Goede trainer en trainingsmateriaal

Deze combi dag van herhaling en nieuwe BHVers was erg afwisselend met theorie en praktijk. Goed opgezet.

• Pluspunten goed trainingsmateriaal, goede trainer, goede bereikbaarheid van de locatie
  • Minpunten mix van de 2 groepen, locatie was oud en slecht verzorgd.

Geweldige trainer & lotus

De trainer en lotus waren super! Veel beeldmateriaal en goede uitleg en oefening. Volgend jaar zeker weer!

• Pluspunten Trainer, lotus, beeldmateriaal

Uitstekende uitleg + oefenen

Hele duidelijke uitleg bij de oefeningen en ook ruim de tijd om te oefenen.

• Pluspunten Duidelijkheid
  • Minpunten Geen

Prettige dag en weer veel geleerd

Dit is minimaal mijn 5e opfriscursus en dit was de meest informatieve. Veel dingen geleerd die niet eerder waren uitgelegd. De aanwezige LOTUS was denk ik het belangrijkste omdat je op dat moment onder stress beslissingen moet maken en tijdsdruk voelt. Veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en het nabootsen van gewenste situaties.

• Pluspunten Aandacht , uitleg en LOTUS

Veel geleerd. Fijne uitleg

Leerzame dag

BHV-herhalingscursus gehad met instructeur Dennis en Lotus Anja. Allebei echt een aanrader. Interactieve sessie waarbij veel kennis en ervaring werd uitgewisseld, en door de vormen waarin de stof werd aangeboden is het uitdagend maar tegelijk blijft het ook goed hangen. Instructeur Dennis geeft les op een verfrissende manier, en de inbreng van Lotus Anja zorgt ervoor dat je ook goed kunt oefenen.

• Pluspunten Instructeur Dennis, Lotus Anja, Lunch
  • Minpunten Niets, behalve de buitenkant van het cursusgebouw

Gezelligen zeer leerzaam.

Positieve ervaring. Vooral de aanwezigheid van een LOTUS was een groot pluspunt.

• Pluspunten Lotus , goede uitleg.
  • Minpunten Ontbreken van beeldmateriaal foto’s ed.

Zeer positieve ervaring met enthousiaste begeleider

De begeleider ging erg geduldig om met de groep en kwam erg deskundig over. Het lotus slachtoffer tijdens de cursus is ook een zeer goede toevoeging en simuleert de onverwachte situaties van een ongeval goed.

• Pluspunten Enthousiast, geduldig, vriendelijk

Goede duidelijke cursus

De training/cursus wordt op een prettige manier gegeven met veel praktijkvoorbeelden. Ook de praktijkoefeningen zijn erg nuttig om jaarlijks te herhalen.

• Pluspunten Theorie icm praktijk
  • Minpunten Geen

Leuke afwisselende training met een fijne sfeer

Fijne trainer, welke een goede veilige sfeer creerde waarin geoefend kon worden met het toepassen van de lesstof. Het oefenen met de lotus was een goede toevoeging.

• Pluspunten Duidelijke uitleg, goede sfeer, combinatie van e-learning en praktijk
  • Minpunten Soms kleine inconsistenties tussen e-learning en cursusdag

Very good!

Nice location, nice tutors, nice lunch, nice classroom, number of students was also nice (not too many or low)

Helder, informatie, plezierig

Hele goede training!

Gewoon goed.

Goede instructeur. Goede en interessante manier van leerstof overbrengen. Goed materiaal om de praktijk te oefenen Veel kennis. Goede locatie.

Leerzame training

Ik vind het fijn dat ik nu een andere instructeur had als vorig jaar. Naar mijn mening leer ik daar meer van omdat zij net weer andere voorbeelden had en bij andere onderwerpen iets meer de diepte in ging die ik vorig jaar minder uitgebreid had besproken. Ik heb het idee dat ik op deze manier iedere keer meer leer.

• Pluspunten Goede voorbeelden waardoor het meer leeft

Weer een hoop geleerd

Ongelooflijk hoeveel kennis er na een jaar alweer weg was gezakt !

• Pluspunten Gevarieerd dagprogramma
  • Minpunten Niet

Goede dag!

Het was een goede dag! Vlot en niet al te lang bij alles uitgebreid stilstaan. Inzet van de lotus heeft ook een grote meerwaarde!

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten Betrekken van de gehele groep.

Gisteren herhaling BHV gehad. Goede en duidelijke uitleg.

• Pluspunten Duidelijke uitleg

Was nuttig

Nuttig om elk jaar alles een keer te doorlopen

Uitstekende jaarlijkse herhaling

Zowel instructeur als lotus vertellen zeer enthousiast en met passie over alles wat wij als BHV-er tegen kunnen komen. Hierdoor aandacht goed erbij te houden. Kwaliteit is ieder jaar opnieuw zeer goed.

• Pluspunten kwalitatief hoogwaardig
  • Minpunten geen

Leuke training op een positieve wijze gebracht

De BHV training die ik heb gevolgd bij BHV Nederland was leerzaam, positief gebracht en leerzaam.

• Pluspunten Postieve trainer
  • Minpunten Mag iets meer aandacht aan branden blussen zijn

Nuttige dag, met kundige en praktische trainer

De training is gemakkelijk te boeken via de website. Het huiswerk voor de basisopleiding was ruim op tijd binnen, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Er worden geregeld reminders verstuurd. De dag zelf was keurig verzorgd. Trainer had een praktische insteek en was zeker kundig. Fijn dat er in de middag ook een LOTUS aanwezig is.

• Pluspunten Makkelijk te boeken. Praktische uitleg.
  • Minpunten geen

Goede duidelijke uitleg. Veel van opgestoken

Wat ik vooral fijn vind aan deze training is dat het heel realistisch is. Ja er zijn veel regels en protocollen, maar wat als deze niet opgevolgd kunnen worden? Dat maakt dat je je in verschillende situaties veilig voelt. Docent Henk, leuke gast, fijne docent.

• Pluspunten Goede training. Fijne locatie.
  • Minpunten -

Toegankelijk, luchtig, praktisch, interactief en leuk!

Trainer | We hadden een vriendelijke trainer met heel veel ervaring in de praktijk. Dit hielp enorm met verwachtingen scheppen tussen wat 'het boek' zegt, en wat er waarschijnlijk in het echt zal gebeuren en hoe je je in het echt zal voelen. De reanimatie oefening waarbij tegelijkertijd opdrachten moesten worden uitgevoerd door de andere cursisten was geniaal. Dit illustreerde op een luchtige manier de chaos die in een echte situatie ook zal voorkomen. Een super voorbereiding! Ook kregen we oefeningen om met de andere cursisten te bespreken, waarna we het in de groep gingen bespreken. Dit zorgde ervoor dat je eerst zelf moest nadenken, in plaats van dat 'gewoon' een presentatie werd gegeven. Dit hielp enorm met het betrokken blijven bij de materie, en om zelf dieper na te denken. LOTUS | Het werken met een LOTUS was super leerzaam. Hierdoor wordt je goed voorbereid wat je moet doen als de docent er niet is, en je zelf beslissingen moet maken. Onze acteur stelde ons goed op ons gemak en hield het tussen de oefeningen door luchtig, terwijl het acteerwerk super sterk was, en je goed liet voelen hoe het in een echte situatie zou gaan.

• Pluspunten Realistisch, praktische oefeningen, interactief, ervaren trainer, realistische LOTUS

Veel geklets, weinig geoefend

Op zich een prima dag gehad, maar ik vond dat de instructeur veel kletste over niet-relevante zaken. Er werd ook minder stof behandeld dan bij eerdere cursusdagen die ik heb gevolgd. Zo hebben we niet geoefend met de stabiele zijligging, verbinden of met het voelen aan een deur bij brand. Dat zijn toch fijne dingen om jaarlijks te herhalen.

• Pluspunten Goede sfeer
  • Minpunten Veel geklets Weinig geoefend

Zeer pragmatische training

Laagdrempelig, informatief

• Pluspunten veel kennis en kunde, leuke trainers, mooie locatie
  • Minpunten dag 1 was er geen beamer beschikbaar

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!