Pluspunten

Jullie zijn toppers!

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet!!

Eerder versturen

Pluspunten

Jullie zijn toppers! Mooie prijzen en supersnel bezorgd. Erg blij mee. Daarnaast zijn de producten ook goed verpakt voor verzending. Ga zo door!

Ik mis alleen Nioxin 1000ML in jullie assortiment.

Pluspunten

Snelle levering, goed prijs, snelle reactie op mail. Al meerdere malen trouwens. Ja, ik ben zeer tevreden.

Geen. Prima. Ga zo door.

Pluspunten

heel groot assortiment. bestelling de volgende dag al bezorgd.

geen idee

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering

Kon het veld waar je de code kunt invullen moeilijk vinden

Pluspunten

Houd zich, indien mogelijk, aan afspraak.

Zo doorgaan.

Pluspunten

Top nergens zo goedkoop als bij Salontopper

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De Afspraken na komen.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik had me vergist in mn bestelling. Heb contact gezocht met Salontopper via Whatsapp en ze hebben gelijk - zonder gedoe - de bestelling geannuleerd. Het geld was de volgende dag alweer terug op mijn bankrekening. En de nieuwe bestelling is de volgende dag thuis afgeleverd mét klein kadootje extra erbij. En dat was in de drukte van black friday. Ze doen hun naam eer aan Salon-TOPPER :) Van mij 10 punten!

Geen verbeterpunten. Alles was top geregeld

Pluspunten

Alles verlopen volgens de afspraak, keurig verpakt verzonden. Zijn in heel veel producten de goedkoopste.

Geen aan of opmerkingen.

Pluspunten

Producten de volgende dag in huis, keurig verpakt. Verschillende malen besteld, zeer tevreden.

Pluspunten

Duidelijke website. Scherpe prijzen. Snelle nette levering!

Geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwam altijd graag op salontopper, omdat ze veel producten goedkoop aanbieden en ze een groot assortiment hebben.

Helaas was mijn laatste bezoek minder positief. Ik zag dat ze mijn product helaas niet meer aanboden en daarnaast vind ik het enorm vervelend dat de verzendkosten zo hoog zijn/dat ze pás gratis zijn vanaf 35,-.. Welke webshop bied tegenwoordig nou geen gratis verzending. Ik bestele mijn laatste producten op Black Friday.. en door de korting kwam ik niet boven de 35,- uit.. waardoor ik de producten moest bestellen zonder korting om zo net aan gratis verzenden te komen. Vind ik jammer.. want nu was het dus goedkoper om producten zonder korting te kopen dan mét.. en dat is denk ik niet de bedoeling van een Black Friday.

Pluspunten

Super service .super geregeld nooit geen problemen . En als er ooit iets niet klopt via app bereikbaar en word het meteen opgelost .

Pluspunten

Snelle levering en niet duur

Pluspunten

Supersnelle levering en sowieso al goed geprijsd. Dankzij Black Friday nóg mooiere prijzen :-)

Pluspunten

Super bedrijf. Leveren snel. Bij afname van meerdere producten een korting. Geweldig gewoon. Zeer tevreden klant.

spijtig dat er geen pompje bij was !

Pluspunten

Ik ben best tevreden over salontopper. Koop hier de fudge op aanraden van mijn kapster. Ik had de fudge besteld om 0.05, het was black friday. De korting kreeg ik niet.... Maar kreeg na 2x gemaild te hebben toch de 10% korting. Dit werd ook meteen bij Klarna gecrediteerd!

In de eerste mail die ik stuurde kreeg ik het antwoord dat de bestelde artikelen geannuleerd moesten worden en dan met de kortingscode opnieuw bestellen. Maar aangezien jullie een bestelling meteen verwerken kon dit niet. Weer een mail en nu kreeg ik gewoon de 10% korting.... De eerste optie vond ik beetje omslachtig!!!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Ook snel antwoord bij vragen.

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment. Bij grotere bestellingen is de porto redelijk. Voor één produkt zijn de kosten naar verhouding duur.

Pluspunten

Prijs/ kwaliteitverhouding is goed. Levering supersnel.

Geen , ben positief.

2 Kronenweg