Pluspunten
Parfum heel mooi ingepakt, met mooie extra monstertjes erbij.
Pluspunten
Was als cadeautje verpakt dus extra luxe gevoel.
VerbeterpuntenNiet echt maar wellicht een personal niet erbij?
Pluspunten
Op voorraad wat ik hebben wilde,snel geleverd,mooi verpakt!
Pluspunten
Snelle verzending, netjes verpakt! Prima!
Pluspunten
Bestelling wordt snel opgestuurd. De bestelling voldoet ook geheel aan verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Binnen 1 dag geleverd, prima !!!
Pluspunten
Snelle levering ! Keurig verpakt en ik kreeg nog n gratis sample !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenInmiddels is er een en ander besproken met uw medewerker. Na betaling, niet de beloofde. Na mailen, geen antwoord. Toen maar gebeld. Bleek dat bestelling op 'gecancelled' stond. Als ik niet gebeld en gemaild had, had ik nooit de bestelling gekregen. 'Want - zo redeneerde de medewerker - we kunnen moeilijk alle klanten waar 'gecancelled' bij staat, gaan bellen'. Rare gang van zaken. De volgende dag kreeg ik alsnog een slordig pakketje met half afgevulde proefjes. Waar ik wel 18 euro voor heb betaald. Dus..nee Nederveen niet voor mij meer.
Geachte mevrouw Beer, Wat ontzettend vervelend dat u onze service als slecht hebt ervaren. Graag wil ik u eea toelichten. Er is een fout geweest tussen de partij die onze betalingen afhandelt en onze webshop. Dit is de eerste keer dat dit is gebeurd, hopelijk ook de laatste. De reden dat wij niet achter gecancelde bestellingen aanbellen is dat dit vaak niet gewaardeerd wordt door onze klanten. De meeste mensen annuleren om een reden en willen dit niet toelichten. Wij verpakken al onze producten met veel zorg, We vinden het erg vervelend dat het niet in de staat is aangekomen waarin wij het verzonden hebben. Graag willen we uw bestelling opnieuw naar u verzenden per DHL. Nogmaals onze oprechte excuses! Met vriendelijke groet, Fleur
Pluspunten
Heel leuk hoe ik mijn parfum aantrof. Als een heel mooi cadeautje ingepakt :-)
Pluspunten
Pluspunten
Allereerst: Wat was die MOOI ingepakt; was echt een cadeautje! Ik ken niet veel Bedrijven die Testers verkopen. Ik wilde dit Parfum (Mklecule 01) heel graag uitproberen maar het wordt alleen Online verkocht. Dankzij jullie weet ik hoe die op mijn lichaam ruikt en mocht ik ooit eens beslissen om het aan te schaffen dan doe ik dat natuurlijk bij jullie.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer luxe geuren die niet standaard te verkrijgen zijn. Kiezen is bijna niet mogelijk. Er is teveel aan gelukzalige geuren. Is ben nogal verwend en vind het best moeilijk om de juiste geur te vinden. Gelukkig heb ik Nederveen Cosmetics gevonden. Mij kunnen ze tot vaste klant rekenen! Heerlijk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Ik kreeg 2 samples ipv 1..top. snelle levering.
Pluspunten
heel tof dat jullie samples verkopen, ik wil een parfum altijd eerst een paar dagen testen voordat ik zo'n dure aankoop doe
VerbeterpuntenJammer dat het geen originele samples zijn maar door de winkel zelf gevulde buisjes
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede