Filtre

Snelle correcte levering en prijstechnisch goed

Kreeg mijn bestelling snel en informatie over levering erg duidelijk

verkeerde artikel ontvangen, maar retourneren niet mogelijk

Het was de eerste keer, dat ik een bestelling deed bij Salontoppers. En meteen ook de laatste keer. Ik kreeg het verkeerde artikel toegestuurd; dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Echter Salontoppers weigert mee te werken aan het retourneren. Ik heb zelfs foto's moeten sturen van het artikel om dan vervolgens te horen, dat de barcode niet zou kloppen.... !

Super fijne shampoo en snel geleverd

Deze shampoo geurt heerlijk en verzorgd mij haar. Gebruik het nu 1 week in combinatie met de fondant en the match is made in heaven. Mijn haar voelt verzorgd en gehydrateerd aan. Normaal heb ik de behoefte om mijn haar is iedere dag te wassen omdat het vet voelt, maar met dit duo niet. Haar is niet vet, wel verzorgd. Love’s it :)

Geweldige producten en snelle levering

Waar blijft mijn bestelling?

Waar blijft mijn bestelling?

Blij mee!

Snelle levering, prijs ook fijn. Was nu lager dan op verschillende andere sites. Ik heb nu Kerastase curl manifesto besteld: fijne producten waar mijn haar en krullen baat bij hebben.

Perfect afhandeling en verzorging

Bestellen, betalen en ontvangen!! Zo simpel en goed verzorgd! Top

Goede en snelle service

Fijn dat je er altijd op kunt vertrouwen dat de producten snel en volgens afspraak geleverd worden.

Leuke borstel

Heel makkelijke borstel zeker meh lange haren

Levering op tijd

Netjes de volgende dag geleverd

Gewoon goed. Bestellen, en snel ontvangen

uitstekende webshop

Ik bestel al jaren bij Salontopper. En heb er hele goede ervaringen mee. Snelle en correcte levering. Ik kan Salontopper van harte aanbevelen!

Mama Mia

De best

Toppers

altijd stipt op tijd

Ik bestel al jaren bij Salontopper prima prijs en uitstekende service

Betrouwbaar en punctueel

Snelle bezorging, top!

foutje werd netjes en snel rechtgezet

Bestelde product de volgende dag al ontvangen, helaas bleek het niet het bestelde artikel te zijn. Salontopper beantwoorde onmiddellijk mijn mails en stuurde dezelfde dag nog het juiste product. TOP!

Superservice

Vriendelijke communicatie en informatievoorziening en super klantenservice!

Super producten en bezorging

Altijd voorraad, breed assortiment, prima service

super professioneel

perfect !!!

Prima producten en snelle Levering

Uitmuntend

Vlotte en correcte levering vind de beschrijvingen van de producten zeker een meerwaarde

Fijne webshop en zeer goede service!

Goed en snel en ook nog goede prijs. Wat wil je nog meer!?

Fijne ervaringen met dit bedrijf. En laagste prijs voor mijn product. Ik vergelijk altijd en kom dan altijd weer hier terecht. Top en betrouwbaar!

Fantastisch..

Duidelijke website, goede prijs/ kwaliteit, supersnelle levering.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX