Pluspunten
De mogelijkheid die bestaat om samples van mooie parfums te kopen vind ik heel fijn. Zo voel je je rijk genoeg om een mooie geur te dragen
Pluspunten
Geweldig! *****
Pluspunten
Service, site en leverantie is top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Het is alleen zo dat de Montale Blue Amber geur niet zo sterk en langdurig ruikt dan de testers welke ik besteld heb. Weet niet waar dit aan ligt....? Gr. Arvind
Pluspunten
snelle levering, keurig netjes verzonden!
VerbeterpuntenHet is jammer, dat je maar 2 samples kunt bestellen!
Pluspunten
Uitstekende service en bezorging
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment en altijd mooi ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering, mooi en veilig verpakt.
Pluspunten
Simpel te bestellen, alsook veel betaalopties zoals Paypal. Product is ook vrij snel op bestemming gekomen. Aanrader!
Pluspunten
Goede kwaliteit. Verzorgde en snelle levering.
Pluspunten
Netjes alles afgehandeld.
VerbeterpuntenGiftverpakking mag wat chiquer
Pluspunten
Produkten
VerbeterpuntenCOMMUNICATIE
Pluspunten
Mooie geuren
VerbeterpuntenMogelijk maken om ook van mooie crèmes samples te kopen
Pluspunten
Omruilen artikelen in originele verpakking geen probleem
VerbeterpuntenIn de e-factuur ook duidelijk productomschrijving incl. Volume opnemen.
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede