Pluspunten
Super service perfecte parfums en mooi verpakt. En verzending prima!
Pluspunten
excellent job!
Verbeterpuntenpas du tout!
prima adres alleen jammer dat er niet op tijd geleverd is. niet vandaag besteld morgen in huis maar 2 dagen later bezorging.. dat is jammer
Pluspunten
- Zeer goede klantvriendelijkheid - Pakketjes goed en mooi verpakt - Duidelijke, goed werkende website
Verbeterpunten- Enigszins onduidelijk over wanneer pakketjes verstuurd zijn en zouden aankomen
Pluspunten
Parfumproefjes feestelijk ingepakt en snel geleverd! Deze parfumproefjesservice is ideaal als je nog zoekende bent naar een parfum dat bij je past.
Pluspunten
Prachtig ingepakt!
Pluspunten
Gratis samples, snelle levering, mooi ingepakt
Pluspunten
Erg snelle levering en uitstekende service
Pluspunten
Ondanks het om een proefmonster ging van een luchtje; - snel binnen - netjes ingepakt
Pluspunten
Snel en goedkoop, mooie verpakking erbij !
VerbeterpuntenGeen .
Pluspunten
Snel, doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenDe specificatie van het parfum staat op het kaartje, niet op de sample. Niet altijd kloppen de prijzen op de site. Je komt er wel uit maar het oogt wat slordig. Ook zijn de merk of geurnamen niet altijd correct gespeld (mijn tik, maar ja, toch slordig).
Pluspunten
Super blij dat ik testers kon bestellen, snel in huis! Nu gauw uitproberen
Pluspunten
Attent, vriendelijk. Goede communicatie. Snelle levering. Komt afspraken na.
Pluspunten
Na bestelling de volgende dag al in huis. Alles naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Proefjes besteld. De dag erna in huis zonder verzendkosten!!
Pluspunten
zeer betaalbare samples te koop. Altijd heel snel geleverd. Samples zijn vers gemaakt en zijn niet te zuinig.
Pluspunten
snelle en vriendelijke service met een extra waw effect. ga zo door.
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede