Pluspunten
De mogelijkheid tot het bestellen van een sample van een geur is een fantastische service.Een eenvoudige en toegankelijke manier om kennis te kunnen maken met exclusieve geuren. Op deze manier is het vinden van een bijzondere geur die bij je past een stuk makkelijker geworden. De bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, goede service, persoonlijke communicatie, een topper, hier ga ik vaker bestellen
Pluspunten
Snelle levering, leuk ingepakt! Toen tester zo goed als leeg was bij bezorging 3 testers opnieuw verstuurd. Heeel netjes!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel netjes verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het was goed geregeld
Pluspunten
Snelle levering, goed ingepakt, betrouwbaar.
VerbeterpuntenHouse of Snobs? Zo voel ik me niet.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering van producten
Pluspunten
Snelle levering & goede service
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Hele snelle bezorging en service
Verbeterpuntende spray van de testers werkt niet of niet goed. En een tester was kapot en dus leeg bij aankomst.
Pluspunten
Erg goede service. Ik heb 2 samples besteld van een geur, omdat ik deze graag wilde testen. Dit werd erg snel geregeld en verstuurd. Als mijn samples op zijn, ga ik zeker deze parfum bestellen bij Nederveen!
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Mijn bestelde tester werkte niet, maar ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd toen ik dit liet weten.
Pluspunten
Snelle levering en een mooi en uitgebreid assortiment.
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede