Razend snel geleverd!

Zondagavond besteld en maandagmiddag geleverd.

Heel tevreden

Snelle levering, goede produkten!

Goed bedrijf, goede service, goed en vriendelijk personeel.

In eerste instantie hadden voor ze een gedeelte van mijn bestelling een ander product gestuurd. Fouten kan iedereen maken maar het gaat erom hoe het erna opgelost word. Na telefonisch contact werd dit ook gelijk gedaan. Ook over dit telefonisch contact en het email contact 100% tevreden. Super personeel.

Super conditioner

Mijn haar is super zacht en voelt gevoed. Een aanrader!

Ruim aanbod, prima prijs, snelle levering

Al regelmatig producten besteld bij salontopper. Ze hebben een ruim aanbod aan artikelen, die prima geprijsd zijn. De artikelen worden ook altijd snel geleverd.

Overzichtelijke website en snelle levering!

Overzichtelijke website en snelle levering!

Snelle en correcte levering

Goede service en snelle levering

Snel verzonden, prima!

Supersnelle levering, keurig verpakt, goede prijzen!

Goede,snelle service

Top!!@

Prima produkten en snelle levering

Snel!

Al meerdere malen bij Salontopper besteld en kan het iedereen aanbevelen. De prijzen, stapelkorting en supersnelle levering maken Salontopper mijn go-to webshop voor haarproducten!

Nette, snelle service!

Lage prijzen en volgende dag geleverd, supersnel! Ik kom zeker terug als klant!

informatie producten en levering top

producten niet meteen voorradig keurig info per mail en snel geleverd top

Superrrr

Snelle netjes levering

Top goede assortement

Besteld wat ik nodig had en de volgende dag bezorgd. In een woord top echt een aanrader.

Salontopper doen wat ze zeggen. Postnl niet.

De Clay van jullie is uitstekend. Jullie reageren snel en doen wat je beloofd hebt. Tot dusver geen klagen. Maar ik betaal bij bestelling op woensdag graag € 1,95 extra voor bezorging op donderdagavond. Postnl heeft daar lak aan. Zij bezorgen doodleuk de dinsdag daarna overdag. Pfff. Hoe zit dat met de invloed die jullie kunnen uitoefenen op deze bezorger. Gr. Eric Wigman

Redken lotion 06, zeer goed artikel en voordelige prijs

Ruime keuze in assortiment, lage prijs en snelle levering

Goede producten, snelle levering.

snel en goedkoop

snel en goedkoop, dat wil toch iedereen!!!!!!!!!

Snelle levering, scherpe prijzen

Handige website, producten zijn scherp geprijsd, supersnelle levering

alles top

snelle levereing , alles top 🤗

Prima producten

Prima producten, goede prijs en accurate levering.

Uitmuntend

Makkelijke site. Ene dag bestellen. Volgende dag geleverd. Scherpe prijs.

Salontopper heeft een mooi assortiment en de snelle levering is helemaal super!

Kronenweg 2

7051 HX Varsseveld

088 - 455 45 55

Over Salontopper

Salontopper is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in professionele haar- en beautyproducten. Het biedt een breed assortiment van hoogwaardige merken, variërend van haarverzorging en stylingtools tot huidverzorging en salonbenodigdheden. Salontopper richt zich op zowel particulieren als salons en staat bekend om scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.