Pluspunten
Heldere communicatie en snelle afhandeling
VerbeterpuntenMini verstuivers (samples) sluiten niet goed af, er is regelmatig vloeistof uitgelekt zodra ik het ontvangen pakket open.
Pluspunten
Fijne website, Nederveen verkoopt mooie geuren, prettig dat je samples kan meebestellen maar je krijgt ook altijd een paar lekkere proefjes bij je bestelling zodat je iets nieuws kunt proberen. Snelle levering, goed verpakt, kortom top service
Pluspunten
Prijs verhouding is prima.De producten zijn ook snel geleverd
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle service. Goed voor elkaar! Blij met jullie!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle service en mooie volle sample buisjes voor 2 euro per stuk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlugge en correcte levering!!!!
Pluspunten
Kevers tegen goede prijzen test producten, die normaal erg duur zijn. Uitproberen is een erg goede optie! Levertijd is zeer kort en de spullen van top kwaliteit!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gratis verzending van samples
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, kreeg er samples bij. Top!
Pluspunten
Alles is Top
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle service en levering...super geuren
Pluspunten
Twee samples besteld, snel geleverd in een luxe verpakking !
Pluspunten
De samples waren zorgvuldig verpakt en de parfums 'vers'. Kan niet wachten om ze in Nieuw Zeeland te ontvangen!
Pluspunten
Heldere communicatie en goede klantenservice!
Beste Heleen, Wij vonden dit ook erg vervelend! In dit geval is de bezorgdienst degene die zijn afspraken helaas niet nagekomen is, oa hierdoor hebben we ook afscheid genomen van deze partij. We hebben je vorige week een presentje toegestuurd, hopelijk maakt dit iets goed. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Fleur Robert Nederveen Cosmetics
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede