Zeer slechte webwinkel

Ik heb een bestelling geplaatst bij Salontopper omdat de prijzen prima zijn. Het bestelproces verliep vlot. Maar nu ik een probleem heb met de levering, neemt Salontopper haar verantwoordelijkheid niet. PostNL heeft het pakket op de parkeerplek onder een open, niet droge carport achtergelaten. Voor deze plek is geen toestemming gegeven. En al helemaal niet omdat we gewoon thuis waren bij aflevering. Omdat de plek geen verlichting heeft + slecht zicht i.v.m. noodzakelijk achteruit rijden, zijn we er met de auto overheen gereden. Salontopper blijft er geheel onfundeerd en onterecht bij dat PostNL het goed heeft gedaan en kan niks voor ons betekenen. Zeker de helft van het pakket is kapot en onbruikbaar. Dit wil ik vergoed hebben, en daarbij niet te vergeten dat dit onze auto ook geen goed heeft gedaan. Het vergoeden van de kapotte producten is dus het minste wat ze kunnen en moeten doen. Ik hoop dat Thuiswinkel iets voor mij kan betekenen en de webwinkel kan instrueren hoe de regelgeving is waar een webwinkel zich aan moet houden. Ik zal ze dit weekend mailen

Zeer slecht

Het pakket dat ik bij Salontopper heb besteld, is tot nu toe niet aangekomen. Ik wacht al meer dan een maand. Vanwege de sneeuw begin januari zou het volgens post.nl naar een ophaalpunt worden gebracht. Daar is het nooit aangekomen. Post.nl had het bericht dat het was bezorgd zelf ook doorgestreept en gemeld dat het retour naar Salontopper zou worden gestuurd. Daar zou het 10 dagen geleden zijn aangekomen. Op vragen per mail naar de status wordt niet geantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen. Mijn pakket heb ik nog steeds niet ontvangen en geld heb ik ook niet teruggekregen. Waardeloze service, ik bestel hier nooit meer.

Volgens verwachting.

Niets op aan te merken! Tot op heden alleen maar super goede ervaringen.

Salontopper doet wat het belooft

Vlotte levering en ik kreeg exact wat ik had besteld.

Makkelijk besteld en snel geleverd en in goede staat en goed verpakt ontvangen. Gunstig in prijs.

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Geweldig!!

Ik bestel vaak bij salontopper en heb nooit problemen ervaren.

Top shampoo

Heel tevreden met deze shampoo die de geelrinten doet verdwijnen in mn blonde haar

Zoeken. Kiezen.bestellen .en andere dag in huis. Mijn ervaring met het product. 100% tevreden. Alleen ik had mijn adres opgegeven voor aflevering en moest het toch bij een afhaal punt ophalen. Ik was er voor thuis gebleven en dat snap ik dan niet.

Veel keus en snelle levering

Zo snel bezorgd. Gister besteld ECHT vandaag in huis

Gewoon alles correct en snel

Alles klopt !!!

zeer betrouwbaar

vlotte levering, goede verpakking, alles compleet.

Snelle levering van producten. Fijn dat ik ook snel antwoord kreeg nadat ik een vraag had gesteld

Bij met salontopper.

Laatste pakje kwam door slecht weer drie dagen te laat.

Uitstekende site

Veel goedkoper dan elders en snelle bezorging

Snelle levering Lage prijzen Kwaliteit Alles ok

Snelle levering - goede info en mooie prijzen ❣️

snelle levering goede info mooie prijzen

Pakket niet ontvangen

Mijn pakket is in het pakketautomaat aangekomen echter ging het kluisje niet open. Ik heb dit naar ze gestuurd maar nog niks ontvangen. Ik weet niet wanneer ik mijn pakket ontvang.

Snelle levering.

Netjes en goed verpakt. Weet alleen niet of je ook punten of iets dergelijks kunt sparen. Want het zijn geen goedkope producten.. zou leuk zijn.

Supersnelle levering

Fijne producten en goede service.

Altijd tevreden

Alles is netjes verpakt, echt heel snel bezord, Ik bestel hier met regelmaat

Altijd goed.

Ik maak al jaren gebruik van de diensten van deze winkel. Bedankt.

Goed bedrijf

Goede website en duidelijk en snelle levering

Tiptop service

Alles zoals gewoonlijk tiptop in orde. Bedankt !

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire