Pluspunten
gewoon goed.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Men biedt een luisterend oor voor een wens van een klant.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
De bestelling komt in aan in een vrolijk ingepakte doos. Daarin mijn geurtje vakkundig en veilig verpakt in prachtig papier en een grote strik. Daarbij wat samples waarover nagedacht is... heerlijke geuren die mij ook aanspreken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Glamoureus verpakt, echt een cadeautje. Fijn dat ik Philip B bij uw bedrijf kan aanschaffen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
gisteren proefjes besteld de volgende dag al in huis gratis verzonden en mooi ingepakt
Even berichtje sturen dat de artikelen verstuurd zijn, verder fantastische levering!
Pluspunten
Geweldig!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Uitstekende service, zeer snelle levering en zelfs telefonische communicatie. Kan het bij iedereen aanbevelen hier aankopen te doen.
Pluspunten
Unieke producten Overzichtelijke website Topservice
Pluspunten
snelle bevestiging van de bestelling en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer ruime keuze que parfum
Verbeterpuntenmuziek minder hard
Pluspunten
snel en makkelijk, veel keus
Pluspunten
Bij uitblijven van post, contact opgenomen met het bedrijf, pakket bleek kwijt te zijn geraakt bij de post, zonder extra kosten of moeite nieuw pakket gekregen na een klein mailtje. Top!
VerbeterpuntenGeen, prima bedrijf!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenPrima en snel geleverd. Ik miste alleen een berichtje dat het bestelde verstuurd was. Verder alleen maar lof.
Pluspunten
Goed dat je eerst monsters kunt bestellen om geuren te proberen.
VerbeterpuntenNaamsbekendheid; ik had nog nooit van het bedrijf gehoord.
Pluspunten
Snelle service, grote samples.
HJ van Heekplein 1
7511 HL Enschede
Het team van SNOBs Cosmetics staat bekend om hun passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Of je nu opzoek bent naar een uniek cadeau of een persoonlijke verwennerij, bij SNOBs Cosmetics blijven we up-to-date met de laatste trends en bieden klanten een unieke en persoonlijke winkelervaring. Het is een bestemming voor wie opzoek is naar iets bijzonders.