Laden reviews...
142 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis soulignent une livraison rapide et des informations produit claires. Beaucoup mentionnent un bon rapport qualité-prix et une large sélection. L impression générale est positive, avec quelques problèmes ponctuels de stock ou de livraison. Le service client est percu comme fiable et pratique.
Pluspunten
Duidelijke, snel bezorging, leuke aanbiedingen als je er meer af neemt. enz
Verbeterpuntenalleen jammer dat de kortings code die ik vorige keer, wou gebruiken op zondag niet werkt!!!!
Hetty
Hoorn
Pluspunten
goede prijs en snelle levering en goed verpakt en bezorgd mooie website
Verbeterpuntengeen
rm
Driezum
Pluspunten
goede communicatie per mail van de order en levering. en snelle levering, vorige middag besteld en de volgende dag in huis. wat ook top is is dat je een afhaal locatie kan selecteren! de prijzen zijn ook goed
Ann
Beekbergen
Pluspunten
Snelle levering, betaalbare prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Sirin
Pluspunten
Snel en netjes thuis bezorgd! Met track en trace code kon ik volgen waar het pakketje bleef, top!
Lisa
Lelystad
Pluspunten
Mn produkten lekker snel binnen en goed ingepakt.
m
Kampen
Pluspunten
Snel verstuurd
Margot
Breda
Sylvia
Pluspunten
Groot assortiment. Makkelijk bestellen en betalen. Zeer snelle levering. Goede merken.
FysioBT
Berg en Terblijt
Pluspunten
Goed gesorteerde pagina's per merk Overzichtelijk Duidelijk alles weergegeven Aantrekkelijke prijzen Snelle levering en heldere communicatie via mail.
VerbeterpuntenWeet ik zo gauw niet
anoniem
Pluspunten
goedkoop en snelle levering
harry
Volendam
Pluspunten
Snelle levering, nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Joni
Cok
Gouda
Pluspunten
Goede prijs, gratis verzending en op tijd binnen
Marc
Haarlem
Pluspunten
Fast,professional and very good service.
VerbeterpuntenI am happy with your service. I think only one thing could be improved. On the your page is a link to the tracking. The link could be more visible then others. Thx
Tomasz
Amsterdam
Pluspunten
Snel en goede prijs
VerbeterpuntenIk had meteen na de bestelling een mail gestuurd over een fout besteld product, zit nu nog steeds op antwoord te wachten, erg slecht!!
Beveelt niet aan
Gerty
Someren
Hoi Gerty,
Als het goed is, is het juiste product nu binnen. Zo niet dan horen wij het graag. Nogmaals excuus voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Salontopper.nl
Pluspunten
Snelle levering, product wat ik nodig heb hier het goedkoopst (incl verzenden).
VerbeterpuntenInformatie op de site kan beter. Heb een Toner nodig voor m'n haar en kon het lastig vinden
Laura
Pluspunten
laagste Prijs en snelle levering.
C
Heemskerk
Pluspunten
Snelle levering en goed geprijsd
VerbeterpuntenZondagkorting automatisch uploaden bij login vaste klanten bij bestelling. Nu al een paar x misgelopen.
Saskia
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn vrij hoog.
Larissa
Hoofddorp
Pluspunten
Snelle service. Veel keuze. Goedkoper dan in n kapsalon!
VerbeterpuntenGeen verzendkosten?
Barbara
Enschede
Pluspunten
Bestelde artikelen netjes verpakt de volgende werkdag in huis. Keurig bedrijf :)
Verbeterpuntengeen
J
Barendrecht
Pluspunten
zeer goed, eenvoudige website, zeer snelle levering en goede prijzen
VerbeterpuntenPrijzen kunnen natuurlijk altijd nog beter...
dirk
Berchem
Pluspunten
Opzich biedt salontopper.nl een mooi assortiment aan. Als mystery shopper een aantal webshops bezochten besteld, waar mijn bevindingen over salontopper toch het goed waren. Zo had ik op zaterdag besteld en zou ik dit pakketje dinsdag ontvangen. Woensdag nog niets binnen, na een dag voor niets te zijn thuis gebleven. Na een mail naar de klantenservice bleek dat het product niet op voorraad was, maar hiervan niet op de hoogte gesteld. Het pakketje zou waarschijnlijk pas vrijdag komen. Ook wat betreft service kan er bij dit bedrijf dus nog wat verbeterd worden. Als je wilt retourenNaast het feit dat je als klant nog steeds de verzendkosten voor retouren betaald. Beetje ouderwets na mijn mening...
Beveelt niet aan
Karlujn
Amsterdam
Pluspunten
zeer tevreden
pascal
gent