Helder door duidelijke voorbeelden

Ik heb de cursus als zeer prettig en leerzaam ervaren door de duidelijke uitleg aan de hand van diverse voorbeelden uit de praktijk.

• Pluspunten Gecomprimeerde maar volledige cursus
  • Minpunten E-learning is net niet helemaal up to date

Prima maar het kan beter!

De cursusleid was erg duidelijk en gezellig. Voor het stukje reanimatie nam ze voldoende de tijd voor uitleg en oefenen heel fijn!!! De uitgenodigde lotus waar de cursusleider niet van op de hoogte was daarintegen stukken minder. Meneer vond de dame in het gezelschap die voor lotus leerde erg interessant en moest haar duidelijk vertellen dat maar 23% ook echt lotus werd en de rest zakte voor het examen. Hier hadden de rest van de cursisten helemaal geen boodschap aan natuurlijk. Maar goed verder een prima herhaalcursus.

• Pluspunten Cursusleider was erg duidelijk
  • Minpunten Lotus was minder!

2de deel vreselijk

Het eerste deel was heel leerzaam en prettig, het deel met de Lotus medewerker Paul dacht ik was oprecht een vreselijke ervaring. Meneer was erg intimiderend en zat veel te veel aan mensen. Onprettige ervaring van een groep vrouwen zijn ook naar de dame gelopen van wie wij op de ochtend het eerste deel een training kregen. Die man is niet goed en moeten jullie direct uit je trainingen halen. Zeer zeer onplezierig.

• Pluspunten Ochtend training
  • Minpunten Paul (Lotus)

De dag ging snel voorbij door het enthousiasme van de trainer

Het was een fijne training om te volgen, omdat de trainer erg kundig en enthousiast was. Hij wisselde zijn uitleg goed af met verschillende activiteiten. Ik vind het wel dusdanig veel, dat ik het eigenlijk niet geschikt vind om in 1 dag te leren. Sommige handelingen hebben we niet of maar 1x geoefend. Zo krijg je het niet onder de knie.

• Pluspunten trainer, uitleg, werkvormen
  • Minpunten hoeveelheid, te weinig oefening om het echt onder de knie te krijgen, e-learning komt niet overeen met wat trainer vertelt

Leuke training

Het was een heel interesssante training. Omdat het op vrijdag was, hadden we niet zo veel druk. Iedereen had de kans om te oefenen met verschillende cases. Dat is heel goed om de kennis te onthouden.

• Pluspunten Interactiviteit

Informatief, vernieuwend en leerzaam

Dennis zijn manier van lesgeven is duidelijk, vernieuwend en informatief, hij weet met zijn voorbeelden je interesse te wekken en het helpt je om zaken te onthouden. De lotus: Ineke verstond haar taak ook. Zij gaf na haar toneelspel goed en duidelijk advies. Al met al een bhv ehbo les voor herhaling vatbaar.

• Pluspunten vernieuwend inspirerend.
  • Minpunten Heb ik eigenlijk niet.

Mooie locatie met een uitstekende kantine om mee te beginnen. Trainer die goede uitleg geeft en daarbij nog veel eigen ervaring heeft. Deze dag is voorbij gevlogen. Ook in de middag met Lotus Paul was het top! Wederom goede uitleg en leuke typetjes die Paul uitbeelden om via vragen erachter te komen welk ziektebeeld hij uitbeelden. Met een woord het was een “top” dag. Op naar volgend jaar.

• Pluspunten Geen
  • Minpunten Geen

Was weer een leerzame dag!

Leuke dag gehad die anders was dan andere keren. Instructeur Dennis is erg van de praktijkoplossingen die voor mij erg herkenbaar waren. Deden met 4 personen een EHBO spel waar alle aspecten voorbij kwamen. De lotus die er 's middags was simuleerde 1 minuut lang en de cursisten moesten alleen maar observeren en opschrijven (handig als 112 moet bellen) daarna 1 minuut vragen stellen aan de lotus die alleen antwoordde met ja/nee. Dan mochten wij de diagnose stellen. Was leerzaam afwisselend met veel interactie tussen de cursisten door o.a. de kaartspellen die werden gespeeld.

• Pluspunten spel met mede cursisten

Intensieve, interessante en leerzame cursus gegeven door leuke cursusleiders die echt weten waar ze het over hebben en dit aan de hand van eigen ervaringen en anekdotes goed kunnen uitleggen.

• Pluspunten Enthousiaste ervaringsdeskundigen, naslagwerk

Ik vond het een goede lesdag en de instructeur was goed in zijn uitleg.

• Pluspunten Goede locatie
  • Minpunten Nvt

Heel waardevol, praktische herhaling, nieuwe dingen geleerd!

Concreet, praktisch, plezier, interessante uitwisselingen tussen deelnemers van verschillende bedrijven + nieuwe dingen geleerd! Lotus erg sterk, leer heel goed door situatie te behandelen. Direct wat safety acties ondernomen voor thuis :)

Praktische, leerzame training

Mijn eerste BHV training, erg leerzaam en praktisch ingestoken. Ook een goede instructeur (Jan) met veel ervaring. Ruimte om fouten te maken en op zoek te gaan naar een oplossing. Tip om de dag te beginnen wat de groep met elkaar verbindt. Nu bleef het soms ongemakkelijk (stil) terwijl met 1 ijsbreker dit al opgelost zou zijn.

• Pluspunten Praktisch, instructeur
  • Minpunten Binden van de groep wat de dag ten goede zou komen

perfecte docent uitleg goed en leuke oefeningen

• Pluspunten goed
  • Minpunten geen

Topcursus, veel geleerd!

Ontzettend leuke dag gehad met veel praktijkoefening, waar ik ontzettend veel geleerd heb. André bedankt voor de cursus en Inge voor het goede acteerwerk!

• Pluspunten Interactief

Geslaagde dag

Een hele fijne bhv les goed uitgelegd voor mijn eerste bhv curses

• Pluspunten Een duidelijke les

Leerzaam

Het was een interessante, leerzame training. De instructeur was vriendelijk, professioneel en duidelijk in zijn uitleg. Er was veel interactie met elkaar, ook vanwege de verschillende casussen. Je werd goed bij de praktijk betrokken. Ook de lotus was een prettige, professionele instructeur die veel kennis heeft gedeeld.

• Pluspunten Professioneel en leerzaam
  • Minpunten Iets te lange pauzes

Zeer bedreven docent!

Fijne docent ( Kim) die de materie goed kon overbrengen. Lotus altijd een meerwaarde fijn dat deze er dit keer weer was. Wat ik wel totaal niet gepast heb gevonden is dat er cursisten zijn die ongegeneerd op hun telefoon zitten terwijl een docent bezig is om iets uit te leggen. Gelukkig trok Kim zich er weinig van aan .

• Pluspunten Duidelijke uitleg voor iedereen , prettig persoon .
  • Minpunten Was koud in het lokaal

Zeer leerzame cursus

Ondanks alle informatie was het met beide instructeurs ook tijd voor een grapje en een ontspannen sfeer. Leerzaam en ook gezellig!

• Pluspunten Duidelijke informatie, goed uitgelegd
  • Minpunten Niet

Prettige cursus

Er werd op een prettige manier door de stof gagaan. De tijd ging snel voorbij

• Pluspunten Locatie
  • Minpunten geen

Leerzaam en intressant

Leuke en zeer leerzame dag. Op het einde kwamen we eigenlijk tijd te kort, dus van mij had het nog best wat langer mogen duren.

• Pluspunten door docenten werden veel praktijk voorbeelden genoemd waardoor de stof bij mij goed blijft hangen
  • Minpunten ik had het idee dat we op het einde tijd te kort kwamen dus van mij hadden we nog wel even door kunnen gaan. Mede omdat ik het zo interessant vond

Leerzame dag

Goed dat het om de 2 jaar wordt herhaalt. De docent benoemde alle dingen die inmiddels al wat vervaagt waren bij mij.

• Pluspunten Fijne docent, legde het goed uit
  • Minpunten Het was soms wat langdradig

De les was uitgebreid. Erg interessant. Je kreeg goed uitleg van de ontwerpen en kreeg genoeg ruimte om vragen te stellen en te oefenen. De instructeur nam de tijd om het goed uitlegen. De les was interessant.

• Pluspunten Was duidelijk, goed uitgelegd
  • Minpunten Zat te denken maar kan geen vinden

Een mooi praktisch ingerichte training waarin de theorie ondersteunend is aan de praktijk.

Een prettige training met veel opdrachten. Veel oefenen met de praktijk waar de theorie aan wordt opgehangen. Zuinig zijn op de instructeur.

• Pluspunten Praktische manier van trainen.
  • Minpunten Geen

Enthousiaste, betrokken trainer en Lotus acteur

De dag vloog om en tegelijkertijd veel kennis opgedaan en kunnen oefenen.

Interactieve les met goede praktijkvoorbeelden incl waardevolle lotus

De les was interactief waardoor het leerzaam en boeiend was. De toevoeging van een lotus in de middag heeft een absolute meerwaarde en daardoor worden de theoretische onderwerpen beeldender. De instructeur betrok de cursisten bij de les en stond open voor vragen. Hij heeft veel praktijkvoorbeelden gegeven en zorgde ervoor dat iedereen aan de beurt kon komen voor vragen.

• Pluspunten lotus en instructeur

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!