Tegen vallen
Zo'n twee weken geleden ontving ik de matrix 'a curling can dream' shampoo en matrix 'a curling can dream' mask. Vol enthousiasme begon ik hier aan. Dit omdat ik geboren ben met krullen, maar door de jaren heen door alle chemicaliën van blonderen verf en slechte haarverzorging, waren mijn krullen grotendeels verdwenen. Ik begon de eerste week met de shampoo. Een keer in de week mag je de shampoo gebruiken en de mask mag je gebruiken zovaak als je dat wilt. Beide masseer je in de op hoofdhuid en daarna smeer je het op de lange lokken.
Ik zie na meer dan twee weken helaas geen positief resultaat. Dit vind ik erg jammer , want had zo gehoop iets te vinden wat mijn krullen terug brengt.
Het enige resultaat wat ik heb is vlak na de behandeling. Dit resultaat zie je dan echt voor minimaal 1 tot maximaal 3 uur. Je ziet dan wat extra krul en daarna valt alles weer in. Ook had ik gezien dat er sodium laureth sulfaat in zit. Dit ingrediënt is eigenlijk hartstikke schadelijk. Ook krijg ik er puistjes op mijn hoofdhuid van. Wat ik al een lange tijd niet meer heb gehad. Al met al vind ik het de eerste twee weken heel erg tegen vallen en raad ik het niet aan.