Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Veel bestellingen kwamen op tijd en in goede staat aan. De reacties benadrukken hoge productkwaliteit en een soepel bestelproces. Over het geheel genomen wordt een zeer tevreden ervaring gemeld met consistente prestaties.
Het product is altijd op voorraad en wordt snel geleverd.
17 June 2026
L
Vos
Duidelijke communicatie. Snel
18 April 2026
F.J. Boer
HOOGEVEEN
Een aantal bestellingen gekregen die bezorgd worden door een enthousiaste vervoerder die de pellets daar neerzet waar je ze wilt hebben. Pellets zijn super. Mooie vlam en weinig asresten.
14 April 2026
Ton
Son en Breugel
Super snel en netjes geleverd. Waar de vorige leverancier het zo wat uit de vrachtwagen knikkerde werd het net als vorige keer bij voordeur geplaatst. Kwaliteit pellets perfect goede warmte afgifte en brand zeer schoon
24 March 2026
Rob
Haarlem
Na bestelling werd ik netjes gebeld om afleverafspraak te maken en werd keurig op de hoogte gehouden van de levering en levertijd.
23 March 2026
Ramona
Arnhem
Really professional communication.
3 February 2026
Anton Geldenhuys
Zaandam
We hebben de pellets online besteld en zijn keurig voor de deur afgeleverd. Ik kon ze zo naar binnen tillen.
26 January 2026
Saskia
Hem
Makkelijk te bestellen. Keurig netjes geleverd op de afgesproken tijd. In 1 woord geweldig
22 January 2026
Ellen
Cromvoiry
Wij hebben een pelletkorf gekocht bij hen voor in onze Barbas kachel. Tevens pellets gekocht bij hen. Nu enkele weken ervaring met de pelletkorf en de door hen geleverde pellets. Heel erg tevreden. Zelfde warmte als met hout stoken. Heel weinig asresten. Een aanrader om bij hen te kopen.
21 January 2026
Ton
Son en Breugel
Als altijd een super snelle en vriendelijke service én prima kwaliteit pellets..!
12 January 2026
Vivienne
Hillegom
Niks te klagen, alles volgens afspraak op de juiste dag afgeleverd!
11 January 2026
Ed
Cruquius
Ondanks de feestdagen toch gewoon de volgende werkdag bezorgd!!
Wout
Den Haag
Afspraak is afspraak, snel geleverd
Ronald
Rijsbergen
Goede opvolging van levering en mooie kwaliteit pellets
Tony
Nistelrode
Heel erg tevreden met de aankoop en het onderlinge contact m.b.t. de levering van de order.
15 December 2025
R.
Snijder
Er staat voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis. Alleen is dit een bekend probleem bij de ingehuurde chauffeurs. Deze zeggen dat dit voor hun onmogelijk is. Hout is goed, maar wees gewoon eerlijk. Het leveren van 1000kg in 2 dagen is ook gewoon prima.
14 December 2025
O
Wieringermeer
Stipte levering tot op de stoep, met elektropelletwagen netjes op de plaats waar ik aangeef. Van te voren eenbelletje over het tijdstip van levering.
28 November 2025
Gerard
Roggel
Besteld, online betaald en naar wens geleverd. Geweldig bedrijfvom zaken mee te doen, hebben nu al 3e keer voor deze firme gekozen, en alles super mooi op pellet geleverd hoe afgesproken. Een echte aanrader.
28 November 2025
Fam.Ebben
Hoensbroek
De pellets zijn naar verwachting. Heel erg nette halve pallet met plastic er omheen. Niets beschadigt en naast de voordeur gezet (Utrecht stad). Een T&T die bijgehouden wordt zodat je even de deur uit kan zou het helemaal af maken.
26 November 2025
G.
Utrecht
Veel keus en bezorging aan huis zeer tevreden en als je ze belt dan word er meteen opgenomen
22 October 2025
Edwin
IJmuiden
Aardige medewerkers en eerlijk in het beantwoorden van mijn vragen. De pellets zijn op afgesproken datum en tijd afgeleverd en ik werd van order tot afleveren via mail op de hoogte gehouden. Dus top.
11 September 2025
André Balk
Enkhuizen
Goede prijzen, communicatie en snelle levering.
23 July 2025
Rutger
Anna Paulowna
Echt helemaal toppie. Je bestelling wordt exact afgehandeld zoals jet op de website worst voorgespiegeld. Helemaal top en zeker een aanrader.
13 July 2025
Rob
Haarlem
Netjes op tijd en op de afgesproken plek neergezet,en goed kwaliteit!
9 July 2025
U.Principe
Diepenveen
Alles klopt, uitgebreide informatie via track and trace. Aflevering ter plekke met behulpzame chauffeur op zo dicht mogelijke plek bij opslaglocatie geplaatst.
9 July 2025
Frans Graat