Teleurstellend!!!!!

Deze morgen rond 9u deed ik een bestelling. Na de betaling kreeg ik een foutmelding. Een bevestiging van mijn bestelling bleef uit, dus nam ik via mail contact op met de klantendienst. Ook daar bleef een reactie uit. Telefonisch is men niet bereikbaar. Ik heb sterk het vermoeden dat ik opgelicht ben! Dit is helemaal niet professioneel voor een onlineshop!

Super snel geleverd.

Mijn pakketje was super snel geleverd.

Snelle bezorging. Goede prijs. Een aanrader.

Top meer ni

Top service toch er voor de klant bij een grote bestelling er ook wel een een cadeau bij mag persoonlijk vind ik . Maar verder top service

Uitstekende service

Altijd snel en op tijd. Super producten. Dank u wel !

Producten waren snel geleverd

Is prima

Mooie producten

Super snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering!!!

Snelle verzending. Leuk cadeautje erbij.

Heel veel keus uit mooie producten

Veel keus, makkelijk uit te zoeken en heel snel geleverd.

Super product

Snelle levering en fijne haarlak!!

Volgende dag al geleverd, netjes verpakt.

Bestelling was correct en op tijd

Tevreden.

Nog nooit klachten gehad,

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Bij Salontopper vind je goede merken voor scherpe prijzen. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Heel blij met jullie producten; zeer goede kwaliteit!

ik wil dit product retourneren maar krijg maar geen reactie

ik wil dit product retourneren maar krijg maar geen reactie

Beneden verwachting

Ik heb wel eens te maken gehad met een trage verzending van een bestelling. Helaas moet ik constateren dat Salontopper met stip in de top 3 van traagste bezorgingen ooit terechtgekomen is. Bestelling geplaatst op woensdag 27-08-2025. Bestelling op dinsdag 02-09-2025 nog steeds niet ontvangen. Geen bericht wanneer wel bezorgd gaat worden. Hoe moeilijk is het om 2 flacons shampoo te bezorgen. Geen bericht dat producten niet op voorraad zouden zijn. Geen sneeuw/ijs/storm/overstroming..... Kortom: een.... zeer.....stroperige.....bestelling.....!

Snelle levering, prima webshop

Kwalitatieve producten snelle levering

Zeer tevreden over de haarproducten. Dit zijn de producten die de kapper ook gebruikt. Snelle levering en goede updates. Alles was goed verpakt zodat het zonder beschadiging is geleverd.

Slecht

Elke verbaas ik mij over het grote aantal verpakkings en opvullings materiaal. Het lijkt er op alsof ze zelf kosten wille. Besparen in karton/papier verwerking. En de klant met oud papier/karton op zadelen!

Snelle levering duidelijke website

Duidelijke website en snelle levering

Het was makkelijk om te bestellen wat ik nodig had en werd snel en goed ingepakt geleverd.

Gewoon goed!

Hier al vaker besteld en altijd een keurige, vlotte, levering tegen een prima prijs. Met tegenwoordig ook nog een, zelf te kiezen, extraatje in de vorm van een proefje - altijd leuk. Gewoon goed dus!

everything great

good prices, fast delivery