Pluspunten

Snelle levering! Ze hebben echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg veel!!! Voor 22.00 uur besteld de andere dag in huis, SUPER!!! Ook mogelijk om af te halen bij een afhaalpunt.

Niet alles is bij jullie te koop van een bepaalde serie van een produktlijn en dat is wel jammer.....

Pluspunten

Goed verpakt en snelle levering

Ik heb mijn bestelling 2x gekregen. Eerst besteld. Kreeg een mail dat de betaling per visacard niet overgekomen was, en de bestelling was geannuleerd. Heb gebeld met een medewerker, zij stuurde me een link om te betalen. Deze werkte niet. Weer gebeld. Er was een storing, dus gezegd annuleerbde bestelling maar, dan bestel ik opnieuw en betaal per bank. Zo gezegd, zo gedaan. Bestelling kwam binnen en een dag later bericht via de mail dat bestelling was verzonden en niet meer geannuleerd kon worden.Dus deze "oude" bestelling was toch niet geannuleerd, Nu dubbele portie ontvangen. Ik gebruik dit product al jaren dus het komt wel op. Overal waar mensen werken worden soms foutjes gemaakt.

Pluspunten

duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd; zeer tevreden over bestelde producten.

Pluspunten

Salontopper doet wat het zegt!

Pluspunten

Prima bedrijf! Goede producten voor normale prijs Snelle levering

Zou het niet weten

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie via mail. Netjes verpakt.

Zou niet weten, dik tevreden...!

Pluspunten

Snelle levering en leuke aanbiedingen!

Pluspunten

Probleem wat Postnl heeft veroorzaakt, heeft Salontopper direct voor mij opgelost. Dat vind ik echt klasse, waarvoor hartelijke dank. Ik beveel dit bedrijf dan ook echt aan!!!

nog niets ter verbetering ontdekt

Pluspunten

Duidelijke communicatie over het te leveren product. En het was super snel na bestelling bij mij :-) Top!

Pluspunten

Ben super tevreden!! Heel blij met me masker werkt super fijn!! Aanrader!! En volgende dag in huis wat wil je nog meer..

Pluspunten

Goede service bestelling geleverd zoals beloofd. Ruime assortiment.

Pluspunten

Tot nu toe erg tevreden. Snelle levering goed verpakt en scherpe prijzen.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering; voldoet compleet aan mijn verwachting:-)

wellicht een monstertje erbij :-)

Pluspunten

overzichtelijk en duidelijk, snelle afwerking.

alles oké

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site

Pluspunten

Supersnelle levering Keurig verpakt Goede prijs Klantgericht. Kortom goed bedrijf

Pluspunten

Had the product I wanted at a good price. Standard delivery offer very good (although mine was delayed following Kings Day)

Amend availability of delivery dates when there are public holidays

Pluspunten

Snelle en betrouwbare leverIng voor een goede prijs. Niks op aan te merken.

Pluspunten

Ongelooflijke service. Vandaag bestellen en morgen geleverd. Vlugger kan niet. Top!!

Pluspunten

makkelijk bestellen, snelle levering, goede prijs, top!

Kronenweg 2

7051 HX Varsseveld

088 - 455 45 55

Over Salontopper

Salontopper is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in professionele haar- en beautyproducten. Het biedt een breed assortiment van hoogwaardige merken, variërend van haarverzorging en stylingtools tot huidverzorging en salonbenodigdheden. Salontopper richt zich op zowel particulieren als salons en staat bekend om scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.