Pluspunten
Goede informatieve website. Prima producten. Snelle en verzorgde levering. Goede communicatie over de levering. Prima service!!!
Pluspunten
Goed bereikbaar en zeer redelijk geprijsd
Pluspunten
Snelle aflevering
Pluspunten
Zie de sterren.
In onze winkel hanteren wij allen prijzen inclusief BTW (zie https://www.starremediesshop.nl/faq/#toggle-id-5). De franco levering staat tevens duidelijk vermeld in https://www.starremediesshop.nl/faq/#toggle-id-13. Voor therapeuten gelden andere kortingen, welke u kunt nalezen op https://www.starremediesshop.nl/faq/#toggle-id-7 Onze Vraag & Antwoord sectie is uitgebreid en doch simpel opgesteld. Helaas kunnen wij het niet nog eenvoudiger maken omdat reeds alle informatie waarna u refereert, eenvoudig te vinden is in onze FAQ-sectie; https://www.starremediesshop.nl/faq/
Pluspunten
Top producten en snelle deskundige service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie bloesemremedies.
VerbeterpuntenTip: zet ook de gebruiksaanwijzing/dosering bij het produkt. Als ik van tevoren had geweten dat je maar zo weinig druppels nodig hebt, had ik een klein formaat flesje besteld.....
Pluspunten
Ik heb mij onlangs aangemeld bij Star Remedies als een nieuwe klant maar blijkbaar een type fout gemaakt in mijn adresgegevens. Ik werd 's avonds om 21.00 uur gebeld dat mijn pakket opnieuw werd aangeboden bij Post.NL met excuus voor de vertraging maar het pakket komt eraan. Super lief! Maar het was echt mijn fout!
Pluspunten
Alles is positief
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel, erg goed en heel fijne samenwerking. Goede service!!
verzendkosten zijn veel te hoog.
Tijdens het afrekenproces worden de exacte verzendkosten berekend en getoond aan U. U heeft deze geaccepteerd echter vervolgens beoordeelt u ons met een 5 omdat u vindt dat de verzendkosten te hoog zijn? Eerst gaat u akkoord en vervolgens vindt u het te hoog? Uw bestelling past niet door de brievenbus en wij bieden een uniform tarief aan binnen Nederland. De verzendkosten welke u betaalt zijn lager dan onze daadwerkelijke kosten. Het is spijtig te zien dat u ons beoordeelt voor iets waar u zelf niet had voor hoeven kiezen.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen, al jarenlang!!!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Al jaren vol vertrouwen tevreden over dit bedrijf
Pluspunten
Eenvoudige bestelwijze
VerbeterpuntenIndien de levertijd niet nagekomen kan worden, (voor 16:00 besteld, volgende dag in huis) is het wenselijk om ingelicht te worden hierover. Ook bij het melden hiervan werd er heel laconiek op gereageerd. Jammer, zo is een bijzonder positieve ervaring er eentje met een licht bittere nasmaak geworden.
Bedankt voor uw feedback. Het kan voorkomen dat door drukte bestellingen heel soms vertraging op lopen. De melding is goed ontvangen door u en wordt ook verwerkt in onze website. Elke feedback wordt als serieus gezien omdat diegene nl. de tijd en moeite neemt om dit aan ons kenbaar te maken. Het kan misschien zijn geweest dat het op u overkwam als laconiek echter is dat niet het geval geweest. Uw feedback is juist heel waardevol voor ons! Hartelijk dank voor uw feedback!
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden! De verzending was heel snel, dezelfde middag nog werd het product verzonden. Ook was de communicatie uitstekend, ik kreeg direct antwoord op mijn vraag. Het bestelde product (Manuka honing) is van zeer goede kwaliteit, ik vind het fijn dat deze gecertificeerd is. Het bestelde product was in de hoeveelheid die ik besteld had was op dat moment niet meer op voorraad, dus kreeg ik als verassing een grotere verpakking voor dezelfde prijs. Dat is nog eens service, super!
150 Sloterweg
Badhoevedorp 1171 CV