Al jaren erg tevreden over de BHV herhalingscursus

Erg praktische en leerzame cursusdagen met docenten die uit het werkveld komen. Op een gemoedelijke manier wordt je ieder jaar weer op de hoogte gebracht van het levensreddend handelen. Hoewel ik het al jaren doe, leer ik ieder jaar weer iets nieuws.

• Pluspunten Docenten uit het werkveld, gemoedelijke sfeer, rekening houdend met je persoonlijke situatie

Erg leerzaam

Fijn om een opfriscursus te doen. Jan legde alles duidelijk uit en gaf goede aanwijzingen. Ook erg leerzaam om met een lotus te mogen oefenen. Lotus Tineke deed het erg realistisch.

• Pluspunten Lotus, oefeningen
  • Minpunten geen (misschien betere ca****** tussendoor)

Goede training met opdrachten en afwisseling

Goede training gehad in Zwolle van instructeur Jan. De training bevat veel afwisseling in verschillende scenario's. Dit zorgt voor een aanvulling op de lesstof in plaats van de theorie herhalen. Het zelf handelen in scenario's maakt je bewust van je eigen reflexen en je leert deze beter toe te passen.

• Pluspunten Afwisselde scenario's

duidelijk en goede BHV cursus.

Jan was een vriendelijke man die veel uit eigen ervaring kon vertellen. Hierin wist hij goed balans te vinden in praktijk en theorie. In de middag kwam een lotus langs (haar naam alleen vergeten) waarbij de samenwerking met Jan en die vrouw erg goed was. Speelde goed op elkaar in en gaf goede feedback terug. al met al een leerzame dag.

• Pluspunten duidelijke uitleg

Content

- Praktijk gerichte voorbeelden - Geen Powerpoint presentatie van theorie - Brandtypes en brandoefeningen waren behoorlijk summier.

• Pluspunten Praktijk gerichte voorbeelden
  • Minpunten Geen herhaling van de theorie

Heldere eenvoudige en duidelijke uitleg met praktijkvoorbeelden

Op eenvoudige wijze wordt je er weer even aan herinnerd wat BHV inhoud. Met simpele en doeltreffende praktijkvoorbeelden en oefeningen.

• Pluspunten eenvoud en doeltreffend
  • Minpunten nvt

Goede instructeur (John)

Goede info gekregen, veel behandeld. Jammer dat er maar 1 brandje geblust kon worden buiten.

• Pluspunten Instructeur, informatie
  • Minpunten brand blussen, maar één

Praktische dag was top!

In de voorbereiding vond ik de theorie mbt ontruiming/ veiligheid special gericht op een BSO omgeving compleet nutteloos. Dit is zo bedrijfsspecifiek, en lijkt met niet logisch om in een algemene theorie mee te nemen. De uitleg en indeling van de docent was zeer praktijk gericht en maakte de dag interactief en zeer soepel om te volgen.

• Pluspunten praktijkdag
  • Minpunten niet relevante bedrijfsspecifieke informatie in theorie.

erg prettig en kundige instructeur

Aan Dennis hadden we een hele fijne to the point instructeur. Makkelijk in de omgang en deskundig. nogmaals dank

• Pluspunten deskunbdig en pretiig in de omgang

Duidelijk!

Trainer met veel ervaring en concrete voorbeelden

Goede duidelijke uitleg!

Goede instructeur en lotus begeleiding! Prettig om praktijk ervaring te hebben voor de groep

Beste cursus in jaren

Ik vond dit één van de beste cursus in jaren

• Pluspunten Nieuwe dingen
  • Minpunten Geen

Weer wat bijgeleerd op de herhalingsdag

Gister heb ik voor de tweede keer de herhalingscursus mogen volgens bij BHV Nederland. Complimenten voor de docent en de Lotus. Beide deden ze het op een hele fijne manier. Kleine tip voor het hotel, wij werden voor de lunch uitgenodigd voor het buffet. Ik heb een pinda noten allergie. Toen ik dit aangaf bij de bediening deden ze een beetje moeilijk omdat ze de kok niet konden vinden. Het zou fijn zijn als er bordjes bij het eten komt te staan met wat in het eten zit of voor dat de cursus begint even checken wie er allergieën heeft.

• Pluspunten Combi cursusleider en lotus
  • Minpunten Buffet met allergie

Met veel kennis, kunde en enthousiasme gebracht.

Het was zeer leerzaam. De oefeningen waren praktisch. De docent had veel kennis en bracht de cursus met veel energie.

• Pluspunten Kennis, ervaring en energie
  • Minpunten Grapjes tussen docent en LOTUS had wat minder gemogen.

Fijne cursus

Prettige herhaalcursus BHV en erg lekkere broodjes in Amsterdam tijdens de lunch ;-)

• Pluspunten lunch
  • Minpunten -

Een hele goede en leerzame herhaling met super uitleg en interactie

Ik kijk uit op een zeer goede herhaling welke door Wim is uitgevoerd. Met zijn uitleg en manier van presenteren blijf je aandachtig en geconcentreerd luisteren. Hierdoor heb ik vele dingen geleerd en weten te onthouden. Tevens is de vele interactie een goede aanvulling waarbij je wordt uitgedaagd om de vele situaties te kunnen herkennen. De lunch was ook van goede kwaliteit. Tot slot een mooie en leerzame dag.

• Pluspunten uitleg, presenteren, betrekken
  • Minpunten geen

Leuke inspirerende waardevolle herhaal cursus

Het was heel erg boeiend, ondanks mijn ADHD was het goed te doen om mijn concentratie vast te houden.

• Pluspunten Veel wisseling
  • Minpunten Geen min punten

Leerzame en leuke trainingdag

In een fijne groep van 8 een interactieve dag gehad met Wim als prettiger verteller, uitlegger. Veel geoefend en opgehaald. Super!

• Pluspunten interactief, kleine groep, veel geoefend

boeiende/leerzame training

Van het begin tot het einde gedreven gepresenteerd en goed uitgelegd wat de rol van een bhv-er precies inhoud en hoe te handelen in diverse situaties. Ook met het lotus slachtoffer diverse scene's gespeeld wat leerzaam was om te doen.

• Pluspunten duidelijke uitleg

Zinvolle dag

Fijn om alles weer door te nemen en alle onderdelen komen aan bod. Fijn ook dat het interactief is en niet alleen luisteren.

• Pluspunten interactief
  • Minpunten erg lange dag

Prima cursus

Het was weer goed e.e.a. te herhalen, en toch altijd weer wat nieuws leren. En de LOTUS was nuttig en goed

• Pluspunten * Goede instructeur die onderwerpen doorloopt in overleg met cursisten (en niet een standaard verhaaltje doet). * LOTUS was nuttig (en zoals altijd weer goed) * Fijne lokatie

Goed aanbod leerstof met mooie afwisseling praktijk

Leerzaam en zorgt weer voor bewustwording. Mooie variatie tussen praktijk en theorie

• Pluspunten Praktijk situaties
  • Minpunten Lange dag

Lekker veel doen en praktijkgericht.

Een kleine groep van 5 personen, hierdoor veel persoonlijke aandacht voor de mensen en de bedrijven waarvoor ze werken.

• Pluspunten Veel zelf oefenen, lekker praktisch.

Goede praktijkgerichte cursus

Onze trainer Twan is een bevlogen trainer met kennis van zaken en weet heel praktisch en ervaringsgericht training te geven. Hij houdt rekening met de wensen van de cursisten en zet ze interactief aan de slag.

• Pluspunten Trainer Kennis Ervaringsgericht leren
  • Minpunten Geen

Fijne en leerzame herhalings BHV- cursus

Ik vond het een leerzame dag. We waren met slechts 4 deelnemers waardoor we veel eigen voorbeelden konden bespreken. Ook hebben we veel kunnen oefenen met reanimatie, wondverzorging etc.

• Pluspunten veel geleerd, geoefend en eigen voorbeelden kunnen bespreken. Ook samenwerking met Lotus was erg leerzaam.
  • Minpunten n.v.t.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!