Snelle en vriendelijke levering

Zie boven

perfecte uitvoering van bestelling

heel tevreden; alles duidelijk en perfecte levering

Snelle levering en goede prijs

Breed assortiment voor therapeuten die in hun praktijk gebruik maken van bloesems. De flesjes met bijbehorende pipetjes zijn van goede kwaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.

alles goed verpakt en in orde

alles oke

Snelle en goede service

Ik heb drie Australian Bush flower remedies besteld. Ze zijn de volgende dag bezorgd.

Pluspunt

Door een kennis van mij hier op geattendeerd. Van haar een flesje gekregen, om het te proberen. Geen spijt van gehad. Het is heerlijk voor mij. Niet zoveel stress,en gewoon rustiger geworden, ook niet meer zo opvliegend.

snelle en efficiente levering

prima levering, lekker snel en goed verpakt - beetje veel frummels maar dat geeft wel veiligheid voor het glaswerk.

Fijne webshop en goede hulp

Het is mijn eerste keer dat ik hier heb besteld. Het was allemaal erg duidelijk en toen ik vragen had werd ik ook goed geholpen. Helemaal top!

Mooie producten en snelle levering

Ik heb een startset bachbloesems besteld en pipetflesjes, zodat ik er mee aan de slag kan gaan. De producten zijn goed verpakt en de remedies zijn nog 5 jaar houdbaar. De levering was ook erg snel. Ben heel tevreden, zat ook nog een leuk cadeautje bij, ik bestel zeker weer hier!

Energy

From march in this year, I started to have Bach flower remedy. I was depressive. At first I got wild rose , honey suckle, elm and hornbeam . And I started to study Buch flower remedy on April . Gradually I became not depressive. Now I have energy to live. Finally I will go to Rondon this week’s Saturday. I hope to use more usefully Buch flower. Thank you.

Netjes

Jammer dat ik niet de originele Bachbloesem remedies kon vinden op de site .

Finally I found the right Animal Essence in your shop!

Fast delivery, everything perfect! I am very glad that I found the right Animal Essence Combinations in your shop!

Vrijdag Bach Bloesems besteld. Net als ik op verzenden heb geklikt, realiseer ik mij dat ik er één vergeten ben. Mailtje gestuurd of het nog bij de bestelling kon. Maandag bericht gekregen, dinsdag zat het erbij. Losse factuur. Breukvrij verpakt. Nette prijs. Goede volledige en duidelijke informatie bij de remedies. Top!

Niets op aan te merken

Ik heb een nieuwe Bach set gekocht, de communicatie hierover was heel prettig.

Ruime voorraad

Ik was op zoek naar yarrow van fes flower essences. Die is in Nederland moeilijk verkrijgbaar maar bij Star Remedies heb ik hem gevonden dus daar ben ik heel tevreden over. Verzending duurde 2 dagen. Hoop alleen op lagere verzendkosten in de toekomst , dat maakt bestellen wat laagdrempeliger.

Topwaliteit

Voor een specifieke essence kom ik bij Star Remedie terecht. Californische Pink yarrow is de meest pure vorm. Ik ben heel blij dat ik dat in Nederland bij u kan kopen!

Star Remedies is goed bereikbaar voor vragen en geeft duidelijkheid.

Zie boven

Kundig en vriendelijk

Ik gebruik nu op advies van Madeleine een remedie en na 3 dagen voel ik al een klein verschil.

Er goed bevallen

Het was heel goed verpakt, snelle verzending en precies als omschreven. Ik ben er erg blij mee. Als ik weer moet bestel ik bij jullie.

Helemaal tevreden

Alles liep gesmeerd en ben helemaal tevreden. Mijn bestelling was perfect verpakt en er was nog een kaart in de doos toegevoegd met alle nodige informatie. Eén puntje van kritiek, in mijn geval, is het verpakkingsmateriaal zelf. Ik moet, om het verpakkingsmateriaal weg te gooien, naar de milieustraat en dat is toch wel een aardig stukje fietsen voor mij. Voor de meesten zal dit vast geen probleem zijn.

Al 15 jaar een zeer tevreden klant

Sinds 2006 werk ik al met deze remedies en ben dik tevreden met de remedies en de service van Star Remedies. Ik maak samenstellingen voor mensen en dieren, voornamelijk voor honden. Een goede ondersteuning bij gedragstherapie en vuurwerkangst, ik heb het heel vaak ingezet tijdens de periode dat ik mijn hondenschool Astrid's Puppyclass had. Sinds ik met pensioen ben bestel ik niet zoveel meer, nu alleen onder mijn eigen naam voor mezelf en/of voor mijn dieren als het nodig is. Of in familie- of vriendenkring. Onlangs weer wat flesjes aangevuld.

Goede producten en zorgvuldig geleverd

Goede en duidelijke verwerking van mijn bestelling, met track and trace. Mijn bestelling was keurig verpakt en er zaten nog 2 cadeautjes bij ook. Ik had een product in de aanbieding en was daardoor ook erg tevreden met de prijs

Star kwaliteit!

Ik had nog enkele vragen over de Bush Flowers en die werden vlot beantwoord via mail. Bij de bestelling waren heel leuke extra’s! Gaf een heel fijn gevoel! De liefde en de toewijding zat verpakt in de doos!

Voor mij nieuwe en goede ontdekking.

Kende Star Remedies nog niet (alleen Bach bloesemremedies), maar ben blij verrast over het assortiment en de werking. Het duurde, ook door koningsdag, alleen wel 3 dagen voor ik de remedies in huis had.

Snelle levering!

Alles zat netjes verpakt! De bestelling was 1 dag later dan gepland, maar Star Remedies heeft toen wel een leuk presentje bij de bestelling gedaan. Ik bestel al jaren bij Star Remedies en ben altijd tevreden.

150 Sloterweg

Badhoevedorp 1171 CV