Pluspunten
Zeer snel antwoord op mails en enorm service gericht, waarvoor dank! Zelfs voor heel kleine bestellingen (bijv een sample setje) is alle zorg aandacht, en ook nog met zorg ingepakt!
Pluspunten
mooi ingepakt met een lint. goed verpakt zodat het niet stuk kan gaan. snelle levering.
Pluspunten
Mooie website, veel keus en volle samples!
Pluspunten
Een top parfumerie!!! Prachtige merken en een online bestelling is een cadeautje! Mooi verpakt en extra samples erbij. Hele aardige mensen die hun klanten met veel enthousiasme helpen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en uitgebreid assortiment. Het luchtje werd zelfs leuk ingepakt! Het voelde als een cadeautje voor mezelf!
Pluspunten
Dat je toch de duurdere luchtjes kan proberen, vind ik echt top,doorvkleine mostertjes kan bestellen echt top daar mogen parfumwinkels nog wat van leren
VerbeterpuntenGeen,alles gaat perfect de bestelling is makkelijk te doen de levertijd is top en nog mooi verpakt ook echt een aplaus waard geen negatief antw
Pluspunten
Goede variatie van exclusieve geuren
Pluspunten
Mogelijkheid om een nieuw parfum op deze wijze te kunnen testen. Snelle levering.
Pluspunten
Perfecte afhandeling, na een bestelling die kapot was gegaan in de post ontving ik binnen 1 dag al een nieuwe levering.
Pluspunten
Snelle levering samples
Pluspunten
Ik geef eigenlijk nooit beoordelingen, maar voor Nederveen wordt het wel tijd. Verschillende malen samples besteld en die komen altijd op het beloofde moment aan. De samples zelf zijn altijd goed gevuld. Kan alleen maar zeggen: Prima!
Pluspunten
Gevraagde geurtjes waren snel geleverd.
VerbeterpuntenStuur samples in een beschermend envelop en niet een doosje. Dan hoeft het client niet thuis te zijn om het doosje te ontvangen. Het doosje is zelfs overbodig voor samples.
Pluspunten
Super in alles
Pluspunten
Hele snelle levering. Zondag avond besteld dinsdag ochtend in huis. Heel fijn dat je tot 2 testers p.p. Kan bestellen!! Heel veel unieke geurtjes.
Verbeterpunten/
Pluspunten
House of Snobs neemt de moeite om persoonlijk contact met je op te nemen.
Pluspunten
Snelle levering, bestelling is keurig geleverd volgens afspraak. Ik blijf zeker klant!
Pluspunten
Snelle levering en mooie verpakking.
VerbeterpuntenPakketje volgen. Op je account staat wel dat je pakketje verzonden is, maar niet wanneer het bezorgd wordt.
Pluspunten
zeer snelle levering en betrouwbare service
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede