Laden reviews...
141 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customer reviews consistently mention fast shipping and clear product information. Many highlight great prices and a wide range of products. The overall sentiment is positive with occasional delivery or stock issues. Service is described as convenient and reliable.
Hardly any special effect noticed, hair gets greasy and dirty quicker then expected. Not a good Price/value
Beveelt niet aan
19 May 2020
Ekaterina
Den Haag
Zo snel heb ik niet vaak een bestelling gekregen.. 'S avonds bestelde ik mijn producten, de volgende ochtend al om 9.30 uur in huis! Én Salontopper is voor mijn producten de voordeligste. Super tevreden!!
19 May 2020
Paulien
Zaandam
Eindelijk een product die mijn krullen mooi maakt. Pluizig en droog haar is verdwenen. Alleen een klein puntje, zodra de producten bijna op zijn dan is het moeilijk om het laatste restant eruit te krijgen. (ondanks ik de flesjes op zijn kop zet). Verder ben ik super tevreden.
18 May 2020
Doreen
Amsterda
18 May 2020
Jovanda
Castricum
Voor de eerste maal een bestelling geplaatst bij salontopper en nog nooit zo perfect geïnformeerd geweest als bij jullie en wat beloofd was werd ook uitgevoerd. Ik heb mijn bestelling dan ook op het exacte tijdstip bezorgd gekregen. SUPER. En tot in de toekomst
17 May 2020
John
Nijlen
Ik bestel nu al een paar jaar en het is top! Super service en er is eigenlijk geen nee te koop, is iets niet op voorraad dan wordt het snel nabezorgd. Duidelijk en vriendelijk en een mooie prijs
17 May 2020
Ilse
Noordwijkerhout
De tondeuze en trimmer die ik besteld had, waren niet op voorraad, zo werd mij via de mail bericht. In corona tijd is is het een gewild product. Ik kon mijn geld terug krijgen of even wachten. Het wachten duurde niet lang want met één week kreeg ik mijn bestelde product netjes binnen. Top!
Liesbeth Minnema
Heerenveen
Salontopper heeft een uitgebreid assortiment en de prijzen liggen lager dan bij de meeste anderen. Snelle levering!
Monique
Dieren
Klantvriendelijk
Maja
Eindhoven
Ik had mijn producten de dag er na direct in huis. Prima service!
15 May 2020
C.
Baarn
Wat een fijn bedrijf, speciale artikelen van Redken voor krullen besteld, de volgende dag al in huis. Keurig verpakt. SalonTOPPER, jullie zijn TOPPERS
15 May 2020
Danielle
Haarlem
snelle service
Merel
Zwolle
Altijd snel de beste shampoo conditioner en haarmaskers in huis van kappersmerken. Vooral tevreden over Revlon en serieexpert van L’Oréal.
Matty
Groningen
Ik ben altijd erg tevreden. Mooie prijzen en een erg snelle en prima service.
Lenie
Parrega
betrouwbare en correcte en transparante service
marielle
poperinge
Zelfs in Corona tijd in 1 dag in huis
J.
Noordwijk
Goede- en duidelijke website. Klantvriendelijk en een prima bezorgdienst. Betaling verloopt vlekkeloos.
Pieter
Gouda
Ik deed mijn bestelling, en de volgende dag had ik het al in huis. Ik ben een tevreden klant!
Bram
Dendermonde
Mijn 1e bestelling was er vlot. Maar de 2e (4 mei betaald, ordernummer 667821) laat lang op zich wachten. Kunt u nagaan wat er aan de hand is?
Marleen
Amsterdam
Top !
Patricia
Maldegem
Ik kocht dit product altijd bij mijn kapper. Die is er per 1 februari mee gestopt (verkocht). Ik had nog een potje op voorraad maar toen dat aardig op raakte ben ik gaan zoeken waar deze nog te koop was en kwam zodoende bij jullie terecht! Ben erg blij om dit product te blijven gebruiken! Dus ook met jullie en had het super snel in huis. Toppie!
Emmy
Zoetermeer
Martine
OOSTDUINKERKE (8670)
In principe wel oké
12 May 2020
Liana
Turnhout
Ik bestel mijn 'rough and ready' gel al jaren online, met een aantal potjes tegelijk. Telkens kijk ik rond op internet waar ik het goedkoopst kan bestellen. Dit keer was dat het geval bij 'Salontopper'. Had nooit eerder iets bij hen besteld. Maar de bestelling verliep soepel en de levering was snel. Dus volgende keer zal ik mogelijk weer bij jullie uitkomen. Kan voorlopig weer even vooruit met 6 potjes !
11 May 2020
Miranda