Duidelijke, niet vervelende en leerzame dag

Positief

• Pluspunten genoeg pauze's, goede trainer

Interessante dag, goed verzorgd

Goede, inspirerende docent

• Pluspunten helder strak programma

herhalingscursus BHV is goed verzorgd

Goede uitleg van EHBO en brandpreventie. De lunch was goed (lopend buffet) en uitgebreid. Een Lotus slachtoffer heeft diverse "verwondingen" laten zien, wat realistich overkomt. dat zijn goede praktijkvoorbeelden en erg leerzaam.

• Pluspunten heldere uitleg

leuk, interessant

Ik heb de BHV cursus als zeer prettig ervaren. Zeer vriendelijke, bekwame, duidelijke instructeurs. Alle ruimte voor vragen.

• Pluspunten duidelijke informatie, geduldige instructeurs

Goede interactieve training

Goede training waarbij de trainer goed inspeelde op onze eigen bedrijfssituatie. Aanwezigheid van de Lotus was zeer fijn zodat we meer ervaring met ziektebeelden hebben kunnen oefenen. Voor mijzelf blijft de beoordeling hiervan het moeilijkste van de BHV rol. De training heeft mijzelf ook weer aan het denken gezet over ons eigen bedrijfsnoodplan en hoe we onze procedures kunnen verbeteren

• Pluspunten Interactiviteit

Zeer heldere instructies

In korte tijd zeer veel zaken omtrent calamiteiten geleerd. Zeer helder door ervaren trainer uitgelegd. Ook met humor.

• Pluspunten helder, duidelijk , gedreven, ervaren.
  • Minpunten niet zoveel

Leuke leerzame dag

Positieve sfeer van de instructeur, en goed om allerlei handelingen herhaald te hebben.

• Pluspunten Leerzaam
  • Minpunten Iets duurder ten opzichte van concurrerende aanbieder

Goede sfeer en leerzaam

Zeer aardige, grappige maar ook professionele trainer (ik dacht René). Hij wist mij de gehele dag aandachtig en geboeid te houden (prestatie op zich), ook de aardige mevrouw van LOTUS (oudere dame) leefde zich goed in. Zeker een leerzame dag, verder een prettige locatie en een voortreffelijke lunch. Ook niet onbelangrijk, de hele dag door goede koffie. Complimenten! Vriendelijke groet, Johan Vos

• Pluspunten Verhaal hier boven en op 6 april een zeer kleine groep.
  • Minpunten Kan ik niet bedenken.

Uitstekende BHV-cursus

Goede cursus en fijn dat er een e-learning aan vooraf ging. Wim is een uitstekende docent en de praktijkoefeningen waren prima. Dat er onverwachte situaties werden nagespeeld was een leerzame extra. Volgend jaar ben ik weer van de partij!

• Pluspunten Alles uitstekend geregeld
  • Minpunten Geen minpunten

Leuke trainer die goed en enthousiast alle informatie overbrengt. E-book is ook duidelijk maar er staat zoveel informatie in waardoor niet alles blijft hangen. Veel deelnemers die op herhaling waren wisten niet veel meer van de stof, symptomen en acties die ondernomen moest worden. Tip: zorg dat deelnemers meer in praktijk kunnen oefenen, dan blijft alles meer hangen.

• Pluspunten Duidelijke uitleg
  • Minpunten te weinig tijd om dingen echt in praktijk uit te voeren. Online is toch lastiger dan iets echt ervaren

zinnige dag

Goed docent, fijn dat er een lotus slachtoffer bij was. Weer veel herhaald en kennis bijgewerkt.

Een erg leerzame maar vooral ook leuke ervaring

De praktijksessie is erg interactief en constructief. Naast de theorie toch nog veel details kunnen leren met natuurlijk de nodige leerzame en noodzakelijke praktijk oefeningen.

• Pluspunten Interactie, oefeningen

Leerzame en leuke dag!

Door een leuke begeleider Wim en lotus een enorm leuke en leerzame dag gehad.

• Pluspunten Door een lotus kan ik het goed onthouden.
  • Minpunten Volgende keer wil ik graag mijn eigen BHV collega meenemen.

Zeer leerzaam

Het was een zeer educatieve dag met een echt goede uitleg. Met name de symptomen rondom diabetes, beroerte en hartaanval vond ik zeer nuttig. En de docent was zeer prettig. En de lotus is ook altijd zeer nuttig om de situatie realistisch te maken. Bedankt weer voor de training.

• Pluspunten Goede uitleg (ervaren docent)
  • Minpunten Geen

hele leuke opfriscursus

Het was een leuke opfriscursus waarin veel werd ingegaan op de praktijk. Want je hoopt het natuurlijk niet al te vaak nodig te hebben dus dan is 1x in het jaar weer even opfrissen handig. 'S middags hadden we hulp van een LOTUS, dit maakte de training wel realistischer. Dit hadden we de eerste training niet en was echt een goede aanvulling, zouden ze eigenlijk iedere BHV training moeten gebruiken.

• Pluspunten LOTUS
  • Minpunten gas was leeg bij brandblusoefening

Prettige BHV'er (Wim), goed opfrismoment

Wim is een fijne BHV'er. De LOTUS was ook prettig. Helder, vriendelijk, oog en oor voor feedback.

• Pluspunten Gehele dag was top
  • Minpunten Geen

Een eerlijke ervaring van een cursist

Ik heb onlangs de BHV-cursus gevolgd bij een gerenommeerde opleider in mijn omgeving. Dit is een kwalitatief hoogwaardige cursus die me zou voorbereiden op noodsituaties op mijn werkplek en in het dagelijks leven, en deze cursus voldeed zeker aan mijn verwachtingen. De cursus omvatte een breed scala aan onderwerpen, waaronder EHBO, reanimatie, brandbestrijding en ontruiming. We kregen uitgebreide instructies over hoe we eerste hulp konden verlenen bij verschillende verwondingen, zoals snijwonden, breuken, brandwonden en hartstilstand. Daarnaast leerden we ook hoe we de juiste veiligheidsmaatregelen konden nemen bij brand, zoals het gebruik van verschillende blusmethoden en hoe we mensen snel en efficiënt konden evacueren. De instructeurs waren zeer deskundig en hadden een schat aan ervaring op het gebied van BHV. Ze gaven ons allemaal de tijd en aandacht die we nodig hadden om de technieken goed onder de knie te krijgen en waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Ik was onder de indruk van hun aanpak en het feit dat ze zich echt inzetten om ervoor te zorgen dat we allemaal het beste uit de cursus konden halen. De faciliteiten waren ook uitstekend. De locatie was gemakkelijk te bereiken en er was voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De klaslokalen en oefenruimtes waren schoon, ruim en goed uitgerust. Er waren genoeg oefenpoppen, verbandmiddelen en andere benodigdheden beschikbaar, zodat we veel konden oefenen en ervaring konden opdoen met de verschillende technieken. De algehele ervaring was zeer positief en ik zou deze cursus zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een kwalitatieve en grondige BHV-cursus. Ik voel me nu veel beter voorbereid op noodsituaties en weet dat ik de juiste stappen kan nemen om mezelf en anderen te helpen in geval van een noodsituatie. Een verbeterpunt zou kunnen zijn om nog meer praktijksituaties in te bouwen tijdens de cursus, zodat we nog meer kunnen oefenen en ervaring kunnen opdoen in ver

• Pluspunten Deskundige instructeurs: De instructeurs waren zeer ervaren en deskundig op het gebied van BHV en konden ons op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen hoe we verschillende noodsituaties konden aanpakken. Goede faciliteiten: De faciliteiten waren van hoge kwaliteit en er was voldoende materiaal en hulpmiddelen beschikbaar voor de cursisten. De locatie was gemakkelijk te bereiken en er was voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Breed scala aan onderwerpen: De cursus omvatte een breed scala aan onderwerpen, waaronder EHBO, reanimatie, brandbestrijding en ontruiming. Dit gaf ons een goede basis om op terug te vallen in geval van een noodsituatie. Veel oefenen: We kregen veel gelegenheid om te oefenen met de verschillende technieken en vaardigheden. Dit heeft ons geholpen om meer vertrouwen te krijgen in ons eigen kunnen en ons voor te bereiden op noodsituaties in de praktijk. Goede feedback: De instructeurs gaven ons goede feedback op onze prestaties en gaven ons tips en a
  • Minpunten De instructeurs waren kritisch op onze prestaties en vaardigheden. Hoewel dit voor sommige cursisten misschien een beetje intimiderend was, heeft het ons allemaal wel gestimuleerd om ons uiterste best te doen en het beste uit onszelf te halen tijdens de training. Dit heeft uiteindelijk bijgedragen aan het verbeteren van onze vaardigheden en ons vertrouwen in noodsituaties.

Leuke, gezellige en leerzame dag!

Hele leuke manier van lesgeven waardoor dingen die je normaal misschien wat makkelijker zou vergeten, nu echt heel goed blijven hangen. Veel ruimte voor vragen. De training is voornamelijk gericht op het overbrengen van kennis en positieve ervaring opdoen. Mooie combinatie van theorie en praktijk, waarbij je het praktijkgedeelte vooral moet zien als het opdoen van ervaring. Complimenten ook aan de lotus! Situaties werden heel goed nagebootst waardoor er geoefend kon worden met levensechte voorbeelden. Mooie kans om ' te oefenen zonder echte slachtoffers, maar waarbij de situatie wel 'echt' was waardoor er ook ruimte was voor onzekerheden.

• Pluspunten Gezellig, leerzaam, fijne combinatie van theorie en praktijk
  • Minpunten -

Goede content! Valt nog wel wat te winnen op manier van communiceren.

Zie plus en minpunten.

• Pluspunten Kennis van hoog niveau, gepassioneerd over het vak.
  • Minpunten Communicatie was nogal passief-agressief. Nu kon ik er zelf prima mee omgaan, maar heb er af en toe wel tenenkrommend naar gekeken.

Goede energieke cursus

De training bestond uit twee dagen: dag 1 EHBO en dag 2 brand en ontruiming. De dagen werden door twee docenten gedaan. Ieder hun eigen manier van overbrengen. Er was een goede balans tussen informatie zenden, zelf oefenen, vragen beantwoorden en humor. Kortom, geen saaie cursus!

• Pluspunten Goede balans in instructie
  • Minpunten Misschien qua brand nog meer praktijk (ivm panieksituaties)

Vakinhoudelijk een aanrader

Het is goed om de cursus jaarlijks te herhalen, dit helpt echt. Ook de lotus actrice is een toevoeging. De trainer die je krijgt maakt of kraakt wel echt de cursus, jammer dat dit erg verschilt. In mijn training werden er soms opmerkingen gemaakt die niet door de beugel kunnen. Dit kwam erg betweterig en denigrerend over.

• Pluspunten Goede kennis, trainers met een hart voor bhv
  • Minpunten Denigrerend, kwetsende opmerkingen

Leerzame herhaling door uitdagende scenario's

Voor deze herhaling werden wij gekoppeld aan de ploegleiders i.o. die de basistheorie die ochtend hadden gehad. We zijn de hele middag, na de portofoonoefening, bezig geweest met het oefenen van scenario's: de meeste van ons hebben een keer de rol ploegleider gehad; de rest was van slachtoffer of BHV-er. Altijd uitdagend en zeer leerzaam, ook als je zelf niet de rol ploegleider hebt!

• Pluspunten Oefenen van scenario's; theorie bij debriefing scenario's
  • Minpunten niet iedereen kon rol ploegleider vervullen (groep is daarvoor te groot); klein minpuntje, want je leert ook van de fouten van een ander.

Leerzaam

Leerzame dag, heel gevarieerd met praktijk. Lotusmedewerker is een leuke toevoeging aan de praktijk samen met de brand oefeningen. Kleine groep is prettig, meer ruimte om ervaringen te delen met elkaar.

• Pluspunten praktijk en theorie
  • Minpunten geen

Zeer informatieve en leerzame trainng

Zeer leerzaam. Docent die open stond voor eigen invulling a.d.h.v. praktijkvoorbeelden van de deelnemers. Uiteindelijk moet blijken of het geleerde ook toe te passen is de de praktijk, omdat een deel toch heel erg afhankelijk is van situatie. Misschien goed om meer aandacht te besteden aan hoe om te gaan met BHV in bedrijfsverzamelgebouwen

• Pluspunten Docent

Zeer leerzaam.

Ik vond de training zeer leerzaam. Was voor mij ook de eerste keer. Zeker de cursusleider die zeer veel praktijkvoorbeelden kon geven vanuit zijn vakgebied. Hij is ook actief brandweerman. Het gebruik van een "lotus slachtoffer" maakte de training een stuk realistischer.

• Pluspunten Cursusleider. Gebruik maken van "lotus slachtoffer". Zeer goede lunch die werd aangeboden.
  • Minpunten De ruimte waar de training werd gegeven was erg krap. Dit ook volgens de cursusleider.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!