Prettige actieve cursus met sterke voorbeelden

De cursus heb ik als erg prettig ervaren. Er werden sterke voorbeelden genoemd, vragen werden goed beantwoord en genoeg tips en tricks werden gegeven. De presentatie was erg goed! Het enige jammerlijke was dat deze helaas niet gedeeld werd aan het einde van de cursus. Als het mogelijk is zou ik hem toch nog graag willen ontvangen. Het dient als prima samenvatting van het raamwerk dat in het lesboek staat beschreven.

• Pluspunten Goede voorbeelden, vragen sterk beantwoord. Voelde persoonlijk aan maar toch ook klassikaal.
  • Minpunten De presentatie delen zou wel prettig zijn. Geen minpunten op de lesgevende.

Leerzame dag

Een goed overzicht gekregen wat de functie preventiemedewerker in houdt. Inhoudelijk is 1 dag erg kort om de materie goed jezelf te maken.

• Pluspunten Praktisch
  • Minpunten Erg veel materie

Prima invulling voor de herhalingscursus

Nuttige dag gehad waarbij vooral opfrissing en bewustwording aan de orde was. Wat mij betreft een uitstekende invulling.

• Pluspunten Groepsgrootte, locatie, invulling training
  • Minpunten nvt

Leuke training

Ik vond de training erg leuk maar de locatie vond ik wel erg matig.

• Pluspunten Trainer
  • Minpunten Locatie

Leerzame en interactieve BHV-cursus!

Bedrijfshulpverlening was voor mij nog helemaal nieuw. Bij deze cursus moest je vooraf de E-learning proeftoets maken. Dit vond ik heel handig, want zo beheers je toch een groot gedeelte van de stof die in de cursus naar voren kwam. Tijdens de BHV-cursus namen we de stof stap voor stap door. De docent stelde ons de hele tijd vragen. Het was een erg interactieve les. Op papier lijkt alles makkelijk, maar toen de Lotus acteur kwam en verschillende situaties acteerde werd het opeens echt. Wat je dan moet doen en hoe je dan handelt is nog best lastig. Maar gelukkig hielp de docent ons als we het even niet meer wisten. Ik heb veel aan deze cursus gehad en beveel het aan iedereen aan!

• Pluspunten Interactieve les, lotusacteur, oefenen met brandblussers en reanimatie.
  • Minpunten Geen

BHV die volstaat, maar niet super

BHVNederland annuleerde de eerste cursus waardoor ik op 1,5 uur rijden van mijn woonplaats naar de training moest. Het contact hierover met BHVNederland verliep tamelijk moeizaam. De e-learning vond ik in vergelijking met andere trainingen die ik gedaan heb niet heel goed. Vrij minimaal, daardoor wel snel te doen. Praktijkdag werd gegeven door een goede instructeur die veel voorbeelden gaf, dat was leerzaam. Echter omvatte het praktijkgedeelte enkel het reanimeren en het zetten van één snelverband. Brandbestrijding is niet in de praktijk geoefend.

• Pluspunten Enthousiaste instructeur
  • Minpunten Moeizaam contact, inhoudelijk mager

Veel geleerd

Er zat een lekker tempo in de dag, waardoor we veel verschillende onderwerpen uitvoerig konden behandelen

• Pluspunten Lotus acteerde zeer geloofwaardig

Door de enthousiaste instructeur was het een goede maar ook zeker leuke cursus

De BHV herhaal cursus was een dag die startte met een stuk brand veiligheid, doordat de instructeur zelf vrijwillige brandweer was kon hij hier veel over vertellen vanuit ervaringen. 's Middags ging het meer over eerste hulp hier kwam ook een lotus aan te pas die bepaalde symptomen nadat bootste waardoor je een realistisch beeld kreeg van situaties.

leuke vlotte leerzame dag gehad

Leuke groep mensen die de BHV herhaling moesten doen. lotus dame deed het ook heel goed. veel geleerd wat toch weer was weggezakt.

• Pluspunten veel mondelinge oefeningen
  • Minpunten te warm op de locatie

Veel basiskennis opgedaan

Voor het eerst kwam ik in aanraking met de basis van BHV. Het was een nuttige dag, ik heb veel basiskennis opgedaan. Ik ben er van overtuigd dat ik nu juist kan handelen op het moment dat zich iets voordoet!

• Pluspunten Veelzijdigheid van de training
  • Minpunten Eén dag is wel kort

Veel basiskennis opgedaan

• Pluspunten Veelzijdigheid van de training
  • Minpunten Eén dag is wel kort

De cursus heb ik als zeer verfrissend en verhelderend ervaren.

Het inzetten van Lotus als onderdeel van de cursus is voor mij ook een eyeopener geweest. Het life nabootsen van situaties en de daarbij behorende handelingen welke uitgevoerd moesten worden vond ik echt tof. Kortom heb heel veel opgestoken gistermiddag, de combinatie van theorie en praktijk ging ook vloeiend en op tempo.

• Pluspunten het kan altijd beter is hier niet van toepassing.

De cursus heb ik als zeer verfrissend en verhelderend ervaren.

• Pluspunten het kan altijd beter is hier niet van toepassing.

Super goede uitleg

Goede lesstof met op tijd pauzes zodat het ook intersant bleef

• Pluspunten Boeiend gebracht door de indtructeurs
  • Minpunten Geen

Serieuze cursus op een leuke manier gebracht

Naar een jaar is alles weer een beetje weggezakt, op deze dag worden de belangrijke zaken weer theoretisch en praktisch behandeld. Ik heb er als een erg leerzame dag ervaren.

• Pluspunten Goed evenwicht in theorie en praktijk, hierdoor blijft het je aandacht houden

prima training

De theorie en praktijk zijn goed behandeld

• Pluspunten goede training
  • Minpunten lunch erg summier

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!