Laden reviews...
141 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen heben vor allem eine schnelle Lieferung und ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Viele loben ein breites Sortiment und klare Produktinformationen. Die allgemeine Stimmung ist positiv, obwohl gelegentlich Lieferprobleme auftreten. Der Kundenservice wird als zuverlässig empfunden.
Zelfs op zondag nog reactie van de klantenservice en alles super snel geregeld! Bedankt
24 January 2021
Lisa
Emmen
Zeer tevreden over product en levering
24 January 2021
Nadia
Belgie
de hele koop verliep vlo, correct en snel!!
Greta
Zuidlaren
Kwaliteits producten voor een mooie prijs met een snelle verzending. Volgende keer weer.
Arie
Milheeze
Niets aan toe te voegen
Georges
Geel
Super snelle levering en het juiste produkt.
L.H.M
's-Hertogenbosch
Eigenlijk is de vraag overbodig,je moet als bedrijf gewoon goede service verlenen. Deze enquêtes irriteren mij.Gewoon altijd je best doen.
Anneke
Kamperland
Goede producten Goede communicatie Snelle levering
Kar
Susteren
Goede service snelle levering
marjan
Westbroek
Goede prijzen. Goede producten. Goede service.
Ray
Eindhoven
Geen minpunten, snelle levering ondanks topdrukte bij bezorgdiensten.
Karel
HORST
Heel blij, correcte mails met juiste update van de order en snelle levering! Top, bestel altijd de gel op deze site.
Annelies
Huixen
Lekker snel en goed koop.
Alfred
Oude pekela
wat mij stoort aan Salontopper is dat de producten altijd veel later binnenkomen dan wanneer ik bij andere firma's bestel . daar zit soms wel een week verschil tussen . ik denk ook dat de meeste kappers dit heel storend vinden . verder is alles prima .
louis
maastricht
Wendy
Halle
Topproducten aan eerlijke prijzen. Vlotte en correcte service.
Sandra
Lier
Ik bestel hier vaker wimpers van wispies..goedkoop en perfecte kwaliteit en service,1 dag is de bestelling al bij mij thuis..great!
Petronella
Terborg
Uitstekende prijs kwaliteit, grote keuze. Zeer snelle levering
Nancy
Lubbeek
Nog niet ontvangen !
Beveelt niet aan
Hubert
Manteleers
Een snelle en goede behandeling
paul
Worteldorp
In november een fohnborstel besteld waar ik nu na twee keer opnieuw te bestellen nog steeds aan het wachten ben. Moet zelf constant contact zoeken voor een update. De website geeft nog steeds aan dat het op voorraad is. Hele slechte service
Beveelt niet aan
Chantal
Nijmegen
Ik bestel al een aantal jaar de haarproducten voor het hele gezin bij Salontopper. Ze hebben een groot assortiment tegen voordelige prijzen. De levering is super snel. Ik ben zeer blij met dit bedrijf.
Miek
Almelo
Verrast door extra korting bij 3 jaar klant, wilde ik bestellen, geen korting. Heb een melding gemaakt en prima en snel geholpen. Goede klantenservice en mooie aanbiedingen.
Carolien Reder
Nieuw-Buinen jij
Top mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten . Ideaal spul
Jeanette Rietveld
Rotterdam
altijd scherpe prijzen en supersnelle levering. Alles keurig verpakt.
Berend Viel
Delfzijl