Filtre

Uitstekende kwaliteit

Prima werkt goed

Snel en correct

Zou niet weten wat beter kan

Goede kwaliteit aan goede prijs

Salontopper levert vlot en verzorgd producten van topkwaliteit aan een goede prijs.

Snelle levering!

Goede haardroger, tof pakket met alles erin. Prima!

Goed product

Ben erg tevreden over het product. Mijn haar lijkt sterker geworden en glanst meer. Zeker een aanrader om te gebruiken.

Prettige ervaring

Snelle verzending en levering, goed ingepakt, goede kwaliteit van het product en prijs is in verhouding; zeker in vergelijking met andere aanbieders.

HAPPY AND SATISFIED

I AM VERY HAPPY WITH MY SHOPPING. I HIGHLY RECOMMEND THIS WEBSITE. I WAS IMPRESSED WITH THE SPEED OF THE DELIVERY. I WILL DEFINITELY BUY AGAIN. THANKS

Prima prijs

Bestel hier altijd, daar de prijs goed is en de producten van goede kwaliteit zijn.

Super!!!!

Alles naar wens

Super snel opgestuurd (en geleverd)

Product zag er wel anders uit dan op de afbeelding, vriendin was er alsnog blij mee

Zij doen wat zij beweren en leveren binnen de tijd.

Zodra je wat hebt besteld krijg je direct een berichtje wanneer je bestelling geleverd wordt.

Direct kapot

De spuit die ik heb gekocht was dezelfde dag nog kapot. Bij het spuiten laat de bovenkant los door de druk. Zonde van mijn geld dus.

BONS PRIX - EXPEDITION RAPIDE - TOP -

ALLES GOED - PRIJS EN SNELLE VERZENDING -

snelle en efficiënte service

Leuke producten

Snelle levering!

Goed en snel geleverd

snelle af handeling

prima geregeld en snel in huis

's avonds besteld, 's morgens in huis!!

Supersnelle levering, heel goed en degelijk verpakt!!

Ik vind het altijd fijn om te bestellen bij salontopper.

Goede producten

Goede producten met een snelle levering

Niks op aan te merken snelle bezorging Helaas heb ik de tondeuse retour gestuurd was niet wat ik verwachte . Het geld stond heel snel terug op mijn rekening Service prima !

Gewoon goed!

Bestelling ging gemakkelijk, duidelijke bevestiging en goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de levering. Al met al prima!

Alles ging snel en makkelijk!

Vandaag besteld morgen geleverd

Professionele producten aan concurrentiële prijzen zeer snelle levering

Makkelijk te bereiken site en supersnelle levering!

Goedkoopste site denk ik en een supersnelle levering (zaterdag besteld, maandag geleverd)

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX