Goed en snel

Binnen de afgesproken tijd netjes verzonden en afgeleverd.

Mijn bestelling is netjes verzonden en afgeleverd.

Erg snelle service

Na 1 dag was mijn bestelling al binnen, en een goed product voor een goeie prijs!

goede informatie en ondersteuning

Ik mocht snel antwoord ontvangen op mijn vraag over het gebruik van Perubalsem en nadien nog bijkomende tips over hoe op een andere en gemakkelijkere manier Perubalsem kon gebruikt worden wat zeer erg wordt gewaardeerd.

Zeer snelle verzending, met goede verpakking. Ik bestel al jaren producten, en er is nog nooit iets fout gegaan.

Fantastisch!

Mooie producten, eerlijke klantenservice en vlotte verzending.

5 flesjes besteld en die waren keurig ingepakt. Dit was niet mijn eerste bestelling, dus ik wist wat ik kon verwachten. Prima service!

Goed en snel

Bestellingen worden snel geleverd en extra's worden ook snel geleverd en er wordt meegedacht.

Uitstekend! Zeer nette en bekwame service. Mooie en goede producten en snelle levering.

Mijn bestelling werd heel goed opgevolgd en ik kreeg informatie van mevr. toegestuurd na mijn bestel..

Mijn bestelling werd heel goed opgevolgd en ik kreeg informatie van mevr. toegestuurd na mijn bestelling als voorzorg voor een juist gebruik van de produkten. Dit is erg gewaardeerd

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Vriendelijke vlotte service. Bijzonder goede kwaliteit producten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Recibi paquete perfectamente envuelto. Gracias

mooie producten en snelle levering

SUPER FACIL Y RAPIDO

SUPER FACIL Y RAPIDO

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering en zeer attent alles geregeld!

Snelle levering en zeer attent alles geregeld!

Geweldig bedrijf. Ben reeds ruim 10 jaar klant naar volle tevredenheid. Klant staat centraal

Prima, betrouwbaar, snelle levering!

Prima, betrouwbaar, snelle levering!

Eccellente grazie

Eccellente grazie

• Ci consiglieresti? Si

Alleen maar positieve en goede ervaringen met Star remedies. Mooie, helende producten en goede serv..

Alleen maar positieve en goede ervaringen met Star remedies. Mooie, helende producten en goede service. Ik zou de producten en de webshop zeker aanbevelen! Bedankt voor de goede service en tot snel.

Goed verpakt producten en snelle levering. Fantastische producten. Site is ook prettig om online te ..

Goed verpakt producten en snelle levering. Fantastische producten. Site is ook prettig om online te winkelen.

150 Sloterweg

Badhoevedorp 1171 CV