Makkelijk te bestellen en levering volgende dag binnen! Leuk verpakt en leuke proefmonstertjes erbij.

Heel snelle levering en goed verpakt

De volgende dag al bezorgd. Hartelijk dank daarvoor.

Overzichtelijke webshop luxe merken parfum Uitstekende service👍

Niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen

Ik ben zeer tevreden over de geur selecties die ze hebben. Ik zoek al heel lang testers om uit te proberen voordat ik de echte aanschaf. De geuren zijn ook goed omschreven waardoor ik een beetje een idee heb wat ik bestel. Levering is top.

Prima !!!

Fijn dat ik geur testers kon bestellen

Goede en snelle levering. Mooie verpakking en heerlijke geuren.

Snelle en keurige service

Snelle en keurige service en heerlijke geuren

Top service en after service

Super service, top!!

Topper !

Het service naar klanten toe is gewoon regelrecht ongezien. Zeer vriendelijk, aangename en lieve mensen. Na vandaag vaste klant !!

Betrouwbaar en snel

Leuk ingepakt en snelle levering.

Goede service!

Hele goede service!

Altijd goeie en snelle levering en netjes verpakt !

Betrouwbare behandeling van bestellingen.

Het onderscheid tussen de geuren voor heren- en dames is niet altijd helder op de site. Mijn bestellingen worden altijd correct uitgevoerd. Nederveen cosmetica vind ik een betrouwbare winkelier en kan absoluut zeker aanbevelen. Van de geuren krijg ik altijd een beter gevoel, complimenten van mijn omgeving (ze willen altijd weten welke geur dat is) en meer zelfvertrouwen. Mijn dank!

Fast shipping. Clean nice packaging and products

Fast shipping. Clean nice packaging and products

Na bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van je bestelling. Tot nu toe elke keer de volgende dag al geleverd en als een kado ingepakt. Tot dusver uitstekende ervaringen.

Snel, klantvriendelijk en mooi verpakt!

Mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste! Erg klantvriendelijk en snelle levering. Echt een aanrader!

Volgens afspraak.

Duidelijke site. Snelle levering.

Snel

Zeer veel keus

Verkeerde geur

Ik kreeg een andere geur dan ik besteld had

Zeer prettig

Super snelle levering. Ik ga daar zeker meer bestellen! TOP....

Snelle en goeie service.

De door mij bestelde parfum was niet op voorraad, men belde direct of ik mijn geld terugwillen of nog even wilde wachten. Dezelfde dag belde men terug met de mededeling dat de parfum binnen zou komen en de dag erna verzonden zou worden. En inderdaad werd het daarna snel geleverd.

HJ van Heekplein 1

7511 HL Enschede

Over Snobs Cosmetics

Het team van SNOBs Cosmetics staat bekend om hun passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Of je nu opzoek bent naar een uniek cadeau of een persoonlijke verwennerij, bij SNOBs Cosmetics blijven we up-to-date met de laatste trends en bieden klanten een unieke en persoonlijke winkelervaring. Het is een bestemming voor wie opzoek is naar iets bijzonders.