goed lesmateriaal, veel geleerd!

Boek i.c.m. presentatie van de docenten was dik in orde. Kleine groep (11 personen) was prettig. Veel geleerd, nu in bedrijf zelf nog even alles doorlopen met een ervaren collega. Hartelijk dank! (de presentatie van de brandweer zou nog voor belangstellenden toe gemaild worden)

• Pluspunten Leerzame lessen, zowel de EHBO- als de brandweerlessen.
  • Minpunten Niets

Top! Leuke en leerzame herhalingstraining!

Gert was onze BHV-er! Zeer ervaren en professionele instructeur. Houdt van een grapje en zette een leuke en informele sfeer neer. Ook zeer begripvol voor eenieders persoonlijke situatie. De training was interactief en totaal niet saai. Ruimte voor het stellen van vragen of herhalen van oefeningen. Locatie en lunch was ook goed verzorgd! Tot volgend jaar!

• Pluspunten Goede instructeur, beschikbaarheid van materialen en locatie

BHV met passie!

Zeker je geld waard. De twee dagen zijn snel voorbij gevlogen. Het is een hele fijne locatie, met een heerlijke lunch en onbeperkt drinken. Vooral de docenten zijn mij bijgebleven, die hun werk duidelijk met passie kunnen vertellen! Dankjewel Henk en Jolanda!

• Pluspunten docenten met passie, humor

Uitstekende instructeur die aan de hand van de praktijk lesgeeft.

Prettige sfeer in een kleine groep (8 deelnemers). Aan de hand van praktijkvoorbeelden en input van de deelnemers werd een duidelijke uitleg en instructie gegeven. De inzet van een LOTUS medewerkers is absoluut een toegevoegde waarde aan deze opleiding.

• Pluspunten praktijkvoorbeelden inzet LOTUS

Goede en duidelijke cursus!

De cursus was interessant en leuk om te volgen door de enthousiaste docenten!

• Pluspunten Enthousiaste docenten
  • Minpunten Geen

Het was leerzaam, leuk en ontzettend motiverend!

Ik vond het ontzettend leerzaam, leuk, in geen enkel geval saai of langdradig. We werden door Dennis ontzettend goed gemotiveerd, en hij heeft echt de drempel weggenomen om mensen in nood te helpen door hele makkelijke manieren toe te passen. Echt, ,ik kwam et ontzettend veel energie thuis en hoop oprecht dat ik volgende keer weer van Dennis de cursus mag krijgen, wat een leuke en goeie trainer!

• Pluspunten Interessant, leerzaam, motiverend, leuk!
  • Minpunten -

Weer een leerzame dag met nieuwe inzichten

Het is heel fijn dat er een trainer voor de groep staat met veel ervaring en die ook praktijkgericht is. Ook het lotusslachtoffer is een pluspunt tijdens de training. Zo wordt het voor mijn gevoel "echter" omdat het wordt uitgebeeld in plaats van een filmpje of powerpoint met een opsomming van ziektebeelden. Je blijft alert en het is niet alleen maar info ontvangen.

• Pluspunten Ervaren trainer, lotusslachtoffer, niet te grote groep ook niet te klein.
  • Minpunten Ik vond de ruimte te koud maar dat is persoonlijk

Zeer duidelijk, praktijk gericht en goed te onthouden!

Prettige BHV dag gehad waarbij de theorie teruggebracht is tot een handzaam pakketje wat mee te nemen is de praktijk in! Alles onthouden en op het juiste moment inzetten is een utopie, maar na deze les ga ik vol vertrouwen aan de slag als bhv-er.

• Pluspunten Duidelijk, praktijkgericht, veel ruimte voor eigen inbreng,

Fijne les

Hele fijne les, veel aandacht voor persoonlijke inbreng. Ook heel veel lotusacties gehad, waar je veel van leert.

• Pluspunten Lotus

Goede refresh

Leuke goede leerzame afwisseling. Fijne docent.

• Pluspunten Ga zo door
  • Minpunten Geen

Leerzaam met duidelijke voorbeelden en praktijk

Positieve ervaring, goede uitleg met voorbeelden en wat praktijk. Ook de inzet van de lotusmevrouw was goed, en je leert hier zeker van maar ook van de andere cursisten.

• Pluspunten Goede rustige uitleg, leerzaam,
  • Minpunten Tijd ging te snel

Een goede herhalingscursus......Top

Het was een top BHV herhalingscursus met goede praktijk ervaring, geen powerpoint maar gewoon een training waar alles voorbij komt en besptoken wordt. Eric bedankt maar ook je humor.....top en niet vergeten Coby onze Lotus, ze was ook top

weer lheel fijn alles doorgenomen in deze dag

fijne cursus, interesant en altijd weer nieuwe dingen leer je ermee

• Pluspunten de fijne manier van lessen
  • Minpunten de lunch, vooral voor vegetariërs, vegan niet veel

fris en leerzaam

prettige ervaring gehad tijdens deze dag. Luchtig voldoende referent naar de praktijkervaringen. serieuze deelname en voldoende tips. bewustwording aan het einde van de dag.

• Pluspunten geen ellenlange theorie
  • Minpunten geen

Goede cursus met iemand die veel praktijkervaring heeft.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!