Super goed onderwijs duidelijk en helder

Ik vond het reuze interessant en was goed tevreden over de aangeboden cumurses en leiders

Interessant en nuttig

• Pluspunten Afwisselend, informatief

Gezellig en leerzaam

Ik heb twee fijne dagen gehad waarin ik steeds weer interessante en leerzame dingen heb geleerd! Theorie en praktijk waren goed in evenwicht!

Door de enthousiaste instructeur was het een goede maar ook zeker leuke cursus

De BHV herhaal cursus was een dag die startte met een stuk brand veiligheid, doordat de instructeur zelf vrijwillige brandweer was kon hij hier veel over vertellen vanuit ervaringen. 's Middags ging het meer over eerste hulp hier kwam ook een lotus aan te pas die bepaalde symptomen nadat bootste waardoor je een realistisch beeld kreeg van situaties.

Fijne ervaring, theorie en vooral veel praktijk!

Het was een zeer nuttige dag. Aan het begin nog wat theorie, maar daarna vooral de praktijk in gegaan. Heel fijn om alle onderwerpen even voorbij te laten komen. Het geeft je direct meer vertrouwen in het handelen. En bij twijfel altijd 112!

• Pluspunten Goede theorie en praktijk. Fijne professionals die handige en duidelijke tips geven.
  • Minpunten Mag van mij wel nóg meer theorie, alleen maar leuk en goed voor de ervaring.

Fijne ervaring, theorie en vooral veel praktijk!

Door de enthousiaste instructeur was het een goede maar ook zeker leuke cursus

Leuke cursus, op een ontspannen manier veel geleerd

Leuke cursus, op een ontspannen manier veel geleerd. Locatie minder: De zaal was erg gehorig Lunch niet echt uitgebreid, 1 kop soep, 1 drankje en 1 pistoletje. Had echt een 2de broodje gelust. Verder was de locatie niet echt schoon, veel spinnen-rag, wc redelijk schoon, maar na 10.00 uur niet meer gecheckt of het schoon was.

Leerzame cursus met goede uitleg

Mijn cursus-dag was leerzaam met een goede docent die alles goed uitlegt en de tijd neemt voor de vragen van iedereen.

Fijne herhaling

Fijne groep en docent om weer eens door de stof te gaan. In de ochtend lag het tempo wel wat aan de lage kant, waardoor er misschien ruimte was geweest voor meer onderwerpen.

Fijne herhaling

Veel geleerd op een gezellige dag

Vooral het oefenen met de Lotus was heel leerzaam. Het was een gezellige dag doordat de docent ook veel tijd nam voor grapjes. Toch heel veel geleerd en zeker een aanrader.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!