een prettige en professionele trainer die met veel enthousiasme de training geeft.

Ik heb de BHV Herhaling als zeer leerzaam en prettig ervaren. Twin is een enthousiaste trainer met veel ervaring en kundigheid. Hij geeft de training dusdanig dat je getrieerd blijft, en toch weer met een mooi nieuw inzicht soms die je mooi in d praktijk mee kan nemen.

• Pluspunten De trainer

Leerzaam en leuk!

Het was een leerzame en erg leuke dag. Twan heeft er een fantastische en enthousiaste dag van gemaakt!

• Pluspunten Leerzaam, enthousiast en vriendelijk
  • Minpunten -

Goed verzorgde training waarin alles is behandeld.

Goed verzorgde training waarin alles is behandeld.

• Pluspunten Goede instructeur

Interessante dag met veel praktijk

Het was een interessante dag welke vol stond van praktijkvoorbeelden. Door de theorie in de praktijk te brengen blijft het beter hangen en heb ik een beter beeld gekregen van hoe te handelen.

• Pluspunten Open en informeel met goede voorbeelden. Met een serieuze toon wel gelachen.
  • Minpunten Soms wat chaotisch, maar niet storend.

Zeer goede herhalingscursus.

De cursus wordt informeel gegeven, waarbij er genoeg aandacht wordt besteed aan alle relevante onderdelen. Zelfs de lotus was top!

• Pluspunten Informatief, informeel, leerzaam en leuk!
  • Minpunten Dat het maar een dagje duurt

Super training

Super leerzame dag gehad en wat doet Rob dit echt met passie. Door dat hij echt een goeie energie heeft was het ook heel fijn en prettig te volgen de hele dag.

• Pluspunten De Lotus
  • Minpunten 0

super leuke leerzame dag

12 juli was het eindelijk zover, de BHV cursus ging door! Super leuke enthousiaste leraar Wim Schipper. Hij praatte duidelijk enthousiast, makkelijk te volgen, goed te begrijpen en had alle tijd en ruimte voor vragen. Leuke manier va les geven. Leuk in het begin dat we met n eigen gekozen nummer een vraag moesten beantwoorden, zo raakt meteen iedereen gewend om te praten in de groep. Een 10 voor Wim en de manier van lesgeven. ontzettend veel geleerd. Ik zou zelf meer oefen poppen willen zien, dat we langer aan een stuk door reanimeren zodat je goed gaat voelen hoe het voelt om dit langere tijd door te zetten. De Lotus was top, maar naast de Lotus zou ik ook graag een oefen pop willen zien, zodat je het nog vaker kan herhalen en beter in je hoofd blijft zitten. Verder miste ik het spel van de portophones die bij andere BHV cursussen worden gedaan, maar misschien alleen omdat ik het spel zo leuk vind :) Bij mijn bedrijf gebruiken we toch niet. Verder was Mercure een fijn locatie, lekker lunch, makkelijk te vinden.

• Pluspunten Leraar Wim, Lotus Milo, locatie
  • Minpunten meer oefen poppen, ook de grote waar je de stabiele zijligging mee kan oefenen. Portophones spel ontbrak

weer een fijne herhalingsdag

het was weer even goed om de herhaling te doen. Gelukkig in de praktijk nog niet hoeven toe te passen en daar zakken er veel items een beetje naar beneden. Het zou wel handig zijn om vooraf nog een mail met bijzonderheden te krijgen over de BHV bv welke brandblusser nodig voor welke brand, hoe gaat een stabiele zijligging ook al weer etc.

• Pluspunten weer een opfriscursus en elke keer worden er toch weer andere dingen besproken wat wel fijn is. Je hoort van andere mensen hoe zij hun bhv geregeld hebben.
  • Minpunten zou graag vooraf van de curcus nog wel een kleine update willen krijgen over bepaalde handelingen

Veel geleerd

Veel gekeerd en weer opgehaald. Een nuttig bestede dag.

• Pluspunten Fantastisch om te werken met een lotus
  • Minpunten Waren er niet

een van de meest prettige BHV herhalingcursussen die ik tot nu toe heb gehad. zeer duidelijke uitleg. erg comfortabel gevoel aan overgehouden. ook de LOTUS was een goede toevoeging

• Pluspunten fijne manier van begeleiden

Rob is altijd een leuke instructeur hij laat je echt weer zelf nadenken over de stof ipv alles voorkauwen. Weet altijd interessant te houden door zijn ervaringen van bij de brandweer. Kom altijd thuis met het gevoel weer goed opgefrist te zijn. Ook altijd gaaf is de lotus die ons komt “helpen” door ziektebeelden en verwondingen zo geweldig na te bootsen. Dat is activerend in je handelen en ondanks dat je niet weet wat er precies is dat proberen te achterhalen en/of hulp te bieden

• Pluspunten Instructeur Rob en de lotus

Fun day, super informative

I had a great training with Pieter learning about fire and first aid - the hours went by very quickly and I learned a lot of new information. Corina, the Lotus actor, was super impressive as well and equally informative, bringing a great new dimension to responding to first aid situations. Her prosthetics and make-up were real and helped us to mimic our reactions in real time. The location was decent and the other participants were really nice.

buiten gewoon interessant

de aanwezige mensen maakte het zeer interessant door hun ervaringen kwamen wij terecht op vele belangrijke onderdelen om hulp te geven aan andere mensen en vooral de veiligheid die men eerst voor u eigen persoon in acht dient te nemen.

• Pluspunten de acteur peter
  • Minpunten de brandoefening buiten in een niet zo veilige omgeving

Toppiejoppie

De herhalings cursus BHV is gewoon helemaal goed, ik vond de instructeur Dennis goed en duidelijk over brandbestrijding, ontruiming en het ehbo gedeelte. Ook de lotus die aanwezig was deed het geweldig.

• Pluspunten Alles gewoon goed, ook de lunch
  • Minpunten N.v.t.

Prima training, gegeven door iemand met veel kennis en dit ook deels op een speelse wijze over breng

Ik vond het een fijne cursus. Het was gelukkig een kleine groep wat erg fijn was.

• Pluspunten Veel kennis en ervaringen gedeeld Veel handige tips Accommodatie was goed Meer praktijk gericht ipv alleen in een klaslokaal zitten wat erg fijn was De actrice die als slachtoffer fungeerde was ook fijn
  • Minpunten Wat ik heb gemist is het maken/organiseren van een ontruimingsplan. Hoe ga je te werk, waar begin je? Deze vraag schoot tijdens de cursus niet in m'n hoofd maar een aantal dagen later wel. Een paar handige tips om een begin te maken lijkt me fijn.

Top dag, veel geleerd

Trainer gaf meer vanuit praktijk les, zoals het op straat gaat. Hoewel het herhaling moet zijn heb ik veel geleerd. Complimenten aan trainer en Lotus!

• Pluspunten Praktijk kennis
  • Minpunten Nvt

Creatief en leerzaam

Zowel Josje als Fred waren hele leuke/gezellige en creatieve instructeurs. Zij hadden veel gedeeld en veel plezier in wat zij deden en zo brachten zij het ook over. De aandacht was hierdoor heel goed en ook hebben we in een korte tijd veel productief geleerd en dus hebben we er veel uit kunnen halen. Ik wil ze oprecht bedanken voor de leuke en leerzame 2 daagse cursus. Zij zijn zeker een goede en een aanrader! Bedankt!

• Pluspunten Creatief en leerzaam
  • Minpunten Geen

uitstekende aanvullig door Lotus

Een fijne cursus gehad, duidelijke uitleg, aangevuld door passende voorbeelden. de lotus was erg realistisch

• Pluspunten Lotus, instructeur

Ontzettend veel gelerd.

De training heb ik als heel aangenaam, informatief en leerzaam ervaren. Beide dag een andere trainer met ontzettend veel kennis en kunde, en omdat het een kleinere groep was, is er veel meer besproken dan nodig was voor het examen. 2 hele fijne dagen met hele vriendelijke en fijne instructeurs!

• Pluspunten Instructeurs

Fijne herhalingscursus; goede afwisseling theorie en praktijk en heerlijke lunch! :-)

Kundige leraren! Zowel tijdens het brandpreventiegedeelte als het EHBO-gedeelte met lotusfiguur werd de theorie uitgebreid herhaald en hadden we voldoende tijd om de theorie in de praktijk toe te passen. Al met al een goede herhalingscursus! Daarnaast was de locatie met heerlijke lunch ook perfect geregeld.

• Pluspunten geode afwisseling theorie en praktijk, duidelijke uitleg.
  • Minpunten ?

Prima herhalingscursus

Duidelijke cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. Deelnemers konden onderwerpen aandragen wat waardevol is. Inzetten van LOTUS was erg goed en zou eigenlijk een vast onderdeel moeten zijn.

• Pluspunten Duidelijk, praktijkvoorbeelden, Lotus

Afwisselende en informatieve dag

Prettige instructeurs en leuk gemêleerd gezelschap.

• Pluspunten Bruikbaar, afwisselend, interactief
  • Minpunten Geen!

Erg leerzaam en goede opleidster!

Door de ervaring van de opleidster en de goede uitleg van haar, voel ik mij nu een zelfverzekerde BHV'er. Goede praktijkvoorbeelden met de juiste toelichting. Ik kijk positief terug op deze trainingsdag.

Interactief en leerzaam

Ik vond de cursus kloppend en geheel samenhangend.

• Pluspunten De docent was beeldend en gaf veel contextinformatie.
  • Minpunten Die heb ik niet.

Goede opfriscursus gehad

Leuke instructeur, deze keer 4 minuten lang gereanimeerd op een pop & ontruimingsplan gemaakt op een plattegrond.

• Pluspunten Praktijk

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!