Confidence to put action to words

Love it! The training with Rolf and Jossje has given me so much confidence and learnt how to put real action to any situation. Not only the best way to put out different fires, but just as important - what NOT to do! The acting and role-playing was so much fun but you also learnt how serious the consequences can be if you don't follow the basic principles of First Aid, recognising symptoms and how to treat real people. Also what you don't learn in the text book is how best to instruct by-standers who want to help and deal with family members who are panicking. What can be better: that everyone gets to practice with the Defibrillator.

• Pluspunten the acting and using the props
  • Minpunten bad language used

Zinvolle dag!

Heel goed om alles weer door te nemen. Merk dat je ondanks mijn 10 jaar ervaring en herhalingen veel vergeet. Bij ademhaling controleren drong het bijvoorbeeld na een paar minuten pas door dat hier de kinlift toegepast moest worden.. Btje jammer dat Wim daar best cynisch over deed/keek en dat bleef de hele dag zo. Ik ben ook maar een mens en doe m'n best. Was wel een wake-up call! Boek opgezocht en ga alle info nog eens doornemen. Lotus Inge was top!

• Pluspunten alles kwam aan bod/Lotus
  • Minpunten cynisme Wim

Erg leerzaam!

Voor de 4e keer de BHV cursus gedaan. Iedere keer net een andere twist afhankelijk van de instructeur, erg fijn voor de afwisseling! Met de lotus er bij ook heel erg leerzaam. Bedankt weer!

Leerzaam

Ik vond het erg leerzaam. De lotus creëert de ernst van situatie, wat enorm helpt.

• Pluspunten Informatief, leerzaam
  • Minpunten Geen minpunten

Prima cursusdag

Herhaalcursus BHV, iedere keer wel weer wat nieuwe elementen erin. Ook de lotus is altijd een fijne, toegevoegde waarde.

• Minpunten nvt

Veel geleerd en weer helemaal opgefrist.

De lotis en instructeur waren erg vakbekwaam. En hielpen mij goed op weg. In de vorm van spel theorie en praktijk. Dit maakte de dag tot een succes. Tot volgend jaar Mvg Bas Nobel

• Pluspunten Interessante verhalen in combinatie met korte filmpjes. En de afwisseling tussen luisteren en spel.
  • Minpunten De lotis kan wat mij betreft wat persoonsgerichter om hulp vragen zodat de groep niet zelf kan bepalen wie er gaat helpen. En op die manier iedereen een beurt krijgt.

Ervaring en kennis rijker!

De theorie en praktijk van de BHV cursus biedt echt handvatten in hoe om te gaan met calamiteiten. De professionele lotus instructeur levert een waardevolle bijdrage toe aan de dag.

• Pluspunten Kennisoverdracht m.b.v. spellen en opdrachten. Lotus instructeur, goede afwisseling van pauzes en lessen, verzorgde lunch.
  • Minpunten Blijft een lange dag.

duidelijke to the point cursus

Goede cursusdag zowel brand/ontruiming als reanimatie, beademen, wondverzorging etc. Duidelijke instructies, goede cursusleiding.

• Pluspunten cursusleiding en inhoud
  • Minpunten nvt

Zeer leuke en actieve dag

Het was zeer een leuke BHV herhaling met veel afwisseling in theorie en het oefenen van handelingen. Complimenten voor de instructeur en de lotus!

• Pluspunten De afwisseling tussen theorie en oefenen

Prima, veel geleerd

Mijn 1e herhaling via deze werkgever, veel uitleg, duidelijk. Goed lotusslachtoffer

• Pluspunten Hele dag prima geregeld
  • Minpunten Veel informatie

Erg leerzaam!

Het was erg goed om de reanimatie weer te oefenen!

• Pluspunten duidelijke uitleg!

Goed interactie

Ik heb een goed les gehad met interactie met de docent. De Lotus heeft heel goed afgebeeld en heeft de BHV ervaring naar een ander niveau getild

Informatief!

Super leuke ervaring gehad. De instructeur deed de training op een hele leuke manier. Ik kon makkelijk volgen wat er werd verteld. De spelletjes erdoorheen maakte de hele ervaring nog leuker waardoor je goed kon nadenken over bepaalde situaties.

• Pluspunten Informatie, instructeur, kennis, lunch
  • Minpunten Te vroeg

Wij hebben een zeer prettige herhaalcursus BHV gehad.

Henk Bos heeft een zeer goede en prettige BHV-herhaalcursus gegeven. Wij hebben een hoop nieuwe inzichten gekregen.

• Pluspunten Instructeur en Lotus waren ontzettend goed.
  • Minpunten Geen

Prima herhaaldag met nieuwe inzichten

BHV-basiskennis blijkt snel weg te zakken en herhalen blijkt noodzakelijk. Pluspunten van deze dag waren de interactieve manier van doceren, de aanwezigheid van een actrice voor de EHBO-gedeelte tijdens de middagsessie en de aandacht die daarbij werd besteed aan hart- & hersenuitval. Dit was nog niet eerder zo uitgebreid aan bod gekomen en leverde nieuwe inzichten op.

• Pluspunten Interactief, aanwezigheid actrice, nieuwe inzichten over hart- & hersenuitval
  • Minpunten geen

Informatief en duidelijke opleiding. No nonsense en prettige manier van kennis overdracht.

BHV kennis werd op een prettige en niet saaie manier overgebracht. De lesstof was duidelijk en overzichtelijk. De instructeur wist de aandacht op een hele leuke manier vast te houden. Op die manier zorgde ze er daardoor ook voor dat de kennis makkelijk opgenomen en onthouden kon worden. De dagindeling was prima geregeld. Ook de gekozen locatie was prima.

• Pluspunten Instructeur, lesstof, locatie.
  • Minpunten Geen

Volledige, accurate en dynamische les

De docent is erg energiek en gemotiveerd, en houdt iedereen's aandacht er goed bij. Alle kritische punten worden benoemd en iedereen wordt goed in het leerproces betrokken. Goeie docent!

• Pluspunten Energiek, duidelijk en bewust

Goede cursus

Het was een leerzame dag. Het was een herhaling maar toch weer veel nieuwe dingen geleerd. Hele goede uitleg van de 2 instructeurs. Duidelijk en helder verhaal met goede voorbeelden.

• Pluspunten Duidelijk verhaal
  • Minpunten geen

Goed georganiseerd en duidelijke uitleg…

Mooi om van praktijk mensen les te krijgen. Goede verzoop mooie locatie.

• Pluspunten Organisatie

Leerzaam, goed beeldbaar gemaakt

De training van Sven was zeer interessant, na voor de derde keer weer een training te hebben gevolgd kwamen er nu zaken voorbij die niet eerder genoemd waren. Sven verteld het ook op een manier dat je het goed kunt onthouden en indruk maakt! een heel fijne bhv training! wel jammer dat het element brandjes blussen etc. zo klein was. ander jaren was dit altijd wat uitgebreider. In mijn ogen juist belangrijk omdat je dan toch echt even het gevoel hebt dat je het vuur bestreidt! voor de eerste keer ook een lotus gehad. dat vond ik ook echt een super goede ervaring, zo heb je ook een keer echt bij de hand hoe je je soms machteloos kan voelen. en dus heel leerzaam wat er dan dus met de patient aan de hand kan zijn.

• Pluspunten De trainer Sven!
  • Minpunten Weinig echt brandjes geblust!

Leuke en leerzame dag

Leuke bhv-training. Veel interactie tussen docent en cursisten en natuurlijk de diverse activiteiten als brandje blussen maar ook de reanimatie en momenten met de lotus. Maakt de lesstof makkelijker op te nemen.

Hele fijne, bruikbare training

Goede instructeur met veel praktijkervaring en -voorbeelden. Ook fijn dat er na corona ook weer geoefend kan worden met mond-op-mond beademing op de pop en je ook kunt meten hoe je scoort qua hartmassage en mond-op-mond bij de reanimatie. Dan weet je in ieder geval of je het goed doet of wat er beter kan. Tot slot ook erg fijn dat er een lotus bij was om een aantal onverwachte situaties mee te oefenen en te kijken of je rustig kunt blijven en de juiste vragen kunt stellen etc. Al met al een zeer waardevolle training, zeker om jaarlijks te herhalen.

• Pluspunten Goede apparatuur, docent met praktijkervaring, Lotus om mee te oefenen
  • Minpunten Lunch (maar zou worden verbeterd)

Super Cursus

Super cursus leuke instructeur. Juiste manier van les geven alles is aan bod gekomen. Kan het iedereen aanraden

• Pluspunten ALLES
  • Minpunten GEEN

Een fijne ervaring, duidelijke instructeur.

Ik heb de BHV cursus als zeer prettig ervaren. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor vragen, ook over onderwerpen die niet direct binnen de opleiding behoren (bijv. kinderreanimatie). Er werd goed rekening gehouden met verschillende situaties en werkplekken.

• Pluspunten Inclusief, duidelijke uitleg, open voor vragen en verbeterpunten.

Uitmuntend

Goed om jaarlijks het veiligheids bewustzijn te verhogen, bij te spijkeren. Vooral de aanwezigheid van de Lotus/actrice had erg veel meerwaarde.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!