Snel en netjes EN volle samples....

Snel en Netjes .. EN, volle samples.

Netjes afgeleverd

Toen bleek dat de geur op was werd hier gelijk over gebeld .

Prima service en snelle levering

Fijn dat het mogelijk is om samples te bestellen.

voor herhaling vatbaar

Gemakkelijk besteld. Gemakkelijk betaald. Goede en snelle levering. Staaltjes goed verpakt. Gelijksoortige sprayertjes in goede kartonnen houdertjes voorzien van parfumnaam. Geen opmerkingen. Alles zoals gehoopt en verwacht.

Verrassens, erg mooi verpakt en persoonlijke little geurtjes erbij.. Altijd leuk

Zie hierboven

Helemaal geweldig

Snel en correct

fantastisch

De staaltjesservice van Nederveen vind ik steeds super. Zo kan je allerlei geuren leren kennen. Ik had een aantal staaltjes besteld. Een ervan bleek niet meer beschikbaar. Kan gebeuren. Een vriendelijke dame belde mij op om te vragen of ze het verschil moest terugbetalen of liever een ander staaltje opsturen. Ik kon niet zo snel een nieuwe geur bedenken, dus vroeg ik terugbetaling. Geen probleem. Maar wat een leuke verrassing bij levering: is er toch een extra gratis staaltje bij de bestelling gevoegd. Bedankt!

Bestelproces was zeer makkelijk. Wat vooral fijn is dat je samples kan bestellen van de luchtjes, zodat je deze op je gemak thuis een aantal dagen kan proberen. Ik was vergeten mijn huisnummer op te geven bij de bestelling, hiervoor werd ik netjes telefonisch benaderd door een vriendelijke dame.. Waarna het product snel in huis was. Al met al een zeer goede ervaring! Ik zal zeker nog eens wat bestellen in de toekomst.

Erg fijn om samples te kunnen bestellen. Aangezien de geuren niet goedkoop zijn. Samples zitten helemaal vol, zodat je de geuren goed kan testen. Helaas verkouden, dus we moeten even geduld hebben om de geuren te testen. We kunnen niet wachten.

Heerlijke geuren die je niet overal kunt kopen en snelle levering ..!!

Heerlijk aparte geuren

Ik ben een liefhebber van oudh geuren. Helaas liggen de prijzen van deze parfums erg hoog dus is het zeer fijn om eerst monstertjes te bestellen. Daarnaast is de levering snel!

Betrouwbare zaak met mogelijheid tot bestellen van monstertjes

Via Google op dit bedrijf gestuit. Eindelijk een firma gevonden die snapt dat het online kopen van parfum vereist dat er ook eerst testers mogen worden aangeschaft. Als je altijd hetzelfde parfum koopt is er geen probleem, maar voor Fragrantica.com- ers zoals ik (parfum is zeer belangrijk voor mijn gemoedstoestand), is het kunnen ruiken van een nieuw parfum dat aan mijn voorkeuren voldoet bijna een vereiste: het is één van de weinige aankopen die je niet kan uitproberen, zoals je wel online gekochte kleding en schoenen et cetera kan passen en terugsturen. Dus des te meer noodzaak om tegen kleine vergoeding te kunnenj ervaren hoe een geur is alvorens je er een (in mijn geval) fortuin aan besteedt. Minpunt: ik vind de verzendkosten te hoog. Het betreft brievenbuspost dus er kan wel een paar euro vanaf. Bonuspunt: De testers komen heel lief als een cadeautje ingepakt aan.

Super dat je een tester kan kopen!

Echt top dat dat je hier een tester kan kopen van zeer exclusieve parfums... Zodat je niet meteen veel geld uitgeeft voor een luchtje die misschien niet eens lekker ruikt.

Perfect!

Alles perfect, snelle levering, goede kwaliteit.

Goede en snelle service en leuk verpakt

Vindt het gaaf dat je een sample kan kopen om het luchtje eerst kan uitproberen voordat je een grotere aankoop gaat doen. Snelle levering.

Netjes vriendelijk en behulpzaam plus snel Vifestar!

Netjes en snel geleverd

Overzichtelijke website en snel en netjes thuis geleverd.

sample verzending

aanvraag voor sample a €3,50 plus verzendkosten €3,49 komen door de brievenbus met briefpost met een postzegel van €1,- bij diverse costmeta in utrecht krijg je de sample s gratis vanmiddag ervaren.

Je kunt hier sampels bestellen. Da's heel prettig als je op zoek bent naar een bepaalde geur. Diverse sampels besteld. Waren goed gevuld en snel geleverd en ook nog leuk ingepakt.

De eerste sample was leeg maar na een telefoontje werd een gevulde sample alsnog na gestuurd

Super contact

Snell verstuurd en snell ontvangen Goede service hoe het moet

Supersnel geleverd. Helemaal top is de sample service!

Dat je eerst kunt kennismaken met de exclusieve en kostbare geuren vind ik geweldig. Minder kans op een persoonlijke misser.

Geen ervaring besteld product niet ontvangen zelfs men track en tracé systeem is blanco heb wel beta

Niets ontvangen wel al e-mail gekregen om jullie te beoordelen, lever eerst men product , wel centen kwijt

Je krijgt zoals je mag verwachten.

HJ van Heekplein 1

7511 HL Enschede

Over Snobs Cosmetics

Het team van SNOBs Cosmetics staat bekend om hun passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Of je nu opzoek bent naar een uniek cadeau of een persoonlijke verwennerij, bij SNOBs Cosmetics blijven we up-to-date met de laatste trends en bieden klanten een unieke en persoonlijke winkelervaring. Het is een bestemming voor wie opzoek is naar iets bijzonders.