Jammer dat jullie voor zo n proefje 3,50€ rekenen Reken dan de verzendkosten
Pluspunten
Altijd prachtig ingepakt!
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestelde, en mijn bestelling netjes en correct ontvangen. Exclusieve producten die je niet zomaar bij een parfumerie kan vinden, zeer aangenaam om een staaltje te kunnen bestellen. Zal zeker nog in de toekomst bestellen.
Pluspunten
Geweldige producten, snelle levering en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Bestelde luchtjes waren super mooi en feestelijk verpakt!
Pluspunten
Snelle levering. Producten zijn goed.
Pluspunten
Het was zo mooi verpakt! En ik omtvong ook nog 3 monstertjes bij mn pakket. Echt super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik vind het sympathiek dat je hier samples kunt bestellen, omdat het over het algemeen om onbekende merken of duurdere geuren gaat. De (degelijk verpakte) bestelling kwam op de beloofde dag binnen. Dus, mijn ervaring is positief.
graag volgende keer een kleine lippenstift niet in een grote doos verpakken. Kan ook in een gewatteerde enveloppe.
Pluspunten
Je wordt altijd keurig teruggebeld mocht er niets op voorraad zijn.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geweldige service! Top producten !
Pluspunten
Top! snelle levering
VerbeterpuntenTip! Misschien leuk om ook samples van gezichtsverzorgingsproducten aan te bieden
Pluspunten
vlugge en correcte levering.
Pluspunten
Heel mooi ingepakt, snel geleverd, Top!
VerbeterpuntenMisschien wat gratis samples.
Pluspunten
Snelle service, cadeautje erg leuk ingepakt! Heel netjes.
VerbeterpuntenDe goede service valt in het niets door de slechte kwaliteit van het product. Molecule 01 besteld voor 120 euro. Er wordt gegarandeerd dat het product van echte kwaliteit is. Bij het opspuiten van de parfum ruik je hem echter nauwelijks, laat staan na 1 of 2 uur. Op de site staat niet vermeld dat het om een eau de toilette gaat ipv een eau de parfum!!! Waarom wordt dit niet vermeld? Omdat eau de toilette slechter is dan eau de parfum. Alsnog zou een eau de toilette wel iets van geur moeten afgeven wat deze parfum totaal niet doet. Het lijkt haast water?? Ook zit er geen dop op, wat ik ook raar vind voor zo’n dure parfum. Wij wilden graag nog meer producten kopen bij nederveen, maar door de slechte kwaliteit van dit product zien wij hier van af. Erg jammer en zonde van ons geld..
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede