Snel bezorgd!!
Snelle levering en een zeer uitgebreid assortiment aan heerlijke producten
Goede en fijne producten en leuke testers erbij. Ik ga er zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Prachtige geuren in het assortiment. Snelle levering en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen. Vooral blijven doorgaan.
Pluspunten
Het mooie aan Nederveen is, dat je van ook zeer dure merken mooie samples kunt proberen!
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
Mooi ingepakt en beschermde doos. Extra samples erbij. Juiste product en snel geleverd.
VerbeterpuntenTrack en tracé geeft geen bedrijf aan maar *** als naar in in e-mail headers. Even zoeken dus!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met de service, het is snel en betrouwbaar. Fijn, dat er een mogelijkheid bestaat om de niche geuren te kunnen testen in de samples, zonder extra verzendkosten.
Pluspunten
Heel fijn dat deze geur, die weinigen kennen, zo snel werd bezorgd
Pluspunten
Heel erg leuk verpakt
Pluspunten
Supersnelle levering in stevige en geurige verpakking :)
Pluspunten
Heel prettig dat je monsters kunt bestellen Binnen een dag in huis, zeer snelle levering.
Pluspunten
Top winkel
Pluspunten
Snelle service , geen verzendkosten.
VerbeterpuntenInternetsite niet overzichtelijk, vooral bij zoeken naar parfums. Op de samples de naam van het parfum noteren. Meer keuzes van merken is wenselijk.
Pluspunten
Ze lossen de eventuele problemen goed op
Pluspunten
snelle service en goede producten. Ken uw producten van de winkel
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Ik heb een aantal samples besteld en altijd top !
Pluspunten
Snelle levering van mooie producten, exclusief ingepakt.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Zeer verzorgd verzonden!
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede