Voornamelijk de opdracht om symptomen te herkennen bij klagen.

Cursus heb ik als verfrissend en verhelderend ervaren.

Zowel theorie en praktijk kwamen bij mij kristal helder over. Het inzetten van LOTUS is voor mij ook een eyeopener geweest. Het life toepassen van handelingen van in scenario gebrachte situaties was top.

Cursus heb ik als verfrissend en verhelderend ervaren.

Ik vond de les, het materiaal en uitleg top!

Ik heb de cursus als fijn ervaren. Zowel het theoretische gedeelte als de praktijk vond ik goed. Ook vond ik de lotus geweldig. Ik heb daar nog nooit mee gewerkt dus het was nieuw. De cursus was frissend en kwam duidelijk bij mij over! Kortom een geslaagde cursus. Bedankt Sharon

Serieuze cursus op een leuke manier gebracht

Naar een jaar is alles weer een beetje weggezakt, op deze dag worden de belangrijke zaken weer theoretisch en praktisch behandeld. Ik heb er als een erg leerzame dag ervaren.

• Pluspunten Goed evenwicht in theorie en praktijk, hierdoor blijft het je aandacht houden

super goede herhaalcursus

De locatie is top en de cursus was zeer goed. We hebben veel oefeningen gedaan, waardoor we weer bijgeschoold zijn.

• Minpunten geen

Vriendelijke trainer (Patrick), die veel kennis heeft en zijn kennis op een fijne manier overbrengt.

Voor tweede jaar op rij dezelfde docent gehad, erg fijne training.

• Pluspunten Klassikaal, laagdrempelig, op een leuke manier gebracht, veel kennis.
  • Minpunten -

Voor tweede jaar op rij dezelfde docent gehad, erg fijne training.

• Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!