Pluspunten
Unieke producten Overzichtelijke website Topservice
Pluspunten
snelle bevestiging van de bestelling en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer ruime keuze que parfum
Verbeterpuntenmuziek minder hard
Pluspunten
snel en makkelijk, veel keus
Pluspunten
Bij uitblijven van post, contact opgenomen met het bedrijf, pakket bleek kwijt te zijn geraakt bij de post, zonder extra kosten of moeite nieuw pakket gekregen na een klein mailtje. Top!
VerbeterpuntenGeen, prima bedrijf!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenPrima en snel geleverd. Ik miste alleen een berichtje dat het bestelde verstuurd was. Verder alleen maar lof.
Pluspunten
Goed dat je eerst monsters kunt bestellen om geuren te proberen.
VerbeterpuntenNaamsbekendheid; ik had nog nooit van het bedrijf gehoord.
Pluspunten
Snelle service, grote samples.
Pluspunten
Ze belde me netjes na, toen ik m'n huisnummer vergeten was in te vullen. Vond dat erg proffesioneel en klantvriendelijk!
VerbeterpuntenReviews op de site betreft de parfums
Verzending was ietwat langzaam echter dit is buiten hun macht om.
Pluspunten
Wat een service snel geleverd en ook nog helemaal ingepakt.
Pluspunten
Exact volgens afspraak geleverd en voldeed aan de verwachtingen!
Verbeterpuntenandere verpakking
Super, vlotte afhandeling, goed verpakt. Puik
Pluspunten
Erg tevreden! Snelle service en prachtig verpakt met nog een paar heerlijke samples om uit te proberen. Werkdagen voor 16:00 uur besteld, is zelfs zelfde dag gratis verzonden! - Erg klantvriendelijk!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Super aardige verkoopsters en héél klantvriendelijk, cadeau's worden ook fantastisch ingepakt!
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede