Update was hoog nodig!!!

Prettig manier van lesgeven, waar genoeg ruimte aangeboden word om vragen te stellen. Praktijk top geregeld net genoeg dat het spannend blijft en niet eentonig werd.

• Pluspunten Prettig manier van lesgeven/updaten
  • Minpunten geen enkele, alleen dat de dag snel voorbij when your having educational fun

Fijne praktijkdag en veel geleerd!

Bij BHV Nederland mijn praktijkdag gevolgd en veel geleerd. Fijne sfeer, goed georganiseerd oa met lotus slachtoffer, lekker geblust, goed reanimatie doorgenomen en geoefend. Leuke groep en presentatie.

• Pluspunten Echt praktijkgericht,interactief.
  • Minpunten Niet echt

Heldere uitleg, docent weet de aandacht vast te houden.

We hebben training gekregen van Erik. Erik kan de herhaalstof goed overbrengen en weet de aandacht van de cursisten goed vast te houden. Tussendoor wat praktijkervaringen waardoor de lesstof beter blijft hangen. Persoonlijk ben ik niet gecharmeerd van een lotus.

• Pluspunten duidelijke manier van informatie overbrengen.
  • Minpunten ben niet gecharmeerd van een lotus

Leuk en duidelijk verteld door de instructeur

De locatie is alleen wat gehorig verders goede training!

• Pluspunten duidelijk en goede voorbeelden
  • Minpunten geen

Goed!

Ik volg al een aantal jaar de bhv cursus bij jullie, maar de laatste was toch wel de leukste/leerzaamste. Miriam geeft super leuk en goed les. Normaal is het best veel luisteren op zo'n dag maar doordat je bij Miriam heel actief bezig bent blijft de informatie veel beter hangen en vloog de tijd echt voorbij. Michael van BHV Nederland er ook bij om te kijken of zij dingen kunnen veranderen/verbeteren, mede door hem heb ik een hele leerzame dag gehad.

Goeie instructeur met duidelijke uitleg

De instructeur was duidelijk en ee was veel interactie tijdens de cursus wat het een heel stuk interessanter maakte. Ook de Lotus speelde het heel goed en dat blijft een belangrijk onderdeel van de cursus omdat dit praktijk situaties voordoet.

• Pluspunten Duidelijk en interactief
  • Minpunten -

Een zeer duidelijk en leerzame cursus

De cursus was zeer duidelijk en leerzaam. Beide instructeurs gaven de cursus op een zeer leuke manier met veel interactie.

• Pluspunten Veel interactie

Fijne en leuke herhaling gehad

Instructeur Eric en lotus Sandra hebben een prima herhaling verzorgd.

• Minpunten het was erg koud in de ruimte

Waardevol om kennis weer op te frissen.

We hopen de kennis die we opgedaan hebben nooit nodig te hebben, toch is het handig en fijn om deze kennis te hebben. Inzichten veranderen, regels veranderen en daar worden we over ingelicht.

• Pluspunten instructeur
  • Minpunten Reanimatiepop verouderd

Leuke instructeur

Leuke instructeur die dmv persoonlijke verhalen de lesstof leerde.

• Pluspunten Leuke persoonlijke verhalen
  • Minpunten Soms zou een powerpoint wel handig geweest zijn, voor meer context

top

de opleider en lotus hebben ons op een hele prettige manier alles weer bijgebracht.

• Pluspunten 10
  • Minpunten geen

Herhalingscursus was leerzaam.

Theorie zal voor mij hopelijk ook uitgevoerd worden als in de praktijk.

• Pluspunten Duidelijke uitleg vanuit de cursus trainer
  • Minpunten Nvt

Goeie duidelijke opfrisser

Fijne en zeer interessante dag vol met goeie informatie. Dit allemaal gedaan door een enthousiaste opleider!

• Pluspunten Verfrissend
  • Minpunten Geen

Een duidelijke cursus voor een beginner

Ik vond zowel het theorie gedeelte als de praktijkdag duidelijk en interessant, veel lof voor de docente die alles helder en met praktijkvoorbeelden uit heeft gelegd! Een perfecte cursus voor een beginner.

• Pluspunten -Overzichtelijk -Duidelijke praktijkvoorbeelden -Oefening tijdens de cursusdag -Leuke docent met passie
  • Minpunten -Ik kan me voorstellen dat iemand die al ervaring heeft met bhv meer verdieping wil.

Erg goed

Erg goede instructrice, hele leerzame en leuke dag gehad.

• Pluspunten Instructrice, locatie, materiaal, goede verhouding luisteren-doen
  • Minpunten Geen

Een leerzame dag met een prettige instructeur!

Het was mijn eerste keer BHV instructie dus ik heb niet veel vergelijkingsmateriaal maar ik vond de uitleg van Joyce heel prettig. Ze vertelde verhalend, zocht de interactie op en betrok ons gedurende de hele dag bij de materie. Ze gebruikte veel voorbeelden wat voor mij persoonlijk goed werkt. De locatie was ook erg fijn. Ik heb voor mijn gevoel veel geleerd en vond het daarnaast een prettige en gezellige dag.

• Pluspunten Instructeur & locatie
  • Minpunten De lotus voegde voor mij persoonlijk niet heel veel toe.

Topdag op de 4e mei in Utrecht!

Dankzij de energieke en ervaren inzet van Rene en de samenwerking met (ook door en door ervaren) Lotus een topdag gehad. Na 10 x BHV-herhaling niet gegeeuwd, echter de kennis weer lekker opgefrist. Bedankt, volgend jaar ben ik er graag weer bij! Gr Marcel

Fantasisch

Het was een hele leuke informatie dag. Ik heb echt van de dag genoten. De trainer was top.

• Pluspunten Grappig geduldig vriendelijk
  • Minpunten Weet ik niet

geweldige lunch hihi

goede setting, voldoende voorbeelden en humor. leuke spontane lotus.

• Pluspunten goed op elkaar ingespeeld
  • Minpunten heb ik niet

Het was een zeer leerzame en interessante dag. Aanbevelenswaardig.

Tegen de BHV-cursus had ik de nodige bedenkingen. Maar eenmaal in het klaslokaal en een zeer prettige leraar was het een super fijne dag geworden. En bovendien veel geleerd.

• Pluspunten Leerzaam en interessant
  • Minpunten nvt

Wel nuttig, maar had meer willen oefenen

De docent (Henk) was kundig. Ik had persoonlijk wat meer willen oefenen op brandjes en het verbinden van wonden. Ik heb het oefenen met een AED wel gemist. Dat hebben we helemaal niet gedaan. Wellecht als er meer dummy's beschikbaar zouden zijn, kun je meer oefenen met reanimeren en dan ook oefenen met een AED Er was in de middag een LOTUS. Dat was wel een meerwaarde, alleen praatte ze erg zacht. Nu snap ik dat slachtoffers wellicht vaak zacht praten, maar omdat we hier te maken hebben met een oefening/cursus zou het fijn zijn als de hele groep kan horen wat er gezegd wordt. De lokatie was prima, echter. Er was in de ochtend een aantal kannen koffie en thee neergezet. Die waren rond lunchtijd leeg. Helaas is er na de lunch geen refill geweest. Groot minpunt dus. De broodjes voor de lunch waren lekker. Maar ook tijdens de lunch geen koffie en of thee. Het apparaat deed het niet, dus ook dit een grote min. En er was ook geen koekje bij de koffie/thee. Geen must maar zou wel meerwaarde zijn. En wat mij hogelijk verbaast is dat we een cursus BHV hebben in een verzamelpand waar de blusmiddelen niet op orde zijn. Er zat op elk blusapparaat een sticker dat het blusapparaat niet gebruiksklaar is. Volgens de docent schijnt dit al een langere tijd zo te zijn. Dan zou ik als BHV Nederland toch kiezen voor een andere lokatie

• Pluspunten de docent. De LOTUS
  • Minpunten te weinig geoefend. de lokatie en verzorging

Leuke en leerzame dag

Ik vond het een hele leuke en leerzame dag. Rene voelde de groep goed aan ook de samenwerking met de lotus wat erg goed. Ik heb weer veel geleerd.

• Pluspunten Goed aanvoelen van de groep, duidelijke uitleg

Fijne manier van lesgeven. Ook de lotus was erg prettig. Ik heb 1 minpunt. De toiletten waren erg smerig. Er waren er ook maar 2 open. En allebei smerig. Cursus zou ik zeker aanbevelen. Locatie wat minder.

• Pluspunten goed verzorgde cursus
  • Minpunten smerige toiletten

Leerzaam

Cursus was leerzaam maar eigenlijk kom je tijd te kort om alles goed door te nemen bhv is eigenlijk zoveel meer dan alleen ontruimen reanimeren en een pleister plakken. De Lotus was echt heel goed (ben alleen haar naam vergeten). Leraar had veel ervaring en kon goede praktijkvoorbeelden geven.

• Pluspunten Leraar met ervaring en kennis super lotus mooie locatie goede lunch
  • Minpunten Iets meer buiten met meerdere soorten brandjes blussen had wel gemogen.

Fijne en duidelijke training. Interactief en het enthousiasme van de trainer was zeker aanstekelijk.

• Pluspunten veel geleerd, duidelijke uitleg en interactief
  • Minpunten zaaltje was niet heel inspiratievol ( is het enige wat ik kan bedenken)

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!