Goed en duidelijke herhaling, zeer zinvol

Was weer leerzaam. Na al die keren 'op herhaling' zijn er toch altijd weer aandachtspunten.

• Pluspunten leuk, niet te formeel allemaal
  • Minpunten Geen

Boeiend, practisch en noodzakelijk dus voor iederreen

Een zeer energieke dag gehad met een goede groep participanten, ervaren docent en een geweldige LOTUS die tot een zeer productieve en enerverende dag hebben geleid.

• Pluspunten Gedegen locatie, ervaren docent, geweldige LOTUS, gastvriendelijk personeel
  • Minpunten Parkeren

Gezellig dagje en leerzaam!

John heeft een gezellige en leerzaam BHV dagje georganiseerd. Het programma was heel prettig, afwisselend van zitten en theorie naar vuurtje blussen en na de pauzes de reanimaties en de lotus. Hij had eigen verhalen/ervaringen die hij deelde wat het ook interessant maakte. De lunch was ook erg goed verzorgd, het was druk in het restaurant waardoor we wel in een lange rij belandde voordat er gegeten kon worden. Ook een koffieapparaat in de zaal zodat je continu bent voorzien, erg fijn! De lotus arriveerde na de lunch. Ook zij speelde haar rol erg overtuigend. Af en toe vulde zij de trainer ook aan met haar eigen verhalen.

• Pluspunten Trainer Lunch Locatie Aanwezigheid van een lotus

Heel goede training, relevante informatie en effectieve oefeningen.

Goedgevulde dag, prettige ervaren cursusleider. Overbrenging van theorie door vertellen en aan de hand van voorbeelden/ervaringen illustreren. Dat werkt wat mij betreft heel goed. Dan blijven belangrijke zaken beter in het geheugen 'hangen'. Werken met een lotusvrijwilliger is ook een toevoeging voor wat je in e praktijk tegen kunt komen. Al doende maak je fouten en leer je en word je wat comfortabeler in het benaderen van een mogelijk slachtoffer of een gevaarlijke situatie. In het laatste geval is het blussen van een echt brandje zeker helpend. Dat neemt de angst voor de uit te voeren actie weg (uiteraard houden we de boel veilig)! Locatie en verzorging ook prima!

• Pluspunten Heel veel praktische informatie en oefening waardoor je als BHV-er een 'situatie' zelfverzekerder tegemoet treedt.
  • Minpunten misschien is niet alles aan de orde gekomen, het belangrijkste echter wel. Dus is dat een minpunt?

Op een leuke manier veel geleerd

Om te beginnen wil ik de trainer Michael bedanken. Hij heeft op een leuke, interactieve, gezellige en vooral grappige manier zijn kennis en ervaringen weten over te dragen. Ik hoop hem volgende keer weer te hebben in mijn herhalingscursus. De E-Learning module was ook handig, goed te volgen.

• Pluspunten De trainer Michael. E-Learning

duidelijke info en goede oefenopdrachten

Door deze herhaling te volgen word je weer bewust gemaakt van de verwachte handelingen als BHV-er.

• Pluspunten duidelijke instructie, goede oefeningen.
  • Minpunten mijn inziens, geen.

De lesgever maakte de BHV herhaling

De lesgever was leuk om naar te luisteren, stond gemotiveerd voor de groep en was interactief. Leuk om mee te maken! De lesgever maakt of kraakt (zoals ook eens gebeurde) de dag en hij maakte het echt tot een leuke herhaling!

• Pluspunten Interactief
  • Minpunten Er was niet van te voren bekend hoe de ochtend eruit zou gaan zien, dat is een mini minpuntje

Beste BHV cursus tot zover!

Rob wist heel goed iedereen in de materie te betrekken en bracht vanuit zijn ervaring als brandweerman deze materie heel duidelijk en overtuigend over. Ook Ineke van LOTUS bracht veel ervaring en overtuigende acteerwerk mee in de cursus. Voor het eerst dat ik weg ben gegaan bij een bhv cursus waarbij ik mij enigszins zelfverzekerd voelde hoe ik dien te handelen bij een incident of calamiteit.

• Pluspunten Zelfverzekerd door cursus.
  • Minpunten Geen

goede training met veel praktijkcases

Duidelijke uitleg; Veel praktijkgevallen, zowel van de cursisten als de trainers; Goed om zelf te moeten kiezen welk blusmiddel er gekozen moet worden, in plaats van allemaal op een rijtje allemaal dezelfde bus te pakken

• Pluspunten -

Goed verzorgd

Goede training, duidelijke uitleg .

• Pluspunten Alles werd duidelijk verteld

Super! Een aanrader voor iedereen

Top! Duidelijke uitleg en een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Op een begrijpelijke manier werd alles voorgedaan en doorgesproken waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen was.

• Pluspunten - Goede balans tussen theorie en praktijk - Fijne manier van uitleggen - Makkelijk te volgen

Was een leuke dag!

De instructeur was heel duidelijk, professioneel en motiverend. Legde alles met veel humor en energie uit! Waardoor het juist leek dat de dag snel voorbij ging en de les goed in je geheugen blijft zitten. Zulke instructeurs zijn goud.!

• Pluspunten Energiek en motiverend
  • Minpunten Stond in de file, mss iets eerder vertrekken

Leuke en actief!

Ik vond het kaartspel verfrissend. p een leuke manier een deel van brandveiligheid weer tot je aandacht brengen

• Pluspunten Fijne manier van stof overbrengen.
  • Minpunten -

Goede les met fijne instructeur

Een fijne ervaring

• Pluspunten Enthousiast en kundig
  • Minpunten locatie

Zeer goed.

Een goede en gemoedelijke training. Docent kundig en paste zich aan, aan de wensen van de groep. Wederom veel geleerd.

• Pluspunten Gehele training
  • Minpunten N.v.t.

Interactieve manier van lesgeven

Pluspunten: Interactieve manier van lesgeven; De lunch; Actrice; De docent geeft een "tough love" manier van lesgeven - hij zorgt dat je genoeg aandacht krijgt en dat je blijft leren Minpunten: De docent kan af en toe onbeschoft zijn en dat zorgt voor een ongemakkelijk gevoel

• Pluspunten Interactieve manier van lesgeven; De lunch; Actrice; De docent geeft een "tough love" manier van lesgeven - hij zorgt dat je genoeg aandacht krijgt en dat je blijft leren
  • Minpunten De docent kan af en toe onbeschoft zijn en dat zorgt voor een ongemakkelijk gevoel

De bijscholing is altijd weer verfrissend, verhelderend en interessant

Dit was ongeveer de 13e herhaling, maar toch iedere keer krijg je weer nieuwe informatie, wijzigingen in procedures te horen. Ieder jaar weer fijn om de bijscholing te hebben gevolgd, nu maar hopen dat we het nooit in praktij te hoeven brengen.

• Pluspunten Super lokatie (Lommerrijk, Rotterdam)
  • Minpunten geen

Ik heb weer heel veel geleerd

De cursus was zeer leerzaam. Er werd prettig lesgegeven door een sympathieke docent en de Lotus was een goede aanvulling.

• Pluspunten praktijkgericht
  • Minpunten lunch was karig

Hele fijne trainer, veel geleerd

We hebben een goede dag gehad. Ik vond de training leerzaam en was blij dat het niet alleen maar powepoint afwerken was maar dat er ruimte zat voor eigen praktijk voorbeelden. Groot nadeel was de toiletten op de locatie, La Place, ik heb zelden toiletten gezien (of beter geroken) die zo ongelooflijk goor roken! (en ik werk op festivals dus menig dixi van dichtbij gezien. Dit was echt niet in orde.

• Pluspunten Trainer was helder
  • Minpunten Toiletten goor

Was weer een prima opfrisser!

Prima herhalingscursus weer. Voor het eerst bij BHV Nederland. De inhoud is niet wezenlijk anders dan bij de concurrenten, maar dat hoeft ook niet. Fijne instructeur en lotus.

• Pluspunten Ondanks dezelfde info en locatie toch minder duur dan concurrenten. Goede en gedreven instructeur. Dit keer ook een lotus aanwezig. Dat was een hele goede aanvulling op de herhalingscursus.
  • Minpunten Op de inhoud van de cursus heb ik niets aan te merken. De locatie vind ik echter niet echt top. Wel qua bereikbaarheid, maar niet als ik kijk naar het gebouw, onderhoud en de niet al te schone toiletten. De lunch was prima, al had een extra broodje geen overbodige luxe geweest.

Leerzame en interactieve herhalingscursus

Zowel de lotus acteur als de instructeur bootsen realistische situaties na. Hierdoor weet je wat je eventueel te wachten staat in real-life en hoe je hiermee om kan gaan.

Praktische cursus

Goed dat we zoveel acties hebben geoefend. Met een acteur erbij gaf dit extra kracht. Fijne en veilige setting!

• Pluspunten Praktisch, prettige omgeving en vlotte instructeur
  • Minpunten Relatief lange dag

Duidelijk, informatief en heel interessant

Hallo beste, De cursusdag heb ik als heel prettig ervaren. De instructeur was heel duidelijk en scherp op de zaak. De LOTUS was ook heel goed. Acteerde erg goed en was ook heel informatief. Al met al heb ik de cursus als heel informatief en nuttig ervaren. Met vriendelijke groet, Sjors Berends

• Pluspunten De informatie en duidelijkheid

Geweldig en leerzaam

Ik kwam naar binnen lopen om voor het eerst een BHV training te volgen. Meteen mijn complimenten naar de instructeur. Hij was geweldig en liet de groep als een team voelen. Hij zet ons aan de praat en gaf de programma gezellig en tegelijkertijd heel professioneel.

• Pluspunten Professioneel en weet heel veel van zijn vak af.

Interactief en educatief, heel fijn

De HBV herhalingscursus heb ik deze keer als zeer prettig ervaren Ik vond dat Henk het heel goed deed. Hij had de de kennis die verwacht, hij gaf interactief les, waardoor je goed betrokken en alert bleef en hij stond open voor vragen en zoomde in op ieders individuele werksituatie.

• Pluspunten interactief kennis aandacht humor
  • Minpunten LOTUS had langer mogen blijven, ging snel weer weg

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!