Topservice

Gisteren online besteld, vandaag geleverd.

Advies blijft een vraagteken! Bestelling snel en goed

Geachte, Bij telefonische navraag gaf men mij het antwoord dat van het product een nieuwe verpakking had gekregen maar verder het zelfde was gebleven. Nu heb ik het gebruikt maar ervaar het product zeker niet het zelfde als mijn "oude" verpakking, en weet zeker dat het NIET is wat ik had gevraagd omdat het ook anders ruikt en effect heeft op mijn haar!? Heel jammer.....heb er ook nog 2 besteld dus heel erg spijtig dit! Misschien mag ik het wel retourneren/ ruilen? Hoor het graag even van jullie. Bvd Met vriendelijke groeten, R. Botterweck

Snelle levering, kwaliteit product

Ervaring geweldig

Super website voor haarproducten.

Groot gamma producten aan goede prijzen, snelle levering.

Uitstekend!!

Snel , netjes en correct gehandeld. Super blij met de aankoop

Snel en makkelijk

Uitstekende producten en service

Ik ben een leek op haar(instrumenten)-gebied en ik kreeg uitstekend en snel advies wat ik nodig had. En het werkt heel goed. Greetje

Spijtige ervaring

Ik bestelde één pakje vorige week 15/04/2020. Vandaag 23/04 nog steeds niets ontvangen... Jammer!

Super products fast delivery.

Good products and fast delivery. Thank you

snelle service en goede producten

Zeer overzichtelijke website snelle levering en goede producten Dus gewoon Toppie !!!!!

Duidelijke site/goede prijs/ snelle levering

Fijne webshop, alles naar wens

Geweldig er ging een wereld voor mij open.

Geweldig heel blij mee ook het snelle leveren.

Super snel geleverd

Fijne producten en super snel geleverd in deze Corona tijden

Bestelling om de haren te verven ziet er prima uit

In de papieren zak vond ik mijn bestelde producten. Van handschoenen tot aan "alles" wat je nodig hebt om de haren te verven. Tips: zorg dat er ook handschoenen maat L mee worden geleverd....heren hebben toch vaak grotere handen en wanneer zij een keer voor kapper "moeten" spelen wel zo handig. Verder noteren bij de levering hoelang de verf moet in trekken, instructie verpakking anders als het advies van mijn kapster...haar advies wel aangehouden en het resultaat mag er wezen.

Snelle levering, perfect verpakt en super product

Snelle levering uitstekend product zeer behulpzame klantenservice

Ik had per ongelijk verkeerd product besteld. Gebeld met klantenservice werd direct opgelost en zeer vriendelijk behandeld. Product in 2 dagen in huis.

Ongelooflijk snelle levering en dit in deze corona-tijd

Ik had verwacht dat ik het pakje niet binnen de 10 dagen zou ontvangen maar ik heb het ontvangen binnen de 24 u (en ik had de bestelling pas rond 22 u geplaatst de avond voordien). Super gewoon!

snelle levering en services helemaal top

Levering binnen 2 dagen dus top

geweldig,super snel bezord!

Ontzettend snelle levering, vriendelijk mailcontact wanneer je een bevestiging krijgt!

Geven keurig netjes antwoord op je vraag en alles wordt snel opgelost.

Ze doen wat ze beloven.

Ik had mijn tondeuse de volgende dag volgens afspraak in huis.

Perfecte service

top producten, geweldig service

Ik ben helemaal tevreden met mijn bestellingen. Alles kwam op tijd, super goed verpakt en in top conditie. Beter kan niet. Toppers!

Prina.

Snel en correct geleverd.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire