Ruim aanbod en snelle verzending!

Ik bestel mijn producten en de dag nadien al geleverd in België. Super!

Echt super

21u besteld en volgende dag 11u in huis..met nog een Travelsize shampoo flesje gratis erbij om te testen .. TOP🤘

Goed, snel en volgens afspraak

Product: ✅ Levering: ✅ Communicatie: ✅ Website: ✅

Supersnel in huis voor een hele goede prijs

Helemaal tevreden met mijn aankoop

Hele goede prijs voor Redken artikelen, en supersnelle service (zondag besteld, maandag geleverd, avondlevering mogelijk)

Supersnel geleverd voor een toppie prijs!

Fugde haarprodukten nergens zo goed geprijsd!

Alles top

Ik had mijn bestelling de volgende dag ontvangen, ik kon kiezen voor een afhaalpunt en achteraf betalen, precies zoals ik dit graag wil. Het bestellen is daarom makkelijk gegaan, ik raad deze webshop zeker aan.

Goede site . Ze maken waar wat ze zeggen

Helemaal prima dus!

Als ik het bestellen en leveren niet meer goed kan herinneren, dan is alles helemaal goed gegaan. Nou, dat was het geval. Helemaal prima dus!

Goede producten,

Snelle levering, prima

Snelle service!!! Product goed verpakt!!!

Mijn eerste bestelling bij Salontopper. Zeer snelle service Producten waren goed verpakt Ben zeer tevreden!

uitstekend en snel geregeld

teleurstellend

Mijn teleurstelling was groot toen ik zag hoe klein/weinig mijn bestellingen waren uiteraard had ik het zelf moeten bekijken ,maar toch.

Snel verzonden maar de verzendkosten veel te duur

Geen commentaar

Overzichtelijk en snelle bezorging

Zie boven. Ik ben erg tevreden

Snelle levering en gunstige prijs

Binnen een dag geleverd met duidelijke t&t. De prijs van de bestelde shampoo is lager dan bij andere webwinkels.

Super tevreden!

Snelle levering.

De goedkoopste, maar dezelfde kwaliteit

Snelle levering. Goedkoper kan ik de producten niet vinden, terwijl het precies dezelfde merken zijn.

Ik ben zeer tevreden. Bedankt!

Snelle levering!

Fijne producten. De volgende dag heb je de producten al in huis. Goede prijzen!

Toppers die Salontoppers!

Bestellingen altijd netjes en verzorgd afgeleverd en als er dan al iets is, dan wordt dit perfect opgelost.

Snel geleverd en top product

Ik heb hier vorige week een wimperserum besteld van revitalash, ik had hem de dag erna meteen in huis! Het product vind ik erg fijn en hij word hier aangeboden voor een fijne prijs. Erg tevreden!

Prima service.

Alles was erg duidelijk , snelle levering en een goed product . En goede prijs.

Echt goeie service

Goeie service om te bestellen en werd snel geleverd. Het product is geweldig.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering