Pluspunten
Zoals altijd gewoon helemaal top!! Prachtige collectie geuren, snelle levering, mooi ingepakt en natuurlijk een fantastische service!
Pluspunten
Ik heb twee keer samples besteld bij Nederveen. Alles snel ontvangen en keurig verpakt en er worden geen verzendkosten berekend.
VerbeterpuntenIk heb, voordat ik de tweede keer samples bestelde, een mail gestuurd met de vraag of bepaalde samples verkrijgbaar waren. Ik heb daar geen antwoord op gekregen. Had wel gemoeten, vind ik.
Pluspunten
We waren al langer op zoek naar de virgin island water 120ml en bij dit bedrijf t voordeligste. Gasten van ons roken de parfum en belden later hoe t ook al weer heette en hebben ook via jullie besteld..
Pluspunten
Prachtig ingepakt product met een mooi lint. Ook twee geurmonstertjes toegevoegd. Het zag er heel verzorgd uit.
Pluspunten
Uitstekende communicatie Product wordt mooi verpakt afgeleverd
Pluspunten
Hoge kwaliteit. Leuk verpakt. Snel bezorgd. Top!
Pluspunten
Prima levering. Het pakketje is mooi ingepakt!
Pluspunten
Snelle levering, en zelfs mooi ingepakt in cadeau verpakking :)
Pluspunten
Je ontvangt je bestelling in mooie cadeauberpakking zonder daarom te vragen.
Pluspunten
Mooie website en ruim assortiment!
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
Great customer service!
Pluspunten
Mijn bestelling kwam snel en feestelijk verpakt.
Pluspunten
Stelt me in staat verschillende produkten voor een redelijke prijs te proberen om tot een goed oordeel te kunnen komen.
VerbeterpuntenMisschien zou de website uitgebreid kunnen worden met een soort van keuze hulp bij het orienteren op de verschillende geuren.
Pluspunten
Ik heb nog niet genoeg besteld om een goed oordeel te kunnen vellen, maar ben toch tevreden!!!
Pluspunten
Reageren snel, betrouwbaar
Beste Saskia, We vinden het erg vervelend dat je ook de 2de keer de zending niet hebt ontvangen! We zullen het een 3de keer naar je versturen. Deze keer anoniem, hopelijk helpt dat... We horen graag van je wanneer je de zending hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Fleur Nederveen Cosmetics
Pluspunten
Naar aanleiding van mijn beoordeling benaderd door bedrijf samples zijn nu binnen
VerbeterpuntenSamples (nog) niet binnen geen antwoord op mijn mail over bezorgmoment wel wordt er gevraagd een beoordeling te geven.
Geachte mevrouw Kiele, Nav uw beoordeling mail ik u. Wat vervelend dat u geen reactie heeft ontvangen op uw email. Door de drukte is uw mail waarschijnlijk aan onze aandacht ontsnapt. Wij vinden dit erg vervelend en dit is zeker niet de service die u van ons mag verwachten! De samples worden per brievenbuspost verzonden en helaas komt er wel eens iets niet aan. Wij zullen zorgen dat de bestelde samples nogmaals naar u verzonden worden. We horen graag van u wanneer u ze heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Fleur
Pluspunten
Geweldige service supersnel in huis
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede
Het team van SNOBs Cosmetics staat bekend om hun passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Of je nu opzoek bent naar een uniek cadeau of een persoonlijke verwennerij, bij SNOBs Cosmetics blijven we up-to-date met de laatste trends en bieden klanten een unieke en persoonlijke winkelervaring. Het is een bestemming voor wie opzoek is naar iets bijzonders.