leerzame maar ook gezellige dag

Het was voor mij weer 10 jaar geleden dat ik mijn BHV herhaling heb gehad, maar heb zowel van de theorie als in de praktijk zeker weer nieuwe dingen geleerd. De praktijk dag was een gezellige maar toch heel leerzame ervaring, Waarbij de dingen op een leuke manier werden uitgelegd door Erik ism met Paul.

• Pluspunten Op een leuke manier de praktijkdag ervaren door Erik, zeker geen saaie uitleg.

Heel prettige en leerzame dag

Een BHV herhalingscursus bij BHVNederland is een hele leerzaam iets. Altijd goed om alle facetten weer eens aan te stippen en de kennis weer op te frissen. Als het nodig is, dan moet je weten wat je moet doen. Zeker ook fijn dat er een lotus aanwezig was die bepaalde situaties ensceneert waar je als BHV'er dan weer op moet handelen. Deze speelt de situaties vaak heel goed na.

• Pluspunten Prettige manier van lesgeven, het aanwezig zijn van een lotus. Het maakt alles tot een zeer leerzame dag

• Minpunten Eigenlijk geen

Ikkijk nu al naar volgend jaar uit!

Leuke en toch weer leerzame dag gehad! Goede leraar en lotus!

• Pluspunten mooie locatie
  • Minpunten ik vond de groep te groot voor het lokaal

Hele leerzame leuke manier van cursus geven wat een leuke lieve man is Erik. Heel veel geleerd en gelijk ook toegepast. De manier van lesgeven werkt voor mij heb de hele tijd met volle aandacht geluisterd

Een van de Beste herhalingen !!

Erik is een goede actieve humoristische instructeur waar de tijd vliegt ! daar zouden er meer van moeten zijn ! Ok Paultje de Lotus was goed op dreef duidelijk en met humor !

Professionele en duidelijke training

Super geregeld! Duidelijke uitleg en top trainer! Fijn om fysiek te oefenen.

goede training juiste combinatie praktijk en theorie

de theorie en praktijk zijn goed op elkaar afgestemd geen lange verhalen maar de praktijk . handelen en doen .

Professionele en duidelijke training

Super geregeld! Duidelijke uitleg en top trainer! Fijn om fysiek te oefenen.

Professionele en duidelijke training

Super geregeld! Duidelijke uitleg en top trainer!

• Minpunten Geen

Jeremy vertelt veel en neemt de belangrijkste informatie met je door. Maar hij kon soms ook afdwalen van zijn verhaal waardoor hij mij even kwijt was. Leuk dat er 's middags een Lotus bij was.

• Pluspunten Aanwezigheid Lotus

• Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!