Leerzaam en noodzakelijk

Een item was erg belangrijk. En dat is dat de cursusleider heeft gezegd; Als reanimeren geen zin heeft gehad en het slachtoffer overlijd, zie dit niet als falen, maar dan zal het slachtoffer wel meer onder de leden hebben gehad.

• Pluspunten 8
  • Minpunten 2

Goede praktische ervaring op gedaan

Docente: Competente docente, die d.m.v. veel praktijkvoorbeelden, met gepaste humor, goede uitleg kon overbrengen van het vakgebied met alle bijkomende vraagstukken. Lesmateriaal: Praktische reader, prettig leesbaar en goed als naslagwerk. Locatie: Jammer dat deze eigenlijk alleen maar per auto bereikbaar is. Ik zou voor een ov vriendelijkere locatie gekozen hebben (je dwingt mensen op deze manier in de files te duiken en gaat er van uit dat iedereen over een eigen auto beschikt...) Voorzieningen: Prima, goed verzorgde lunch, vergaderruimte, etc.

• Pluspunten zie boven
  • Minpunten zie boven

Prettige sfeer, kundige trainer

De training heb ik als waardevol ervaren. De kundige trainer wist op prettige wijze inhoud te geven. Ook was er ruimte voor casuistiek. De Lotus was een kundige man, waardoor de training nog meer waarde kreeg.

• Pluspunten Trainer en lotus
  • Minpunten Nvt

Zeer nuttige BHV herhaalcursus gevolgd met een prettig directe instructeur.

BHV herhaalcursus gevolgd op een mooie rustige locatie in Niftrik. Met een kleine groep veel kunnen behandelen. De instructeur, Henk, wist vaak de vinger precies op de gevoelige plek te leggen waar extra aandacht nodig was. Ook veel tips meegekregen als huiswerk die direct toe te passen zijn. De aanwezigheid van Lotus medewerker Paul en de onderlinge samenwerking was zeker van toegevoegde waarde.

• Pluspunten Fijne kleine groep op rustige locatie
  • Minpunten Geen

Goede en gedegen herhaling.

Goede mix van praktijk en theorie, mede door inzet van Lotus-slachtoffer.

• Pluspunten Veel kennis bij de docenten
  • Minpunten Door uitloop van het lesprogramma was de lunch te kort.

leerzaam

Het was erg leerzaam, fijn om op te frissen. Beide docenten gaven interactief en met humor les. Dit maakte de ervaring erg goed. Het gebruik van een Lotus is ook erg prettig, geeft het geheel nog meer interactiviteit en maakt ook dat je uit je comfortzone moet.

• Pluspunten interactief, Lotus
  • Minpunten geen

Leuke en leerzame dag

De BHV cursus heb ik als een leuke maar vooral leerzame dag ervaren. De beide instructeurs en de Lotus persoon wisten de benodigde uitleg te geven op een leuke doch boeiende manier. De brandjes blussen en het reanimeren waar uiteraard zeer leuk.

• Pluspunten - droge stof werd op een leuke manier gegeven. - iedereen mocht brand blussen.
  • Minpunten Geen

Actieve presentatie in overzichtelijke samenstelling

Altijd weer fijn om bij BHV Nederland op de herhaalcursus te zijn. Goed verzorgde locatie, instructeurs zorgen voor een actieve presentatie en houden je bij de les. Iedere cursist krijgt voldoende aandacht.

• Pluspunten locatie, ca******, instructeurs
  • Minpunten geen

Leuke praktische training

?

• Pluspunten Veel praktijk voorbeelden
  • Minpunten ?

Beide instructeurs waren prima

Locatie minder, al jarenlang is het altijd dat er mensen door de ruimte heen lopen.

• Pluspunten instructeurs en manier van lesgeven
  • Minpunten Locatie

Inhoudelijk goede training van enthousiaste trainers

De training was goed opgezet. Trainers waren beide erg enthousiast wat erg prettig is bij een training De groep werd goed betrokken in de training Veel opgestoken tijdens de 2 trainingsdagen Locatie en faciliteiten waren prima verzorgd

• Pluspunten Trainers, locatie, inhoud
  • Minpunten -

Prima herhaling met de juiste : O-Ja .. momenten

Gelukkig geen BHV hoeven toepassen afgelopen jaar dus het is goed een dag de feiten weer in beeld te krijgen.

• Pluspunten Duidelijke fact's en Feiten.
  • Minpunten Eigenlijk geen te bedenken

Gewoon goede een goede leerzame dag

Goed les gegeven door Rick. veel weer opgestoken. goede lunch gehad gewoon een perfecte leerzame dag gehad.

• Pluspunten Rick
  • Minpunten Geen

prima organisatie met de juiste mensen uit de praktijk

De aspecten van de BHV komt volledig aan bod. Gevarieerd en ieder jaar weer anders. Grote pluspunt is de zeer ervaren mensen die in de praktijk werken of gewerkt hebben.

• Pluspunten men weet waar het over gaat
  • Minpunten kan ik niet bedenken

Prima herhalingstraning

Prima instructeur, weet veel. Weet het ook leuk te brengen. Fijn dat hij mij ook tips en tricks kon geven hoe te reanimeren terwijl ik zelf een beperking aan mijn benen heb en dus niet lang op mij knieën kan/mag zitten. Locatie goed bereikbaar, lekkere lunch, maar die toiletten ....... wat een drama

• Pluspunten Fijne instructeur, lunch goed verzorgt
  • Minpunten Vieze en slechte toiletten. Wc brillen zitten gewoon los, gevaarlijk. Lift stinkt en is erg benauwd.

perfecte aansluiting qua leerstof op de realiteit

De theorie is aansluitend op de werkelijkheid en dmv filmpjes en eigen ervaringen van de "docent" is de leerstof makkelijker te onthouden. Waarvoor dank. Verder is de toevoeging van een Lotus zeer welkom - theorie en poppen kan je veel mee leren maar met een persoon van vlees en bloed is het beste - waarvoor ook dank hiervoor.

• Minpunten locatie koffie/thee machine te smerig voor woorden.

Zeer informatieve en leuke dag

Peter is een fijne trainer, die veel praktijkervaring heeft, vertelt en handelt vanuit zijn overtuiging en passie (maar ook volgens de regels!), mooi om te zien. En dat alles gecombineerd met een goede dosis humor. Je voelt je op je gemak, het was laagdrempelig en toegankelijk, heel fijn. Dit alles kwam ook door de lotus, zij (Tineke?) was zeker van toegevoegde waarde voor de cursus. Niet enkel vanwege het simuleren van situaties, maar ook vanwege haar hulp bij oefeningen en haar input aan kennis en ervaring.

• Pluspunten Zie hierboven
  • Minpunten De locatie. Niet duidelijk bij aankomst (het was niet hotel Lumen, maar in het stadion van Zwolle) en de ruimte was erg koud en had flikkerende lichten (die zijn halverwege de dag wel uitgezet gelukkig).

Prima dag!

Goede docent, prettige groep cursisten, locatie goed bereikbaar, lunch erg goed

• Pluspunten docent, lunch
  • Minpunten toiletten ver beneden de maat

Positief

Ik heb een prettige cursus dag gehad.

• Pluspunten Lotus patient

Leuke en leerzame ervaring

Ik vond het een leuke dag, het was leerzaam, humoristisch en gezellig.

• Pluspunten Humoristisch, gezellig, leerzaam

Zeer goede instructeur en een gezellige groep

Instructeur heeft er een hele leuke en leerzame dag van gemaakt. De sfeer was goed en alle organisatorische zaken waren goed geregeld. Dank!

• Pluspunten instructeur
  • Minpunten bereikbaarheid van de locatie voor mensen zonder auto

Uitstekende training gehad van René

De training was erg goed, leerzaam en interactief. René wist veel kennis en ervaring over te brengen. Als je met praktijk oefeningen moeite had omdat het lang geleden was werd de tijd voor je genomen dit uit te leggen en toe te lichten. De lunch was goed verzorgd en de training kon binnen de gestelde tijd afgerond worden. Enige nadeel waren de smerige wc's, stank en niet schoon.

• Pluspunten Kennis en kunde van trainer. Veranderingen in de leerstof werden duidelijk overgebracht. Herhaling mogelijk van praktijk oefeningen bij niet goed uitvoeren. Goed verzorgde lunch. Binnen de gestelde tijd afgerond.
  • Minpunten Smerige wc's op locatie

De trainer was deskundig, prettig en leverde goede lesstof.

De trainer was zeer ervaren en ging zonder tijdsdruk door het programma, inventariseerde ervaringen en specifieke vragen. Hij bracht goede balans in vertellen, ondersteunende beelden en opdrachten om te testen of we de stof begrepen en de veiligheid van ons eigen bedrijf goed in kaart hadden. Praktijk opdrachten gingen ook soepel waarbij hij ons aanmoedigde om elkaar te helpen.

• Pluspunten Prettige presentatie Aandacht voor individuele situatie Goed verhaal Goede ondersteunende beelden Goede opdrachten In de praktijk allemaal zelf doen en leren van elkaar Rustig tempo binnen de tijd
  • Minpunten Geen koekje bij de koffie

De kennis op een verfrissende manier up-to-date gebracht

Deze jaarlijkse herhaling werd dit jaar helaas zonder Lotus gegeven maar er waren diverse opdrachten die dmv spel of vragenlijst uitgevoerd moesten worden. Dit was voor ons een nieuwe manier maar werd zeker positief ervaren! Ook veel praktijk voorbeelden en video beelden. De Lotus had afgezegd en dat was wel jammer maar niettemin een leuke en leerzame dag.

• Pluspunten manier van presenteren
  • Minpunten ehbo zonder lotus

bijzonder leerzame en leuke training

Een leuke interactieve dag met veel ruimte voor ervaringen en vragen. Frisser van opzet door o.a 'dominospel' over BHV veel voorbeelden en voldoende tijd voor de praktijk

• Pluspunten Fijne trainer
  • Minpunten misschien iets te veel nadruk op brand daardoor wat minder tijd voor EHBO

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!